Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Γκουντμορνινγς
δεν πάω με σούργελα
δηλαδή αν σου καθόμουν δεν θα με πηδούσες;Ερμηνεία: "ούτε καν τα σούργελα δέχονται να πάνε πια μαζί μου"
δηλαδή αν σου καθόμουν δεν θα με πηδούσες;
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ολοι θελουν να πηδηξουν την ερι και αφου δεν μπορουν την απαξιωνουν και παλι τα ιδια αμα πια !!!!! το μουνι της ΕΡΙδος καταντησε το θεμα!!!!!!!!
θα μπορουσε να ειναι και "οι πιρφοροι και η πιρφορισα"ΒΑΡΕΘΗΚΑ ολοι θελουν να πηδηξουν την ερι και αφου δεν μπορουν την απαξιωνουν και παλι τα ιδια αμα πια !!!!! το μουνι της ΕΡΙδος καταντησε το θεμα!!!!!!!!
Εγω για αυτό δεν θελω να πηδήξω την Έρη , για να μην την απαξιώσω και να την εχω πάντα ψηλά.ΒΑΡΕΘΗΚΑ ολοι θελουν να πηδηξουν την ερι και αφου δεν μπορουν την απαξιωνουν και παλι τα ιδια αμα πια !!!!! το μουνι της ΕΡΙδος καταντησε το θεμα!!!!!!!!
ο φπ δεν ειναι γερος απλά, ουτε να παρει τα ποδια του δεν μπορει, οχι να του σηκωθεί κιολαςπαντως δεν υπαρχει χειροτερο θεαμα για γυναικα απο την γεροπουτσα την καβλωμενη !! καβλι φαρμακι και αρχιδια μπαμπακι απο κατω να φαινεται το βιαγκρα οτι κανει δουλεια ......!!!!!
Καλά και συ τεκνάκι.. βρούτε;θα μπορουσε να ειναι και "οι πιρφοροι και η πιρφορισα"
ο φπ δεν ειναι γερος απλά, ουτε να παρει τα ποδια του δεν μπορει, οχι να του σηκωθεί κιολας
Τρέχω τρέχεις κυνηγώ κι αν σε πιάσω...
Καμπανάκι και μαλακίες δεν έχει.
Είσαι ρε ψοφίμ';
ολα τα θυμάσαι ρε πουτσικ;χααχαχαχαχα το ξερεις οτι η ερι ειναι πρωην αθλητρια του παοκ στα 200 μετρα και στα 400 με πολλες διακρισεις !!!!!!
Οχι κωλόγερε να βάζεις κανα κωλο να θυμόμαστε πως ειναι ο στητος και καλοφτιαγμένος. Γιατί εμας σερνεται στο δρομοΚαλα. Το βραδι θα ασχοληθουμε με την τεχνη.
ξεκινα προπονηση. Γιατι απο όσο θυμάμαι στο θρεντ του γυμναστηριου ολο παραπονα οτι κουραζεσαι ησουν. Και ο χρόνος ειναι αμειλικτος
χααχαχαχαχα το ξερεις οτι η ερι ειναι πρωην αθλητρια του παοκ στα 200 μετρα και στα 400 με πολλες διακρισεις !!!!!!