iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Θα πρέπει να σερβιριστεί όχι σε φλιτζάνι αλλά σε καζάνι λόγω μεγέθους ;)Να τον κεράσετε στον 25ποντο!![]()
Θα πρέπει να σερβιριστεί όχι σε φλιτζάνι αλλά σε καζάνι λόγω μεγέθους ;)Να τον κεράσετε στον 25ποντο!![]()
Θα πρέπει να σερβιριστεί όχι σε φλιτζάνι αλλά σε καζάνι λόγω μεγέθους ;)
Θα σπάσει το φλιτζάνι στο unzip και θα χυθεί ο καφές...Ζιπαρισμένο είναι.
Θα το επαναφέρει στο κανονικό μέγεθος αυτός ...
Και..αν πλημμυρίσουμε...Θα σπάσει το φλιτζάνι στο unzip και θα χυθεί ο καφές...
Μπα, πως ετσι; Τον βρηκατε τον δρομο για το νημα;
Όλοι οι δρόμοι βήμα βήμαΜπα, πως ετσι; Τον βρηκατε τον δρομο για το νημα;
Σκαλοπατι, σκαλοπατι,Όλοι οι δρόμοι βήμα βήμα
οδηγούν εδώ στο νήμα...
Θα καλέσουμε βοήθεια...Και..αν πλημμυρίσουμε...![]()
![]()
![]()
Άκουσα ένα φοβερό στον Λάκη που ταιριάζει στο νήμα μας.Σκαλοπατι, σκαλοπατι,
ανεβαινεις στο κρεβατι. (ασχετο)
Το ακουσα και εγω. Ξεραθηκα στα γελια και η γυναικα μου με κοιταγε με απορια. Γιατι γελας; μου λεει.Άκουσα ένα φοβερό στον Λάκη που ταιριάζει στο νήμα μας.
Ένας πόντος μετράει, δεν είναι ασήμαντος, με έναν πόντο η Κινέζα κάνει οικογένεια![]()
Θα κατακτήσει τον πλανήτηΤο ακουσα και εγω. Ξεραθηκα στα γελια και η γυναικα μου με κοιταγε με απορια. Γιατι γελας; μου λεει.
-Φαντασου τι μπορεις να κανει η Κινεζα με οκταποντο, της λεω εγω.![]()
2ο ασχετο. Το γραφω πριν αρχισει να τρολαρει ο ΝικοΤριβης.Θα κατακτήσει τον πλανήτη![]()
![]()
![]()
Σωστή συμβουλή... Αν και υπάρχει κίνδυνος μετά να γουργουρίζει το στομάχι από την πείνα οπότε τα ηχητικά εφέ δεν τα αποφεύγεις έτσι κι αλλιώς...2ο ασχετο. Το γραφω πριν αρχισει να τρολαρει ο ΝικοΤριβης.
Συμβουλη προς αγαπουληδες:
Αν σκοπευετε να περασετε ολοκληρη νυχτα για πρωτη φορα με κοπελα, προσεχτε τι θα φατε το βραδι. Αποφυγετε τροφες που προκαλουν αερια, ει δυνατον, μη φατε καθολου![]()
![]()
![]()
Σαν τι μοιάζει, σαν τι μοιάζει...
Μάλλον το κάνουν με τυφλό σύστημα σαν τη γραφομηχανή...Μη το μαρτυρας
Υπαρχουν κάποιοι που δεν ξέρουν :S
Μάλλον το κάνουν με τυφλό σύστημα σαν τη γραφομηχανή...
Αμάν, έτσι και τη νευριάσεις αυτή για πότε έχει βγάλει τις βελόνες και στις έχει καρφώσει![]()
![]()
Τυφλό σύστημα
Μπα με ψηλάφηση θα γίνει η δουλειά![]()
![]()
![]()
Αμάν, έτσι και τη νευριάσεις αυτή για πότε έχει βγάλει τις βελόνες και στις έχει καρφώσει![]()