rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.722
- Πόντοι
- 12.946
το αυτονόητο
δύσκολη επιλογή :-
το αυτονόητο
Μεταξύ μας και εγώ το 1ο ήθελα να ψηφίσωμας πήρε την παρθενιά ο αγαπητός πσαράς
ΥΓ: καθαρίζουμε πού και πού και το mailbox μας :coolcondom:
Παιδιαρίσματα
...... ..... άγαπητέ μου φίλε μέ τά milf;akia ή στύση είναι μέτρια ...όταν όμως έρχεται ή μικρη (17 ετωνβ) λές καί έχω σφαίρα λαπούα ....... ΑΥΤΑ !!Παιδιαρίσματα![]()
στην ηλικία μας πρέπει να μας ενδιαφέρει η επίτευξη της ετήσιας στύσης
με ότι απόμεινε :-(
Παιδιαρίσματα![]()
στην ηλικία μας πρέπει να μας ενδιαφέρει η επίτευξη της ετήσιας στύσης
με ότι απόμεινε :-(
Σωστός ο πσαράς...Καλημέρα........ ..... άγαπητέ μου φίλε μέ τά milf;akia ή στύση είναι μέτρια ...όταν όμως έρχεται ή μικρη (17 ετωνβ) λές καί έχω σφαίρα λαπούα ....... ΑΥΤΑ !!
Προβλήματα που έχει ο κόσμος...
. άγαπητέ μου φίλε , πάω καί τό παίρνω άπό τό 18 λύκειο κάθε παρασκευή μεσημερι.... ..Σωστός ο πσαράς...Καλημέρα..![]()
Ειλικρινά ελπίζω η 17χρονή στην οποία αναφέρεσθε να είναι κάποια συγγενής σας στην οποία κερνάτε παγωτό κάθε παρασκευ'η μετά τοπ σχολείο της... Πείτε μου ότι είναι έτσι!. άγαπητέ μου φίλε , πάω καί τό παίρνω άπό τό 18 λύκειο κάθε παρασκευή μεσημερι.... ..
.........Ειλικρινά ελπίζω η 17χρονή στην οποία αναφέρεσθε να είναι κάποια συγγενής σας στην οποία κερνάτε παγωτό κάθε παρασκευ'η μετά τοπ σχολείο της... Πείτε μου ότι είναι έτσι!
. άγαπητέ μου φίλε , πάω καί τό παίρνω άπό τό 18 λύκειο κάθε παρασκευή μεσημερι.... ..
Μπάααα...φροντιστήριοΕιλικρινά ελπίζω η 17χρονή στην οποία αναφέρεσθε να είναι κάποια συγγενής σας στην οποία κερνάτε παγωτό κάθε παρασκευ'η μετά τοπ σχολείο της... Πείτε μου ότι είναι έτσι!