κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.241
- Πόντοι
- 19.795
Tα δικα μας; Λες;΄
Βασικά, αν συγκρίνουν τα μεγέθη των δικών τους δεν υπάρχει διαφορά με το κεφάλι, παίζει να είναι και μικρότερα![]()
![]()
![]()
Tα δικα μας; Λες;΄
Βασικά, αν συγκρίνουν τα μεγέθη των δικών τους δεν υπάρχει διαφορά με το κεφάλι, παίζει να είναι και μικρότερα![]()
![]()
![]()
Με τα δικά μας μιλάμε για ντέρμπι, στα πέναλτι θα κριθεί...Tα δικα μας; Λες;![]()
Ευτυχως που οι Κινεζοι δεν τα πανε καλα με τα ομαδικα αθληματαΜε τα δικά μας μιλάμε για ντέρμπι, στα πέναλτι θα κριθεί...
Η ταπεινή μου καταγωγή...δεν μου επιτρέπει κάτι κατώτερο από ένα Bibi Graetz Testamatta Colote από την πόλη πόλη Fiesole στους λόφους βορειοανατολικά της Φλωρεντίας..!!Αρκεί να μην είναι σαμπάνια. Οι Τζούλιες πάντα καραδοκούν![]()
Ευτυχως που οι Κινεζοι δεν τα πανε καλα με τα ομαδικα αθληματα![]()
Εσεις και ο νηματοθετης, ενα πραμμα. Η επιλογη σας ομως πολυ καλη.Η ταπεινή μου καταγωγή...δεν μου επιτρέπει κάτι κατώτερο από ένα Bibi Graetz Testamatta Colote από την πόλη πόλη Fiesole στους λόφους βορειοανατολικά της Φλωρεντίας..!!
Περιμένω το σχόλιο του νηματοθέτη επ' αυτού ;)Η ταπεινή μου καταγωγή...δεν μου επιτρέπει κάτι κατώτερο από ένα Bibi Graetz Testamatta Colote από την πόλη πόλη Fiesole στους λόφους βορειοανατολικά της Φλωρεντίας..!!
Το ίδιο σκεφτήκαμε αγαπητέΕσεις και ο νηματοθετης, ενα πραμμα. Η επιλογη σας ομως πολυ καλη.![]()
3ο ασχετο.Περιμένω το σχόλιο του νηματοθέτη επ' αυτού ;)
Ισχύουν τα εξής:3ο ασχετο.
Ο ΝΗΜΑΤΟΘΕΤΗΣ ΔΕΔΙΚΑΙΩΤΕ. (Ποτε δεν καταλαβα γιατι)![]()
Αρκεί να μην είναι σαμπάνια. Οι Τζούλιες πάντα καραδοκούν![]()
Μαζευτήκατε πορνόγεροι;
Θα τα ξεράσουν όλα μην ανησυχείς.Μόνο ο κωλο-γερος είναι εδώ και είναι μάχιμος
Οι υπόλοιποι ανακρίνονταιαλλά δεν παραδέχονται τίποτα (
)
Εύγε φίλτατε Τζιμ! Οι συμβουλές μου πιάσαν τόπο!Μόνο ο κωλο-γερος είναι εδώ και είναι μάχιμος
Οι υπόλοιποι ανακρίνονταιαλλά δεν παραδέχονται τίποτα (
)