Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (0 μέλη και 54 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.268
Πόντοι
22.785
Μάλιστα κύριε, όταν ήμουν 17χρονος και εγώ. Έκτοτε απέχω από πράξεις που μπορούν να χαρακτηρισθούν ασελγείς.
...... . ...δηλαδή  κύριε θεωρείται ότι έρχεται σε αντίθεση με ότι ήθικά  είναι νομικά επιτρεπτό ??

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.268
Πόντοι
22.785
:rose: :rose:

Συνημμένα

• uyguii.png
    uyguii.png
    410,6 KB · Εμφανίσεις: 8

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
...... . ...δηλαδή  κύριε θεωρείται ότι έρχεται σε αντίθεση με ότι ήθικά  είναι νομικά επιτρεπτό ??
Από πότε είναι νομικά επιτρεπτή η ερωτική συνεύρεση με ανήλικο? Και εν πάση περιπτώσει κύριε, εσείς που από την μια ευαγγελίζεστε την τιμή που σας έχει προσδώσει η θητεία σας στο στράτευμα, πως διανοείστε να απλώνετε χέρι πάνω σε ανήλικη και να το διατυμπανίζετε μάλιστα στο διαδίκτυο?    

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.268
Πόντοι
22.785
Από πότε είναι νομικά επιτρεπτή η ερωτική συνεύρεση με ανήλικο? Και εν πάση περιπτώσει κύριε, εσείς που από την μια ευαγγελίζεστε την τιμή που σας έχει προσδώσει η θητεία σας στο στράτευμα, πως διανοείστε να απλώνετε χέρι πάνω σε ανήλικη και να το διατυμπανίζετε μάλιστα στο διαδίκτυο?   
....... .... μα δεν είπα ότι συνευρέθην .... άπλά ότι νμύρισα άγαπητέ.. μήν με πετάτε στόν καιάδα λοιπόν...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Προτείνω τέτοιου είδους συζητήσεις, να λαμβάνουν χώρα εκτός του παρόντος νήματος
όπου συχνάζουν άνθρωποι απόμαχοι, φιλήσυχοι και με χρηστά ήθη. Αν θέλετε, μπορείτε να ανοίξετε ένα
καινούργιο νήμα όπου εκεί μπορούν να αναπτυχθούν ελεύθερα όλες οι σχετικές απόψες. Ευχαριστώ.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.268
Πόντοι
22.785
Προτείνω τέτοιου είδους συζητήσεις, να λαμβάνουν χώρα εκτός του παρόντος νήματος
όπου συχνάζουν άνθρωποι απόμαχοι, φιλήσυχοι και με χρηστά ήθη. Αν θέλετε, μπορείτε να ανοίξετε ένα
καινούργιο νήμα όπου εκεί μπορούν να αναπτυχθούν ελεύθερα όλες οι σχετικές απόψες. Ευχαριστώ.
.... δέν έχω νά προσθέσω κάτι έπ αυτού.. .....

.... είσθαι άπόλυτα δίκαιος !!

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
....... .... μα δεν είπα ότι συνευρέθην .... άπλά ότι νμύρισα άγαπητέ.. μήν με πετάτε στόν καιάδα λοιπόν...
Αγαπητέ amjik, σας διαβεβαιώ ότι μου είσθε εξαιρετικά συμπαθής και εξ αυτού του λόγου θα σας πω τούτο: Σε ένα σαιτ σας αυτό το οποίο βρισκόμαστε είναι τουλάχιστον απερίσκεπτο να αναφέρουμε οτιδήποτε σχετίζεται με ανήλικους. Να μου συγχωρέσετε την ευαισθησία που έχω απέναντι σε αυτά τα ζητήματα τα οποία θεωρώ μείζονος σημασίας. Καλημέρα σας  :hi:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.268
Πόντοι
22.785
Αγαπητέ amjik, σας διαβεβαιώ ότι μου είσθε εξαιρετικά συμπαθής και εξ αυτού του λόγου θα σας πω τούτο: Σε ένα σαιτ σας αυτό το οποίο βρισκόμαστε είναι τουλάχιστον απερίσκεπτο να αναφέρουμε οτιδήποτε σχετίζεται με ανήλικους. Να μου συγχωρέσετε την ευαισθησία που έχω απέναντι σε αυτά τα ζητήματα τα οποία θεωρώ μείζονος σημασίας. Καλημέρα σας  :hi:
..... ...... άγαπητέ μου .... σας ζητώ ΣΥΓΝΩΜΗ διά τήν λεκτικήν άκαταστασία !!
TEΛΟΣ !!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.186
Πόντοι
19.795
Παροτι συνηθισμενος εδω και χρονια στα αναλατα, ψηφισα το 3.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.186
Πόντοι
19.795
Τι γινεται με αυτες τις ψηφοφοριες; Μονο εγω τρολαρω σε αυτο το νημα;  :think:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Μα, ολοι πηγαν και ψηφισανε, "παππουδια ενωμενα", αλλα στα γαμησια χωριστα. :grin:

Και δηλαδή τι θέλετε να κάνουμε;
Να ερχόμαστε να σας κάνουμε παρέα στο δωμάτιο κατά την διάρκεια των ακατονομάστων πράξεών σας;;;  >:(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom