Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
Αγαπητέ πορνοθετα σας αρέσει η πρωκτολειχια αλλά όχι το πρωκτικό σεξ
Την τρίτη φορά θα κριθεί το ματς με VAR...
Την πρώτη φορά υπήρξε παταγώδης αποτυχία
Τη δεύτερη φορά όλα πήγαν σουπερ (ίσως η καλύτερη συνεύρεση με εργαζόμενη)
Τη τριτη φορά... να βάλει ο Βούδας το χέρι του να επιβιώσει... η Αγγλικού![]()
![]()
![]()
1. Καλώς τον φίλο
Καλό, πολύ πετυχημένο!Ποια κουφαλα ανοιξε το θρεντ με τα Αγγλικα;![]()
Γιατί αυτή η διασκευή? δε σας αρέσει η Bonnie Tyler???
Την τρίτη φορά θα κριθεί το ματς με VAR...
Και θα υπαρξει και τεταρτη κσι πεμπτη. Φευ. Σαββατοκυριακο μαζι, Πηρε αδεια απο τη δουλεια της για το Σαββατο, ειναι νοσοκομα, και θα ειμαστε δυο μερες μαζι. Αμοιβη; Απ του γιου, μου ειπε, οτι θελεις δινεις. Τι να κανω; Αφου οταν ειμουνα μικρος και σηκωνοτανε η Αγγλικου για να γραψει στον πινακα, εγω δεν προσεχα τι εγραφε γιατι κοιταγα τον κωλο της. Απο τοτε κωλο-γερος ημουν.
Την πρώτη φορά υπήρξε παταγώδης αποτυχία
Τη δεύτερη φορά όλα πήγαν σουπερ (ίσως η καλύτερη συνεύρεση με εργαζόμενη)
Τη τριτη φορά... να βάλει ο Βούδας το χέρι του να επιβιώσει... η Αγγλικού![]()
![]()
![]()
Fair play πάνω απ' όλα φίλεΤην τριτη φορά θα αλλάξουν φανέλεςκαι σωβρακα:S![]()
Και θα υπαρξει και τεταρτη κσι πεμπτη. Φευ. Σαββατοκυριακο μαζι, Πηρε αδεια απο τη δουλεια της για το Σαββατο, ειναι νοσοκομα, και θα ειμαστε δυο μερες μαζι. Αμοιβη; Απ το γιου, μου ειπε, οι θελεις δινεις. Τι να κανω; Αφου οταν ειμουνα μικρος και σηκωνοτανε η Αγγλικου για να γραψει στον πινακα, εγω δεν προσεχα τι εγραφε γιατι κοιταγα τον κωλο της. Απο τοτε κωλο-γερος ημουν.![]()
Θα το ηθελα πολυΤην προσκαλέσατε στο εξοχικό σας στην Σαντορίνη;;;
Λογικά κι εκείνη θα το ήθελε ακόμη πιο πολύ ;)Θα το ηθελα πολυ![]()
Την προσκαλέσατε στο εξοχικό σας στην Σαντορίνη;;;
Θα διαφωνήσω, τότε ήσασταν ένα μικρό χαριτωμένο και απονήρευτο κωλο-παιδοΚαι θα υπαρξει και τεταρτη κσι πεμπτη. Φευ. Σαββατοκυριακο μαζι, Πηρε αδεια απο τη δουλεια της για το Σαββατο, ειναι νοσοκομα, και θα ειμαστε δυο μερες μαζι. Αμοιβη; Απ του γιου, μου ειπε, οτι θελεις δινεις. Τι να κανω; Αφου οταν ειμουνα μικρος και σηκωνοτανε η Αγγλικου για να γραψει στον πινακα, εγω δεν προσεχα τι εγραφε γιατι κοιταγα τον κωλο της. Απο τοτε κωλο-γερος ημουν.![]()
Πιο πιθανό να παραιτηθεί και να μετακομίσει...Αν την προσκαλέσει τότε θα πάρει άδεια από τη δουλειά της μέχρι τέλος του μηνός![]()
Μου πήρε λίγη ώρα να καταλάβω το up to you. Νόμιζα ότι θα πληρωνόταν απο του γιου....τα λεφτά...δεν ξέρω!Και θα υπαρξει και τεταρτη κσι πεμπτη. Φευ. Σαββατοκυριακο μαζι, Πηρε αδεια απο τη δουλεια της για το Σαββατο, ειναι νοσοκομα, και θα ειμαστε δυο μερες μαζι. Αμοιβη; Απ του γιου, μου ειπε, οτι θελεις δινεις. Τι να κανω; Αφου οταν ειμουνα μικρος και σηκωνοτανε η Αγγλικου για να γραψει στον πινακα, εγω δεν προσεχα τι εγραφε γιατι κοιταγα τον κωλο της. Απο τοτε κωλο-γερος ημουν.![]()