Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Είπαμε βρήκα τι ήταν ρε κατακαημένο ον. Σου το έχω ξαναπεί κι έχει κολλήσει η βελόνα του περιορισμένης μνήμης, ευφυΐας και δυνατοτήτων, υποτυπώδους μυαλού σου!

Είσπραξε μια ακόμη φορά την απάντηση και βούλω. Είχα πάρει εργολαβία 2 καρκινοπαθείς κι έδινα επί 2ετία ανά 3μηνο 4μηνο αίμα και την τελευταία φορά παρ' ολίγον να με κόψει από την αιμοδοσία η νοσοκόμος. Μπήκες βούρλο; Κατά τα άλλα πηδάω κατσίκα στην ανηφόρα ζωντόβολο!

Συνεπώς μην μου κάνεις challenge τη φυσική κατάσταση ρε καρακατακαημένο
Με τις ευχές μας.. αν και απο όσο βλέπω απο τα νεύρα μάλλον κατσίκα δεν κάθεται  :2funny:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
χααχαχαχαχα το ξερεις οτι η ερι ειναι πρωην αθλητρια του παοκ στα 200 μετρα και στα 400 με πολλες διακρισεις !!!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν υπαρχει προβλημα απο τη μερια μου.Στην ηλικια που ειμαι δεν εχω πολλα περιθωρια για επιλογες. Εξαλλου "κανεις δεν ειναι τελειος".
παντως μερικες φορες χαριτολογώντας λετε σιγα τι εχει αυτη το μουνι οριζόντια; (καπως ετσι) τελικα μπορει κανεις να παρατηρήσει οτι κάθε μουνακι ειναι ξεχωριστο. επομενως δεν εχετε δικιο..

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
φιλε φπ εχω ματζουνι που θα σε κανει να την πιασεις αλλα δεν σου εγγυωμαι αν την γαμησεις γιατι αν σου δωσω και τα δυο μαζι μετα σε βλεπω για τοπο χλοερο !!!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.931
Πόντοι
19.795
Γεροανώμαλοι έφυγα και τα ρημάξατε όλα. γέμισε κώλους το θρεντ μουνια διαφορετικων ειδών και χιλιάδες στάσεις έξαλλες γυναικωνανε..  :sunglasses:
Καλα. Το βραδι θα ασχοληθουμε με την τεχνη.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
Γεροανώμαλοι έφυγα και τα ρημάξατε όλα. γέμισε κώλους το θρεντ μουνια διαφορετικων ειδών και χιλιάδες στάσεις έξαλλες γυναικωνανε..  :sunglasses:
patrick-star-starfish-spongebob-pictures-f007.jpg

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.931
Πόντοι
19.795
Βασιλοφρωνα ,νηματοθετη και λοιποι,δωστε πραμμα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Οπως και τα αντρικα οργανα. Οσο μεγαλο και αν το εχεις παντα θα υπαρχει καποιος που το εχει μεγαλυτερο. :grin:
Μην μου εξάπτεις την φαντασια ρε κωλόγερε, γρια γυναίκα θα πάθω κανένα εγκεφαλικο :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.931
Πόντοι
19.795
Οχι κωλόγερε να βάζεις κανα κωλο να θυμόμαστε πως ειναι ο στητος και καλοφτιαγμένος. Γιατί εμας σερνεται στο δρομο  :grin:
Δεν υπαρχει προβλημα απο τη μερια μου.Στην ηλικια που ειμαι δεν εχω πολλα περιθωρια για επιλογες. Εξαλλου "κανεις δεν ειναι τελειος".

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ποτε δε καταλαβα εγω την λατρεια του κοσμου για το μερεντοτουνελ...το μουνι ειναι παντα η σωστη επιλογη... :zfuck:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Δε θα τολεγα. Ο καθενας εχει τα βιτσια του.
Θεμα ανατομικο ειναι οχι ηθκικο.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.931
Πόντοι
19.795
παντως μερικες φορες χαριτολογώντας λετε σιγα τι εχει αυτη το μουνι οριζόντια; (καπως ετσι) τελικα μπορει κανεις να παρατηρήσει οτι κάθε μουνακι ειναι ξεχωριστο. επομενως δεν εχετε δικιο..
Οπως και τα αντρικα οργανα. Οσο μεγαλο και αν το εχεις παντα θα υπαρχει καποιος που το εχει μεγαλυτερο. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom