blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Αυτή η ομαδουλα, νομίζω Πανιώνιος λέγεται.....τι γκρίνια θεέ μου!
Σε ποια ομάδα αναφέρεστε κύριε; Τούτοι είναι ασκέρι, ένα μπουλούκι ανθρώπων με μοναδικό λόγο ύπαρξης το μίσος για την μια κ μοναδική Ομάδα της πόλης μας.Συμπαθής ομάδα είναι ανεξάρτητα από τις όποιες χθεσινές εντάσεις, που μάλλον ήταν φυσιολογικές έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι [με την ανοχή του διαιτητή].
Εκείνο που απήλαυσα και απολαμβάνω είναι το πόσο έχουν [ξανα]στεναχωρηθεί οι εδώ λίγοι οπαδοί της συνοικιακής θυγατρικής, που έως χθες πανηγύριζαν επειδή κατάφεραν να πάρουν Χ από την Ομάδα [Μία Ομάδα, μία Πόλη, ένας Πρόεδρος!].![]()
Αυτή η ομαδουλα, νομίζω Πανιώνιος λέγεται.....τι γκρίνια θεέ μου!
Καλημέρα σας κύριε. Μην μου πείτε ότι χτύπησα ευαίσθητη οπαδικη χορδή...:thebigfinger:
Είναι πικρή και άδικη η αμφισβήτηση, ε; Δεν πειράζει θα συνηθίσετε στο να παίρνεις κάτι ενώ οι παίκτες σου έχουν αφήσει και τα κόκκαλά τους στο χορτάρι και να σε αμφισβητούν.Αυτή η ομαδουλα, νομίζω Πανιώνιος λέγεται.....τι γκρίνια θεέ μου!
Καλημέρα στα παππούδια τα ενωμέναΚαλημέρα στο νήμα![]()
Το χορτάρι της Τούμπας μας είναι γεμάτο λείψανα, είμαστε μαθημενοι. Καλημέρα σας.Είναι πικρή και άδικη η αμφισβήτηση, ε; Δεν πειράζει θα συνηθίσετε στο να παίρνεις κάτι ενώ οι παίκτες σου έχουν αφήσει και τα κόκκαλά τους στο χορτάρι και να σε αμφισβητούν.
Καλημέρα στα παπούδια τα ενωμένα
αλλά στα ποδοσφαιρικά και τα γκομενικά χωριστά :S
Το χορτάρι της Τούμπας μας είναι γεμάτο λείψανα, είμαστε μαθημενοι. Καλημέρα σας.
Καλημέρα σας κύριε. Μην μου πείτε ότι χτύπησα ευαίσθητη οπαδικη χορδή...
Εδώ που τα λέμε και το πέναλτι στο πρώτο ημιχρόνιο (όπως το λέει και ο Αλέφαντος) στον Κρέσπο το έπνιξε...Αγαπητέ δεν με αποκαλεί ο νηματοθέτης Πάνθηρα χωρίς λόγο, απορώ πως δεν το ξέρατε >![]()
Για πείτε τίποτα άλλο, σήμερα Τσικνοπέμπτη
τι έχει το μενού?
Γαμήσι πάντως όχι!Για πείτε τίποτα άλλο, σήμερα Τσικνοπέμπτη
τι έχει το μενού?