The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.385
- Πόντοι
- 25.467
Αλλαξατε την αρχικη αναρτηση σας.
Βεβαίως. Όπως έγραψα και πριν, δεν κρατω κακίες. Περασμένα, ξεχασμένα.
Αλλαξατε την αρχικη αναρτηση σας.
Βαριέμαι να διαβάσω ακόμα για το διάβολο που είμαι μιλάμε ?παιδιά με τη ζέστη αλλξα γνώμη η κόλαση καίει
Βεβαίως. Όπως έγραψα και πριν, δεν κρατω κακίες. Περασμένα, ξεχασμένα.
Δεν έχω αποφασίσει αλλά και αυτό σήμερα δεν παλεύεται. Μόνο σε πισίνα επιζωΠεριμένετε όμως πριν γίνετε "άγγελος", γιατί τα σύννεφα έχουν πολύ υγρασία, και όπως μου έχετε γράψει η υγρασία σας ενοχλεί στα κόκκαλα.![]()
μπλιζ είσαι και γαμω τους νηματοθετες. Όταν λέμε γαμω το εννοούμε αχαχαχαχαχαΚανεις πια δεν κρατα κακιες.
Υπηρξαν υπερβολες απο πολλους κ του νηματοθετου συμπεριλαμβανομενου.
Καταφεραμε κ συνεχισαμε ολοι μαζι.
Αυτο απο μονο του τα λεει ολα!
Δεν έχω αποφασίσει αλλά και αυτό σήμερα δεν παλεύεται. Μόνο σε πισίνα επιζω
Εν ολιγοις.
Οταν οι λεξεις του ειρηνοφιλου ακτιβιστη, Ιησου, επρεπε να μετατραπουν σε δογμα κ δηλ σε μεσο ελεγχου πολυπληθων μαζων, επρεπε να εφευρεθει ο εχθρος που θα κρατα συσπειρωμενες τις μαζες. Οι αλλες ονομασιες εχουν συγκεκριμενο περιεχομενο.
Με το εξαποδω βολευονται πολλοι χωρις να ψαχνουν παρακατω.
Πιστευε και μη ερευνα.
να κάνω τι ?Ελατε εκει που κολυμπω, κυρια.
μπλιζ είσαι και γαμω τους νηματοθετες. Όταν λέμε γαμω το εννοούμε αχαχαχαχαχα
να κάνω τι ?
Να ομιλησωμεν περι του τροπου παρασκευης γεμιστων γιαλαντζι!να κάνω τι ?
Δις ιζ α μενς γουορλντ..Για να πω την αλήθεια το διάβολος μου είναι αδιάφορο, το διαβάλλω μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Κάποτε γνώριζα λίγα ελληνικά, τώρα απλώς χαίρομαι όταν δίνεται κάποια αφορμή για να εντρυφήσω στον πλούτο της γλώσσας.
μπλιζ στην πισίνα θα θέλω πράγματα που οι άνθρωποι δεν κάνουν σε δημόσια πισίνα για κολύμβηση. Αν θες να μιλήσουμε για γεμιστά να σου φέρω μια συνταγή στα δικαστήρια αχαχαχαχαχαΝα ομιλησωμεν περι του τροπου παρασκευης γεμιστων γιαλαντζι!
βάλτο αν μπορεις παρακαλώ να το ακούσω να πάω νάνι γιατί έκανα ντουζ είμαι στο κλιματισμό και έρχεται ο Μορφέας.Συμφωνώ.
Γιατι ακριβώς λέτε να μπω στο κλίμα ;![]()