Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Οψόμεθα αγαπητέ... Πάντως προτείνω κάτι βαρύτερο από κονιάκ να γίνει και κέφι και να πάνε κάτω όλα τα φαρμάκια![]()
Μπουγάτσα;
Οψόμεθα αγαπητέ... Πάντως προτείνω κάτι βαρύτερο από κονιάκ να γίνει και κέφι και να πάνε κάτω όλα τα φαρμάκια![]()
Πρέπει να διευκρινίσετε όμως το είδος. Προσωπικά, με κιμά είναι η αγαπημένη μουΜπουγάτσα;![]()
![]()
![]()
![]()
Πρέπει να διευκρινίσετε όμως το είδος. Προσωπικά, με κιμά είναι η αγαπημένη μου![]()
Τελικά, κανείς δεν επιθυμεί την κλασική μπουγάτσα; Να άλλο ένα θέμα ψηφοφορίας στο οποίο θα έχουν επιλογή και οι γυναίκες του νήματος που έχουν αποκλειστεί από τις άλλες ψηφοφορίες ;)Με τυρί...![]()
![]()
Ασφαλείς πληροφορίες εκ των έσω...αναφέρουν πως μετά την επίτευξη του πρώτου γκολ του Ολυμπιακού..θα προκληθούν οι ultras...με φυσικό αποτέλεσμα την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο..και την διακοπή του αγώνα με υπαιτιότητα της ομάδας του Βορρά...Συνεπώς -3 για την ομάδα του Βορρά και +3 για την ομάδα του Πειραιά...και το πρωτάθλημα ξεκινά από την αρχή...Θα γίνει ολονυκτία με κάτι μοιρολογίστρες, για τον άδοξο χαμό ποδοσφαιρικής ομάδας του βορρά...
Θα σερβίρουν και κονιάκ με παξιμάδι. Οπότε, stay tuned!![]()
![]()
Βαζεις ενα τουβλο κατω απο το κουτσο ποδι. Καθεσαι απο κατω με το καβλι σηκωμενο. Τραβας το τουβλο και αυτη καρφωνεται πανω στο καβλι. (Αν δεν λεγεται Μαρια, βαζεις τσιμεντολιθο)Δεν έχω πηδήξει κουτσή ποτε,πως να ναι άραγες![]()
Πουθενά...
αλλά να μην αναπνεύσω ευχάριστα τον αέρα της ελευθερίας;
![]()
![]()
![]()
![]()
θειε μην χαθεις το βραδυ....
έχουν περάσει 4-5 μέρες χωρίς κριτική...
Θα γίνει ολονυκτία με κάτι μοιρολογίστρες, για τον άδοξο χαμό ποδοσφαιρικής ομάδας του βορρά...
![]()
Μιλά τώρα που προλαβαίνεις . Μετά θα είσαι μπουκωμένος ...Θα γίνει ολονυκτία με κάτι μοιρολογίστρες, για τον άδοξο χαμό ποδοσφαιρικής ομάδας του βορρά...
![]()
Καλό ξημέρωμαΚαλησπέρα στα παιδιά![]()
Καλό ξημέρωμα
έχει περάσει η 5μ.μ.
Μας έχει μπερδέψει ο νηματοθέτης με τα καταστατικά :Sέχουμε καιρο ακόμα![]()
Όλα καλά;; Τα υπογλωσσια τα έχετε κοντά σας;;
θειε δωσε 20 λεπτα ακομα και σου απαντησω...Όλα καλά;; Τα υπογλωσσια τα έχετε κοντά σας;;
Δεν κρατιεμαι παιδί μου!θειε δωσε 20 λεπτα ακομα και σου απαντησω...