astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
θειουλη μου εδω εισαι!!![]()
Ανεψιέ μου!![]()
Με τόσες που έχεις πάρει θα ανοίξεις δικό σου γραφείο εσύ, δεν σε φοβάμαι![]()
Εάν επιλέξετε την δεύτερη λύση, φροντίστε να είναι από τον 5ο όροφο και πάνω για να έχουμε εγγυημένα αποτελέσματα!
Θα τον περιμένει στρώμα ασφαλείας...Εάν επιλέξετε την δεύτερη λύση, φροντίστε να είναι από τον 5ο όροφο και πάνω για να έχουμε εγγυημένα αποτελέσματα!
Κι αν βρει πάτο, ανοίγει δρόμο και συνεχίζει, αληθινό γεωτρύπανο...Ο Τζιμακος που βρισκει πατο μονο με τα 2/3. :S
Ποιο από τα δύο;Απο τον τρίτο θα πηδήξω![]()
![]()
Το θέμα είναι να μην σκάσω με το κεφάλι :-
Απο τον τριτο ισα ισα που θα ακουμπησει το "κεφαλι" στο ισογειο χωρις να πηδηξειςΑπο τον τρίτο θα πηδήξω![]()
![]()
Το θέμα είναι να μην σκάσω με το κεφάλι :-
Ο Τζιμάρας θα τις έχει για προσωπική χρήση only![]()
![]()
![]()
Ο Τζιμακος που βρισκει πατο μονο με τα 2/3. :S
Απο τον τριτο ισα ισα που θα ακουμπησει το "κεφαλι" στο ισογειο χωρις να πηδηξεις![]()
Καλά εντάξει ο NICK μου έχει πει ότι βρίσκει πάτο με το 1/3
![]()
![]()
![]()
Παίζει να έχει επεκτείνει την υφαλοκρηπίδα στα 12 ναυτικά μίλια γύρω από το γραφείοΟ κ. Vlandis4 δεν θα παραχωρήσει ποτέ τα κυριαρχικά δικαιώματά του...![]()
:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :SΚαλά εντάξει ο NICK μου έχει πει ότι βρίσκει πάτο με το 1/3
![]()
![]()
![]()
Παίζει να έχει επεκτείνει την υφαλοκρηπίδα στα 12 ναυτικά μίλια γύρω από το γραφείο![]()
![]()
![]()
Ποιο από τα δύο;
Απο τον τριτο ισα ισα που θα ακουμπησει το "κεφαλι" στο ισογειο χωρις να πηδηξεις![]()
![]()
![]()
Μήπως όταν λέει ότι θα πηδήξει από τον τρίτο εννοεί όχι ότι θα πέσει αλλά ότι θα τον καρφώσει σε καμία που θα περνάει εκείνη την ώρα στο δρόμο από το μπαλκόνι του;![]()
![]()
![]()
![]()
Και το FIR Αθηνών για να τις παραλαμβάνει αεροπορικώς ;)Η υφαλοκρηπίδα του κ. Vlandis4 καταλαμβάνει όλο το λεκανοπέδιο Αττικής!![]()