rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.689
- Πόντοι
- 12.946
Αφού δεν είναι πσάρι πάλι καλά
Σήμερα είναι μια άσχημη μέρα καθότι προσθέτω ακόμα έναν χρόνο στην γέρικη καμπούρα μου
Λέω να πνίξω τον πόνο μου παραγγέλνοντας καμία τούρτα ρωσικής προέλευσης από κανένα ζαχαροπλαστείο ;)
Καλό βόλι :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:Σήμερα είναι μια άσχημη μέρα καθότι προσθέτω ακόμα έναν χρόνο στην γέρικη καμπούρα μου
Λέω να πνίξω τον πόνο μου παραγγέλνοντας καμία τούρτα ρωσικής προέλευσης από κανένα ζαχαροπλαστείο ;)
Καλό βόλι :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:
περιμένουμε debriefing![]()
Ομολογώ πως δεν το γνώριζα!Αγαπητέ δεν με αποκαλεί ο νηματοθέτης Πάνθηρα χωρίς λόγο, απορώ πως δεν το ξέρατε >![]()
Χρόνια πολλά και το κυριότερο καλά!Σήμερα είναι μια άσχημη μέρα καθότι προσθέτω ακόμα έναν χρόνο στην γέρικη καμπούρα μου
Ομολογώ πως δεν το γνώριζα!
Χρόνια πολλά και το κυριότερο καλά!
ΚαλοφάγωτηΣήμερα είναι μια άσχημη μέρα καθότι προσθέτω ακόμα έναν χρόνο στην γέρικη καμπούρα μου
Καλοφάγωτη...την τούρτα εννοώ...ολο στο πονηρό πάει το μυαλό
σουμου ...
Καλημέρα...![]()
...![]()
... Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι..
Καλημέρα αγαπητέ![]()
Χρόνια ΚΑΛΑ φίλτατε με υγεία και ευτυχία!![]()
Σήμερα είναι μια άσχημη μέρα καθότι προσθέτω ακόμα έναν χρόνο στην γέρικη καμπούρα μου
Καλημερα αγαπητέ Πίπη!
Χρόνια πολλά με υγεία και με όμορφα κορίτσια στην αγκαλιά σου![]()
Δεν είναι άσχημη μερα φίλε
Όμορφη μερα είναι γιατί ζεις και είσαι εδώ για να την γιορτασεις(με τη Νινα)
Άσχημη θα ήταν εάν δεν ήσουν εδώ![]()
Σας ευχαριστώ αγαπητέ
ΥΓ δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι τουρτα θα παραγγείλω![]()