blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
θα μας γυρισει το στομαχιΔεν βάζω άλλες φωτογραφίες.
Δεν θα μπορούμε να εργασθούμε μετά ...![]()
Αυτη η επιστροφη θα ειναι η πιο επωδυνη τα τελευταια 15 χρονια, που ταξιδευω Ιβηρικη και Ασια.![]()
Ασφαλείς πληροφορίες θέλουν τον κ. Κωλογερο να ταξιδεύει προς Ελλάδα έχοντας στις αποσκευές του την αγγλικού με μεγάλη πιθανότητα να συλληφθεί από τις τελωνειακές αρχές για απόπειρα παράνομης εισαγωγής μικροποσότητας γυναίκας! Καλημέρα σας.
Ασφαλείς πληροφορίες θέλουν τον κ. Κωλογερο να ταξιδεύει προς Ελλάδα έχοντας στις αποσκευές του την αγγλικού με μεγάλη πιθανότητα να συλληφθεί από τις τελωνειακές αρχές για απόπειρα παράνομης εισαγωγής μικροποσότητας γυναίκας! Καλημέρα σας.
Αυτη η επιστροφη θα ειναι η πιο επωδυνη τα τελευταια 15 χρονια, που ταξιδευω Ιβηρικη και Ασια.![]()
Αυτα τα χρονια εχω συνευρεθη με πανω απο 100 εργαζομενες, πολλες απο αυτες γυναικαρες και βρηκα το δασκαλο μου απι ενα πλασματακι τοσο δα. (Η πλακα ηταν οταν την πρωτογνωρισα οτι της ζητησα να δωσει την ταυτοτητα της στην ρεσεψιον του ξενοδοχειου για να βεβαιωθω οτι δεν ειναι ανηλικη. Και αυτη ειναι 39 χρονων.)Ασφαλείς πληροφορίες θέλουν τον κ. Κωλογερο να ταξιδεύει προς Ελλάδα έχοντας στις αποσκευές του την αγγλικού με μεγάλη πιθανότητα να συλληφθεί από τις τελωνειακές αρχές για απόπειρα παράνομης εισαγωγής μικροποσότητας γυναίκας! Καλημέρα σας.
Αυτα τα χρονια εχω συνευρεθη με πανω απο 100 εργαζομενες, πολλες απο αυτες γυναικαρες και βρηκα το δασκαλο μου απι ενα πλασματακι τοσο δα. (Η πλακα ηταν οταν την πρωτογνωρισα οτι της ζητησα να δωσει την ταυτοτητα της στην ρεσεψιον του ξενοδοχειου για να βεβαιωθω οτι δεν ειναι ανηλικη. Και αυτη ειναι 39 χρονων.)
Ομολογώ πως δεν θα ήθελα να βρεθώ στη θέση σας. Η συναισθηματική εμπλοκή μπορεί να είναι επικίνδυνη.Αυτα τα χρονια εχω συνευρεθη με πανω απο 100 εργαζομενες, πολλες απο αυτες γυναικαρες και βρηκα το δασκαλο μου απι ενα πλασματακι τοσο δα. (Η πλακα ηταν οταν την πρωτογνωρισα οτι της ζητησα να δωσει την ταυτοτητα της στην ρεσεψιον του ξενοδοχειου για να βεβαιωθω οτι δεν ειναι ανηλικη. Και αυτη ειναι 39 χρονων.)
Προχώρα κωλό-γερε! Κάνε μας υπερήφανους!Αυτα τα χρονια εχω συνευρεθη με πανω απο 100 εργαζομενες, πολλες απο αυτες γυναικαρες και βρηκα το δασκαλο μου απι ενα πλασματακι τοσο δα. (Η πλακα ηταν οταν την πρωτογνωρισα οτι της ζητησα να δωσει την ταυτοτητα της στην ρεσεψιον του ξενοδοχειου για να βεβαιωθω οτι δεν ειναι ανηλικη. Και αυτη ειναι 39 χρονων.)
Φτάνει να μην είναι γκρανκάσα!Ο Έρως χρόνια δεν κοιτά!![]()