iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=1006008;type=avatar[/img[/URL]]
:coffee:
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny:
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=1006008;type=avatar[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny:
Τον Τζιμάρα τον έιχα από κοντά όσο ήταν εδώ, τον κωλόγερο θα τον περιλάβω όταν γυρίσει.....
όσο για τον Μπλιζ αν δεν είχε τη μανάρι θα είχε καταντήσει σαν εμένα ερείπιο![]()
Μεσα στην εβδομαδα θα περασω απο ην πιατσα. Ελπιζω να εισαι εκει.Τον Τζιμάρα τον έιχα από κοντά όσο ήταν εδώ, τον κωλόγερο θα τον περιλάβω όταν γυρίσει.....
όσο για τον Μπλιζ αν δεν είχε τη μανάρι θα είχε καταντήσει σαν εμένα ερείπιο![]()
Αγορίνα μου αυτό που ζήτησες ήταν ενός λεπτού δουλειά. Στη διάθεσή σου πάντα και όλων των φίλων.Νικολα, να σε ευχαριστησω κατ αρχας για την εξυπηρετηση που μου εκανες, δεν ηξερα βεβαια για το προβληματακι σου και συγγνωμη που σου φορτωθηκα.
Νικολα, να σε ευχαριστησω κατ αρχας για την εξυπηρετηση που μου εκανες, δεν ηξερα βεβαια για το προβληματακι σου και συγγνωμη που σου φορτωθηκα.
το μόνο που λειτουργεί καλά ακόμη είναι το μυαλό μου
Τον Τζιμάρα τον έιχα από κοντά όσο ήταν εδώ, τον κωλόγερο θα τον περιλάβω όταν γυρίσει.....
Θα χαρώ πολύΜεσα στην εβδομαδα θα περασω απο ην πιατσα. Ελπιζω να εισαι εκει.
[/quote]
Παρεξήγηση... είμαι καλό-παιδο :HappyBounce_4K8GSO:
Θα ανοιξω φροντιστηριο Αγγλικων για κομμωτριες που θα το διευθυνει ο ΝικολαςΟ κ. NICK TRIVE είναι από τα πιο καλόκαρδα και μεγαλόκαρδα άτομα που έχω γνωρίσει όλους αυτούς τους αιώνες στον πλανήτη σας.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει τα πάντα να τα εκλαμβάνετε ως εξυπηρέτηση.
Να πακετάρετε μία από τις κατακτήσεις σας και να την εξάγετε στην πιάτσα του ως αμοιβή!![]()
Με κάνεις και κοκκινίζωΟ κ. NICK TRIVE είναι από τα πιο καλόκαρδα και μεγαλόκαρδα άτομα που έχω γνωρίσει όλους αυτούς τους αιώνες στον πλανήτη σας.
Μην βάζετε τέτοιες ιδέες στον κωλογερο. Δεν το έχει σε τίποτε να παραχωσει την αγγλικού σε κανένα σακ βουαγιαζ.Ο κ. NICK TRIVE είναι από τα πιο καλόκαρδα και μεγαλόκαρδα άτομα που έχω γνωρίσει όλους αυτούς τους αιώνες στον πλανήτη σας.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει τα πάντα να τα εκλαμβάνετε ως εξυπηρέτηση.
Να πακετάρετε μία από τις κατακτήσεις σας και να την εξάγετε στην πιάτσα του ως αμοιβή!![]()
εζησες παλι?Με κάνεις και κοκκινίζω![]()
το μόνο που λειτουργεί καλά ακόμη είναι το μυαλό μου
Παρεξήγηση... είμαι καλό-παιδο![]()
Μην βάζετε τέτοιες ιδέες στον κωλογερο. Δεν το έχει σε τίποτε να παραχωσει την αγγλικού σε κανένα σακ βουαγιαζ.
εζησες παλι?![]()
Και μετά λένε ότι δεν έρχονται επενδύσεις στη χώρα...Θα ανοιξω φροντιστηριο Αγγλικων για κομμωτριες που θα το διευθυνει ο Νικολας![]()
Θα ανοιξω φροντιστηριο Αγγλικων για κομμωτριες που θα το διευθυνει ο Νικολας![]()
Με τον Σειρηνακη; Τελικα ποτε αρχιζεις γυρισματα;Επιβεβαιώνω. Ο Τζιμάρας είναι πολύ καλό παιδί.
Το μόνο που δεν ξέρω είναι γιατί κατέβηκε απο το φορτηγό του Σειρηνάκη όταν είχαμε ραντεβού για καφέ προ καιρού![]()