Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316

Από τότε που ήμουν παλικαράκι ...

goflyakite.jpg

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Δεν βάζω άλλες φωτογραφίες.
Δεν θα μπορούμε να εργασθούμε μετά ...  :dunno:

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Ασφαλείς πληροφορίες θέλουν τον κ. Κωλογερο να ταξιδεύει προς Ελλάδα έχοντας στις αποσκευές του την αγγλικού με μεγάλη πιθανότητα να συλληφθεί από τις τελωνειακές αρχές για απόπειρα παράνομης εισαγωγής μικροποσότητας γυναίκας! Καλημέρα σας.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.280
Πόντοι
19.795
Αυτη η επιστροφη θα ειναι η πιο επωδυνη τα τελευταια 15 χρονια, που ταξιδευω Ιβηρικη και Ασια. :headbang:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Ασφαλείς πληροφορίες θέλουν τον κ. Κωλογερο να ταξιδεύει προς Ελλάδα έχοντας στις αποσκευές του την αγγλικού με μεγάλη πιθανότητα να συλληφθεί από τις τελωνειακές αρχές για απόπειρα παράνομης εισαγωγής μικροποσότητας γυναίκας! Καλημέρα σας.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.829
Πόντοι
606
:2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Αυτη η επιστροφη θα ειναι η πιο επωδυνη τα τελευταια 15 χρονια, που ταξιδευω Ιβηρικη και Ασια. :headbang:

Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω:
Don't do the crime, if you cannot do the time.
Μην κάνετε κάτι αν δεν αντέχετε τις συνέπειές του.
Αλλά ποιος μ΄ ακούει;;;
Μήπως ο κ. troubakhs μου, μήπως ο κ. NICK TRIVE, μήπως ... μήπως ...;;;
Ο νηματοθέτης δεδικαίωται!  :rockon:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.280
Πόντοι
19.795
Αυτα τα χρονια εχω συνευρεθη με πανω απο 100 εργαζομενες, πολλες απο αυτες γυναικαρες και βρηκα το δασκαλο μου απι ενα πλασματακι τοσο δα. (Η πλακα ηταν οταν την πρωτογνωρισα οτι της ζητησα να δωσει την ταυτοτητα της στην ρεσεψιον του ξενοδοχειου για να βεβαιωθω οτι δεν ειναι ανηλικη. Και αυτη ειναι 39 χρονων.)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
35.031
Πόντοι
28.246
Και τώρα που ο σαβουροθέτης σταμάτησε, καλημέρα στους νεοεισελθόντες!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Αυτα τα χρονια εχω συνευρεθη με πανω απο 100 εργαζομενες, πολλες απο αυτες γυναικαρες και βρηκα το δασκαλο μου απι ενα πλασματακι τοσο δα. (Η πλακα ηταν οταν την πρωτογνωρισα οτι της ζητησα να δωσει την ταυτοτητα της στην ρεσεψιον του ξενοδοχειου για να βεβαιωθω οτι δεν ειναι ανηλικη. Και αυτη ειναι 39 χρονων.)

Ο Έρως χρόνια δεν κοιτά!  :woldman:

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Ομολογώ πως δεν θα ήθελα να βρεθώ στη θέση σας. Η συναισθηματική εμπλοκή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
35.031
Πόντοι
28.246
Προχώρα κωλό-γερε! Κάνε μας υπερήφανους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom