Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
35.153
Πόντοι
28.246
Συμφωνώ απόλυτα. Απλά δεν είχα διαβάσει την ανάρτηση σας.! Τώρα που το σκέφτομαι έχω και εγω κάποια παρόμοια συμπτώματα!
Δεν μου συστήνεται την κατάλληλη γιατρό?
Κάτι σαν την συγκεκριμένη!!
Υπό εξέταση στο νήμα και αναρτάτε τέτοιες φωτό; Θα την δει ο νηματοθέτης την πιπίνα και θα του έρθει αναγούλα. Μην κοιτάτε εμάς.
:think:

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Συνεχίστε να διαβάζετε και θα βρείτε πλήθος ιατρών πρόθυμων να σας θεραπεύσουν. Μερικές έχουν και κριτικές ασθενών τους που δήλωσαν ανανεωμένοι μετά τη θεραπευτική αγωγή και πρόθυμοι να την επαναλάβουν!!!
Οι συγκεκριμένοι ιατροί είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΦΚΑ?Η πρέπει δώσω φακελάκι?
Τιμούν τον ιερό όρκο (της Θάις η της Λάιδας?) έεέεε του Ιπποκράτη εννοώ!!

Συνημμένα

• Phryne21-353x221.jpg
    Phryne21-353x221.jpg
    17,3 KB · Εμφανίσεις: 11
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Παρακαλείται ο κ. Καστράτος ή να εγκαταλείψει άμεσα το παππουδόνημα,
ή να απαντήσει άμεσα στο ερώτημα που του θέσαμε και μετά την αποτυχία του να το εγκαταλείψει...  >:( :s&m_2:

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
Υπό εξέταση στο νήμα και αναρτάτε τέτοιες φωτό; Θα την δει ο νηματοθέτης την πιπίνα και θα του έρθει αναγούλα. Μην κοιτάτε εμάς.
:think:
Σωστός... Μοιραίο σφάλμα που μπορεί να το καλύψει μόνο με φωτό της βασίλισσας Ελισάβετ!!!

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Παρακαλείται ο κ. Καστράτος ή να εγκαταλείψει άμεσα το παππουδόνημα,
ή να απαντήσει άμεσα στο ερώτημα που του θέσαμε και μετά την αποτυχία του να το εγκαταλείψει...  >:( :s&m_2:
Θα απαντήσω!
Το όνομα που ζητάτε στο ερώτημα σας, ανήκει σε έναν μεγάλο συγγραφέα! Η απάντηση είναι στην παρακάτω φωτογραφία!

Συνημμένα

• ntanos_56.jpg
    ntanos_56.jpg
    192,2 KB · Εμφανίσεις: 19

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Πρώτον δεν σας ρωτήσαμε και δεύτερον γράφετε ό,τι νά 'ναι. Εννοείται ότι απαντάτε λάθος
και εννοείται ότι ακόμα περιμένω την τοποθέτηση του κ. Καστράτου.

ναι καλά σας γελάσανε κ. popov  :woldman:  :

είμαι απόλυτα σωστός και έλυσα τον γρίφο πολύ εύκολα.  ;)

να βάζεται πιο δύσκολους γρίφους άλλη φορά  :happy:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Θα απαντήσω!
Το όνομα που ζητάτε στο ερώτημα σας, ανήκει σε έναν μεγάλο συγγραφέα! Η απάντηση είναι στην παρακάτω φωτογραφία!

λαθος εισαι καστρατο μιλαει για επωνυμο απο δωδεκανησιο νησιωτη της αρχαιοτητας που υπαρχει ως και σημερα  ;)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
παραθέτω την απάντηση στο ερώτημα του κ. popov που την έγραψα και χθες ώστε ο κ. καστράτο να λάβει γνώση για τον εύκολο κατά τα άλλα γρίφο του φίλτατου popov

''το επώνυμο της αρχαιότητας είναι Ρόδιος και με την εξέλιξη γλώσσας από την αρχαία ελληνική μετέποιτα στην καθαρεύουσα και έπειτα στην νεοελληνική το Ρόδιος έγινε Ροδίου. ''

εδώ και ο γρίφος

Τρία πρόσωπα συνεπώνυμα
και όλοι τους νησιώτες.
Οι δύο Δωδεκανήσιοι
κι ο ένας Κυκλαδίτης.
Οι δύο της αρχαιότητας
κι ο ένας των καιρών μας
".

Θα έχετε μόνο μια ευκαιρία για σωστή απάντηση. Αν δεν το βρείτε θα σας παρακαλέσω να απέλθετε οριστικά
από το νήμα των παππούληδων. Σε περίπτωση τυχόν σωστής απάντησης, θα υπάρξει και δεύτερο, δυσκολότερο αίνιγμα
που θα κρίνει οριστικά το μέλλον σας στο νήμα....

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
παραθέτω την απάντηση στο ερώτημα του κ. popov που την έγραψα και χθες ώστε ο κ. καστράτο να λάβει γνώση για τον εύκολο κατά τα άλλα γρίφο του φίλτατου popov

''το επώνυμο της αρχαιότητας είναι Ρόδιος και με την εξέλιξη γλώσσας από την αρχαία ελληνική μετέποιτα στην καθαρεύουσα και έπειτα στην νεοελληνική το Ρόδιος έγινε Ροδίου. ''

εδώ και ο γρίφος

Τρία πρόσωπα συνεπώνυμα
και όλοι τους νησιώτες.
Οι δύο Δωδεκανήσιοι
κι ο ένας Κυκλαδίτης.
Οι δύο της αρχαιότητας
κι ο ένας των καιρών μας
".

