Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 35.165
- Πόντοι
- 28.246
Τι είπες τώρα...τι μου θύμησες...τι εποχή ήταν εκείνη.....Με ταξιδεψες πίσω... !!!!

Τι είπες τώρα...τι μου θύμησες...τι εποχή ήταν εκείνη.....Με ταξιδεψες πίσω... !!!!
Να προσέχετε επίσης τις Ρωσίτιδες, αγαπητέ!!!Προσέχω![]()
Χρόνιες ή οξείες?Να προσέχετε επίσης τις Ρωσίτιδες, αγαπητέ!!!
Όλων των ειδών. Μία οξεία Ρωσίτιδα πολύ εύκολα εξελίσσεται σε χρόνια, απλά αλλάζει ονόματα ίσως και πρόγραμμα αλλά παραμένει Ρωσίτιδα!!!Χρόνιες ή οξείες?![]()
Όπως και να το κάνουμε ανίατη ασθένειαΌλων των ειδών. Μία οξεία Ρωσίτιδα πολύ εύκολα εξελίσσεται σε χρόνια, απλά αλλάζει ονόματα ίσως και πρόγραμμα αλλά παραμένει Ρωσίτιδα!!!
Όλων των ειδών. Μία οξεία Ρωσίτιδα πολύ εύκολα εξελίσσεται σε χρόνια, απλά αλλάζει ονόματα ίσως και πρόγραμμα αλλά παραμένει Ρωσίτιδα!!!
Αν ήταν φίλε ν' αρρωστήσωΌπως και να το κάνουμε ανίατη ασθένεια![]()
Σε Ρωσίδα![]()
![]()
![]()
![]()
Που καταφεύγω για τέτοια πάθηση
Σε ΩΡΥΛΑ;
Το έχω γράψει και παλιότερα. Μόνο Ρωσίδα σε θεραπεύει από ρωσίτιδα. Φαύλος κύκλος!!!Σε Ρωσίδα
μόνο αυτή είναι ειδική για τη θεραπεία ;)
Σε Ρωσίδα
μόνο αυτή είναι ειδική για τη θεραπεία ;)
Σε ανεξάρτητη ή γραφείο![]()
![]()
![]()
![]()
Σε ΩΡΥΛΑ;
Γιατί αγαπητέ?Αν έχετε τέτοια πάθηση,θα θέλατε να θεραπευτειτε? Εγώ προσωπικά θα ήθελα να πεθάνω από τέτοια "πάθηση"!![]()
![]()
![]()
![]()
Σε ΩΡΥΛΑ;
Ψυχιατρείο;![]()
![]()
![]()
![]()
Σε ΩΡΥΛΑ;
Και δύο ιστορικές μορφές:ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ-ΚΑΤΑΔΕΙΞΗΣ-ΠΡΟΔΟΤΗΣ-ΚΑΡΦΙ-ΣΠΙΟΥΝΟΣ-ΦΙΔΙ ΚΟΛΟΒΟ-ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ
Διαβάστε τη θεραπεία που προτείνουμε ανωτέρω εγώ και ο rod και θα συμφωνήσετε!!!Γιατί αγαπητέ?Αν έχετε τέτοια πάθηση,θα θέλατε να θεραπευτειτε? Εγώ προσωπικά θα ήθελα να πεθάνω από τέτοια "πάθηση"!
Αριστοτέχνες του είδουςΚαι δύο ιστορικές μορφές:
Ιούδας - Εφιάλτης![]()
Συμφωνώ απόλυτα. Απλά δεν είχα διαβάσει την ανάρτηση σας.! Τώρα που το σκέφτομαι έχω και εγω κάποια παρόμοια συμπτώματα!Διαβάστε τη θεραπεία που προτείνουμε ανωτέρω εγώ και ο rod και θα συμφωνήσετε!!!
Συνεχίστε να διαβάζετε και θα βρείτε πλήθος ιατρών πρόθυμων να σας θεραπεύσουν. Μερικές έχουν και κριτικές ασθενών τους που δήλωσαν ανανεωμένοι μετά τη θεραπευτική αγωγή και πρόθυμοι να την επαναλάβουν!!!Συμφωνώ απόλυτα. Απλά δεν είχα διαβάσει την ανάρτηση σας.! Τώρα που το σκέφτομαι έχω και εγω κάποια παρόμοια συμπτώματα!
Δεν μου συστήνεται την κατάλληλη γιατρό?
Κάτι σαν την συγκεκριμένη!!