troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.063
- Πόντοι
- 5.506
θα σου πω 2,3 κολπακια και η κα πιτσα το βραδυ θα ειναι στην θεση του μαναρι...Μου έφαγε την κα. Πίτσα...
θα σου πω 2,3 κολπακια και η κα πιτσα το βραδυ θα ειναι στην θεση του μαναρι...Μου έφαγε την κα. Πίτσα...
θα σου πω 2,3 κολπακια και η κα πιτσα το βραδυ θα ειναι στην θεση του μαναρι...
Μπριζόλα;;
Να τον στείλετε στο νήμα του κ. troubakis μου.
θα σου πω 2,3 κολπακια και η κα πιτσα το βραδυ θα ειναι στην θεση του μαναρι...
Άνοιξε χθες ένα έμεσμα...εχει ο τρουμπακης μας δικο του νημα/περαν του οδοντικου?
Δεν υπάρχει Μανάρι παιδί μου.
εμεσα και εγω θειε....Άνοιξε χθες ένα έμεσμα...
Άνοιξε χθες ένα έμεσμα...
εμεσα και εγω θειε....
μας κλασει τον πεο θειε οπως τοσους αιωνες...Παιδί μου!
Το πάμπτωχο πλην συμπαθές Τριφύλλιον κάποια στιγμή θα ανακάμψει και θα αποπέμψει τον κ. Αφραγκούζο και θα σας χορέψει στο ταψί/ τηγάνι ...
αχα...δε μου λετε..εσεις που τα ξερετε ολα...εχει ανοιξει νημα με θεμα μπατσελορ παρτυ που θα λαβει χωρα τις επομενες μερες στη Σαλονικη μας?...ειναι λεει 10 ατομα καιδινουν απο ενα χιλιαρικο ο καθενας τους//....που ειναι γραμμενη αυτη η ελεγεια να γελασουμε λιγο?μου το σφυριξε πελατης μου
Δεν γνωρίζω, κυρία.
Αυτά είναι πράγματα του Εωσφόρου.
Καλημέρα σας. Πρόκειται περί ακριβώς τιυ αντιθέτου! Ανεβαίνει Θεσσαλονίκη ο Τζιμ και 10 εργαζόμενες πληρώνουν απο ένα χιλιάρικο η καθεμία για ωριαία συνεύρεση μαζι του!αχα...δε μου λετε..εσεις που τα ξερετε ολα...εχει ανοιξει νημα με θεμα μπατσελορ παρτυ που θα λαβει χωρα τις επομενες μερες στη Σαλονικη μας?...ειναι λεει 10 ατομα καιδινουν απο ενα χιλιαρικο ο καθενας τους//....που ειναι γραμμενη αυτη η ελεγεια να γελασουμε λιγο?μου το σφυριξε πελατης μου
Καλημέρα σας. Πρόκειται περί ακριβώς τιυ αντιθέτου! Ανεβαίνει Θεσσαλονίκη ο Τζιμ και 10 εργαζόμενες πληρώνουν απο ένα χιλιάρικο η καθεμία για ωριαία συνεύρεση μαζι του!
θειε θα ανεβει αντιπροσωπεια του τζιμ την κυριακη....Καλημέρα σας. Πρόκειται περί ακριβώς τιυ αντιθέτου! Ανεβαίνει Θεσσαλονίκη ο Τζιμ και 10 εργαζόμενες πληρώνουν απο ένα χιλιάρικο η καθεμία για ωριαία συνεύρεση μαζι του!