Θα έχετε μόνο μια ευκαιρία για σωστή απάντηση. Αν δεν το βρείτε θα σας παρακαλέσω να απέλθετε οριστικά
από το νήμα των παππούληδων. Σε περίπτωση τυχόν σωστής απάντησης, θα υπάρξει και δεύτερο, δυσκολότερο αίνιγμα
που θα κρίνει οριστικά το μέλλον σας στο νήμα....
Σε ευχαριστώ πάτερ.
Σαν δεύτερη επιλογή είχα τον Σάκη Ρουβά

Ροβιές Ευβοίας!  ομώνυμο χωριό. Πρόκειται για μια μεγάλη οργανωμένη πλαζ που επεκτείνεται και έξω από τα όρια του χωριού με δυνατότητα να φιλοξενήσει πολύ κόσμο. Μόλις λίγα μέτρα από τη παραλία θα βρείτε ταβερνάκια, και καφετέριες για να απολαύσετε το φαγητό σας και τον καφέ σας.
Σε πολλά σημεία θα βρείτε και ξαπλώστρες με ομπρέλες.

Συνημμένα

• rovies_evia_13.jpg
    rovies_evia_13.jpg
    64,1 KB · Εμφανίσεις: 8

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Σε ευχαριστώ πάτερ.
Σαν δεύτερη επιλογή είχα τον Σάκη Ρουβά

Ροβιές Ευβοίας!  ομώνυμο χωριό. Πρόκειται για μια μεγάλη οργανωμένη πλαζ που επεκτείνεται και έξω από τα όρια του χωριού με δυνατότητα να φιλοξενήσει πολύ κόσμο. Μόλις λίγα μέτρα από τη παραλία θα βρείτε ταβερνάκια, και καφετέριες για να απολαύσετε το φαγητό σας και τον καφέ σας.
Σε πολλά σημεία θα βρείτε και ξαπλώστρες με ομπρέλες.

:hi:

άλλη φορά ο κ. popov θα πρέπει να βάζει πιο δύσκολους γρίφους διότι αυτοί για εμένα είναι παιχνιδάκι  :dancing:

αυτούς τους παλαιομοδίτικους γρίφους του κ. popov τους λύναμε στα πρώτα χρόνια μας της εκπαίδευσης στις Ρώσικες μυστικές  υπηρεσίες  ;)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Και σαν δεύτερη
Γιάννης Πάριος(Ιωάννης Βαρθακούρης,η φωνή) από την πανέμορφη Πάρο!

όχι φίλτατε δεν είναι Πάριος διότι οι δυο της αρχαιότητας ήταν δωδεκανήσιοι και ο σημερινός από τις κυκλάδες.

οι δωδεκανήσιοι αρχαίοι είχαν επώνυμο που παρέπεμπε σε τοπονύμιο της περιοχής των δωδεκανήσων ''Ρόδιος''

και ο σημερινός κυκλαδίτης έχει το επώνυμο ''Ροδίου'' λόγο της εξέλιξης της γλώσσας  ;)

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
όχι φίλτατε δεν είναι Πάριος διότι οι δυο της αρχαιότητας ήταν δωδεκανήσιοι και ο σημερινός από τις κυκλάδες.

οι δωδεκανήσιοι αρχαίοι είχαν επώνυμο που παρέπεμπε σε τοπονύμιο της περιοχής των δωδεκανήσων ''Ρόδιος''

και ο σημερινός κυκλαδίτης έχει το επώνυμο ''Ροδίου'' λόγο της εξέλιξης της γλώσσας  ;)
Μα δεν διαφωνώ αγαπητέ! Ισα-ισα που σέβομαι την απεριόριστη βοήθεια σας.
Απλά σας είπα τι πίστευα εγώ λόγο των ελλιπων γνώσεων μου!
  :hi: :hi:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Μα δεν διαφωνώ αγαπητέ! Ισα-ισα που σέβομαι την απεριόριστη βοήθεια σας.
Απλά σας είπα τι πίστευα εγώ λόγο των ελλιπων γνώσεων μου!
  :hi: :hi:

μιας και απάντησα εγώ για εσάς κ. καστράτο θα πω του κ. popov να κάνει δεκτή την παρουσία σας εδώ στο νήμα. :hi:

και θα φροντίσω να σε εντάξω άμεσα στις ρώσικες μυστικές υπηρεσίες. διότι έχουμε έλλειψη από ανθρώπινο δυναμικό εδώ στην Ελλάδα  ;)

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506

μιας και απάντησα εγώ για εσάς κ. καστράτο θα πω του κ. popov να κάνει δεκτή την παρουσία σας εδώ στο νήμα. :hi:

και θα φροντίσω να σε εντάξω άμεσα στις ρώσικες μυστικές υπηρεσίες. διότι έχουμε έλλειψη από ανθρώπινο δυναμικό εδώ στην Ελλάδα  ;)
Θα σας είμαι υπόχρεος φιλτατε!!
Ειδικά για την ένταξη μου στις Ρωσικές ......Σας διαβεβαιώνω ότι θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Θα σας είμαι υπόχρεος φιλτατε!!
Ειδικά για την ένταξη μου στις Ρωσικές ......Σας διαβεβαιώνω ότι θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας!

;)  :hi:

το ξέρω αγαπητέ, ετοιμάσε βαλίτσες για δυο χρόνια σκληρής εκπαίδευσης στη Μόσχα  ;)

έπειτα θα επιστέψετε εδώ στο μπανανιστάν για δουλειά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom