Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.086
- Πόντοι
- 2.606
ο παοκ το πηρε (μαλλον) δικαια...Δεν κρατιεμαι παιδί μου!![]()
![]()
![]()
![]()
ο παοκ το πηρε (μαλλον) δικαια...
ηταν σταθερος σε ολη την χρονια,ειχε την τυχη με το μερος του και ειχε και ευνοια οπου χρειαζοταν...
απο εμενα συγχαρητηρια...
ηταν σταθερος σε ολη την χρονια,ειχε την τυχη με το μερος του και ειχε και ευνοια οπου χρειαζοταν...
ΘΕΙΟ παω να μπω κατω απο μια κουβερτα και αυπνος χωρις νερο,φαι,σεξ θα περιμενω την μεγαλη μερα 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ!!!!! τοτε θα ξαναβγωκύριος ο θείος, αν και στεναχωρημένος...![]()
ΘΕΙΟ παω να μπω κατω απο μια κουβερτα και αυπνος χωρις νερο,φαι,σεξ θα περιμενω την μεγαλη μερα 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ!!!!! τοτε θα ξαναβγω
Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ
θειο ετσι ειναι...και να σου πω κατι?ξέρω ότι είσαστε στεναχωρημένοι, αλλά και τι έγινε...
κλάιν μάιν που λένε και πάνω.
ένα παιχνίδι ήταν, η ζωή συνεχίζεται...
θειο ετσι ειναι...και να σου πω κατι?
στην ηττα καταλαβαινεις ποσο ωραιο ειναι το παιχνιδι..
ΘΕΙΟ παω να μπω κατω απο μια κουβερτα και αυπνος χωρις νερο,φαι,σεξ θα περιμενω την μεγαλη μερα 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ!!!!! τοτε θα ξαναβγω
Προσυπογραφω.
πρωταθλημα αυτοι?θα τους γαμησουμε στα σοκολατακια και στα αρκουδακια εμεις μπρο....Σοκολατακια που θα βρουμε μπρο;
πρωταθλημα αυτοι?θα τους γαμησουμε στα σοκολατακια και στα αρκουδακια εμεις μπρο....
εχω βιοτεχνια στην κινα
πρωταθλημα αυτοι?θα τους γαμησουμε στα σοκολατακια και στα αρκουδακια εμεις μπρο....
εχω βιοτεχνια στην κινα
Θα γίνει ολονυκτία με κάτι μοιρολογίστρες, για τον άδοξο χαμό ποδοσφαιρικής ομάδας του βορρά...
Θα σερβίρουν και κονιάκ με παξιμάδι. Οπότε, stay tuned!![]()
![]()