Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.441
Πόντοι
5.006
Ωραία ας επιστρέψω στην κανονική ροή του προγράμματος.  :grin:
20729076.gif

11963442.gif

19140543.gif

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Καλημέρα στα τιμημένα γηρατειά!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Στην δικιά μου ΟΧΙ

κ. καστράτο,
γνωρίζω ότι είσθε κλώνος και η ευήθειά σας μου θυμίζει τον κ. Since1971,  ο οποίος μπαναρίστηκε στο παρόν νήμα 3 φορές και πλέον φέρει την ιδιότητα του επισκέπτη. Ο νοών νοείτω! Εκτός και αν θέλετε να έχετε την τύχη του μητρικού νικ σας. Βίτσια είναι αυτά ... Άλλωστε ο κ. Since1971 έχει αφήσει ως κληρονομία υπέροχα νήματα είτε για το κέρατο που έτρωγε από την γυναίκα του [μυρίζει το στόμα της χυσίλα] είτε για το αποσμητικό του [εσάνς κωλίλας] κ.α. ενδεικτικά της συμπλεγματικής ανυπαρξίας του.
Σας παρακαλώ να μαζέψετε τα όποια αποθέματα αξιοπρέπειας έχετε και να αποχωρήσετε από το νήμα αυτό.
Δεν είσθε αποδεκτός.
Το χιούμορ σας δεν μας αφορά και ούτε μπορείτε να ανταποκριθείτε στην επιλεκτική εσωστρέφεια του παρόντος νήματος. Μας κουράζετε και είσθε ανούσιος. Ανύπαρκτος για τα δικά μας δεδομένα.
Ελπίζω να κατανοείτε τα απλά αυτά Ελληνικά και να πράξετε ό,τι είναι πρέπον προς ίδιον συμφέρον.
Σε κάθε άλλη περίπτωση το νήμα μας θα σας κάνει δώρο, χρώματος ερυθρού και πιστέψτε με, θα το φυσάτε και δεν θα κρυώνει εκεί παρέα με το μητρικό νικ σας.
Συμπερασματικώς και εις την εμετικήν δημώδην:
Τον πούλο και άμεσα.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.107
Πόντοι
5.506
κ. καστράτο,
γνωρίζω ότι είσθε κλώνος και η ευήθειά σας μου θυμίζει τον κ. Since1971,  ο οποίος μπαναρίστηκε στο παρόν νήμα 3 φορές και πλέον φέρει την ιδιότητα του επισκέπτη. Ο νοών νοείτω! Εκτός και αν θέλετε να έχετε την τύχη του μητρικού νικ σας. Βίτσια είναι αυτά ... Άλλωστε ο κ. Since1971 έχει αφήσει ως κληρονομία υπέροχα νήματα είτε για το κέρατο που έτρωγε από την γυναίκα του [μυρίζει το στόμα της χυσίλα] είτε για το αποσμητικό του [εσάνς κωλίλας] κ.α. ενδεικτικά της συμπλεγματικής ανυπαρξίας του.
Σας παρακαλώ να μαζέψετε τα όποια αποθέματα αξιοπρέπειας έχετε και να αποχωρήσετε από το νήμα αυτό.
Δεν είσθε αποδεκτός.
Το χιούμορ σας δεν μας αφορά και ούτε μπορείτε να ανταποκριθείτε στην επιλεκτική εσωστρέφεια του παρόντος νήματος. Μας κουράζετε και είσθε ανούσιος. Ανύπαρκτος για τα δικά μας δεδομένα.
Ελπίζω να κατανοείτε τα απλά αυτά Ελληνικά και να πράξετε ό,τι είναι πρέπον προς ίδιον συμφέρον.
Σε κάθε άλλη περίπτωση το νήμα μας θα σας κάνει δώρο, χρώματος ερυθρού και πιστέψτε με, θα το φυσάτε και δεν θα κρυώνει εκεί παρέα με το μητρικό νικ σας.
Συμπερασματικώς και εις την εμετικήν δημώδην:
Τον πούλο και άμεσα.
καλημερα θειε μου....
και εγω το ιδιο νομιζω....θες να τον τσιμεντωσω?

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.829
Πόντοι
606
τον στελνω στο γεροδιαολο κ εγω αμα λαχει  :afro:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
καλημερα θειε μου....
και εγω το ιδιο νομιζω....θες να τον τσιμεντωσω?

Καλημέρα, παιδί μου.
Αφήστε τον σ΄ εμάς.
Ο κ. since1971 είναι ερωτευμένος με το νηματοθέτη και τον ταρίφα μας και το θέμα αρχίζει να αποκτά προσωπικές διαστάσεις.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
35.034
Πόντοι
28.246
Καλημέρα λεβεντοπαίδια! Χωρίς αυτάκια και ματάκια στο παιδια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom