IanAlderson
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2009
- Like
- 132
- Πόντοι
- 16
Κυρία μου εξαιρετική ιδέα να ψήνετε μπριζόλες κατά την διάρκεια των ραντεβού! Να κατοχυρώσουμε την πατέντα!αχαχαχα....καλημερα κ.Γιανκουκο ...
Κυρία μου εξαιρετική ιδέα να ψήνετε μπριζόλες κατά την διάρκεια των ραντεβού! Να κατοχυρώσουμε την πατέντα!αχαχαχα....καλημερα κ.Γιανκουκο ...
θειε θα ανεβει αντιπροσωπεια του τζιμ την κυριακη....
Αυτοί παιδί μου θα παίξουν σε ταινία σκληρού πορνό! Μην ασχολείσε με τετοια.θειε θα ανεβει αντιπροσωπεια του τζιμ την κυριακη....
Κυρία μου εξαιρετική ιδέα να ψήνετε μπριζόλες κατά την διάρκεια των ραντεβού! Να κατοχυρώσουμε την πατέντα!
ερωτηση....
μπορει να νοιωθει ενοχες ενας αντρας οταν εχει πιει και την πεφτει σε πχ καμαριερα ας πουμε ξενοδοχειου?
πολιτισμενο πεσιμο οχι πλεμπα βεβαια....
βοηθηστε αδερφια τον αθωο τρουμπακη....
παραδειγμα εφερα ρε θειε...θα μπορουσε να ειναι η ρεσεψιονιστ ας πουμε?Είσθε ποταπός.
Με καμαριέρα;;;
Πλέμπα!
παραδειγμα εφερα ρε θειε...θα μπορουσε να ειναι η ρεσεψιονιστ ας πουμε?
θειο παω καθε μερα και παιρνω σοκολατακια....θείο έκανες προπόνηση εν όψη του αγίου στις 14?
καλημέρα!
θειο παω καθε μερα και παιρνω σοκολατακια....
μετα παω τζαμπο για αρκουδακια.....
πιστευω θα ειμαι ετοιμος την κρισιμη μερα
θειο πιστεψε με...αμαρτιες αλλων κουβαλαωέκανες και το πέσιμο στην καμαριέρα-ρεσεψιονίστ....
νομίζω πως είσαι έτοιμος για την μεγάλη μέρα!
θειε θα δωσεις μια 200ρου να βγω το βραδυ?Υπάγω προς βιοπορισμόν.
Καλημέρα!
θειο πιστεψε με...αμαρτιες αλλων κουβαλαω
Υπάγω προς βιοπορισμόν.
Καλημέρα!
ναι ρε θειο...αλλος το εκανε και τωρα ψαχνω να δω πως δεν φευγεις τρεχοντας απο την ρεσεψιον :S :S :Sτο έκανες για κάποιον φίλο σου και αδερφό?
ναι ρε θειο...αλλος το εκανε και τωρα ψαχνω να δω πως δεν φευγεις τρεχοντας απο την ρεσεψιον :S :S :S
ερωτηση....
μπορει να νοιωθει ενοχες ενας αντρας οταν εχει πιει και την πεφτει σε πχ καμαριερα ας πουμε ξενοδοχειου?
πολιτισμενο πεσιμο οχι πλεμπα βεβαια....
βοηθηστε αδερφια τον αθωο τρουμπακη....
Με ζήτησε κάποιος ;Δεν γνωρίζω, κυρία.
Αυτά είναι πράγματα του Εωσφόρου.