Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
:hi:

Την πρώτη φορά υπήρξε παταγώδης αποτυχία  :headbang:

Τη δεύτερη φορά όλα πήγαν σουπερ (ίσως η καλύτερη συνεύρεση με εργαζόμενη)

Τη τριτη φορά... να βάλει ο Βούδας το χέρι του να επιβιώσει... η Αγγλικού  :2funny: :2funny: :2funny:
Την τρίτη φορά θα κριθεί το ματς με VAR...

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Κύριε Τριβη! Την καλησπέρα μου. Ελπίζω να είναι αν όχι όλα καλά τουλάχιστον πολύ καλύτερα!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Ευχαριστώ όλους σας εκ βάθους καρδίας.

Το άκουσα και μου άρεσε Ροντ αν και η Bοnnie Tayler είναι αξεπέραστη

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.303
Πόντοι
19.795
:hi:

Την πρώτη φορά υπήρξε παταγώδης αποτυχία  :headbang:

Τη δεύτερη φορά όλα πήγαν σουπερ (ίσως η καλύτερη συνεύρεση με εργαζόμενη)

Τη τριτη φορά... να βάλει ο Βούδας το χέρι του να επιβιώσει... η Αγγλικού  :2funny: :2funny: :2funny:
Και θα υπαρξει και τεταρτη κσι πεμπτη. Φευ. Σαββατοκυριακο μαζι, Πηρε αδεια απο τη δουλεια της για το Σαββατο, ειναι νοσοκομα, και θα ειμαστε δυο μερες μαζι. Αμοιβη; Απ του γιου, μου ειπε, οτι θελεις δινεις. Τι να κανω; Αφου οταν ειμουνα μικρος και σηκωνοτανε η Αγγλικου για να γραψει στον πινακα, εγω δεν προσεχα τι εγραφε γιατι κοιταγα τον κωλο της. Απο τοτε κωλο-γερος ημουν. :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Και θα υπαρξει και τεταρτη κσι πεμπτη. Φευ. Σαββατοκυριακο μαζι, Πηρε αδεια απο τη δουλεια της για το Σαββατο, ειναι νοσοκομα, και θα ειμαστε δυο μερες μαζι. Αμοιβη; Απ το γιου, μου ειπε, οι θελεις δινεις. Τι να κανω; Αφου οταν ειμουνα μικρος και σηκωνοτανε η Αγγλικου για να γραψει στον πινακα, εγω δεν προσεχα τι εγραφε γιατι κοιταγα τον κωλο της. Απο τοτε κωλο-γερος ημουν. :grin:

Την προσκαλέσατε στο εξοχικό σας στην Σαντορίνη;;;

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
Και θα υπαρξει και τεταρτη κσι πεμπτη. Φευ. Σαββατοκυριακο μαζι, Πηρε αδεια απο τη δουλεια της για το Σαββατο, ειναι νοσοκομα, και θα ειμαστε δυο μερες μαζι. Αμοιβη; Απ του γιου, μου ειπε, οτι θελεις δινεις. Τι να κανω; Αφου οταν ειμουνα μικρος και σηκωνοτανε η Αγγλικου για να γραψει στον πινακα, εγω δεν προσεχα τι εγραφε γιατι κοιταγα τον κωλο της. Απο τοτε κωλο-γερος ημουν. :grin:
Θα διαφωνήσω, τότε ήσασταν ένα μικρό χαριτωμένο και απονήρευτο κωλο-παιδο :) :) :)
Κωλο-γερος δεν γεννιέται κάποιος, γίνεται μετά από χρόνια εμπειριών αγαπητέ  :respect:

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Μου πήρε λίγη ώρα να καταλάβω το up to you. Νόμιζα ότι θα πληρωνόταν απο του γιου....τα λεφτά...δεν ξέρω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom