erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
κωλογερακι όλο εδώ τριβεσαιΤο αλτσχαιμερ της ηλικιας![]()
κωλογερακι όλο εδώ τριβεσαιΤο αλτσχαιμερ της ηλικιας![]()
Είναι κι αυτό όντως...Το αλτσχαιμερ της ηλικιας![]()
κωλογερακι όλο εδώ τριβεσαι
Πουτσες. Όταν είναι να γαμησουν δεν ξεχνανε. Να μπουν εδώ ξεχνάνε
Ενταξει, δεν ειπαμε και τοσο αλτσχαιμερΠουτσες. Όταν είναι να γαμησουν δεν ξεχνανε. Να μπουν εδώ ξεχνάνε
Μετά θα περιμένουμε με αγωνία τις εντυπώσεις σας...για πολυ λιγες παραστασεις ακομη
![]()
Παραφράζοντας τη Θεοπούλα: ξεχνιέται το σεξ;Ενταξει, δεν ειπαμε και τοσο αλτσχαιμερ![]()
ναι. Μόνο πέντε κιλάΕνταξει, δεν ειπαμε και τοσο αλτσχαιμερ![]()
Απλως καμμια φορα, ειδικα στην Ταυλανδη, ξυπναω το πρωι και βρισκω καποια διπλα μου και αναρωτιεμαι; ΡΤωρα αυτην την πηδηξα το βραδι; η δεν την πηδηξαΠαραφράζοντας τη Θεοπούλα: ξεχνιέται το σεξ;
λες?Παραφράζοντας τη Θεοπούλα: ξεχνιέται το σεξ;
Πουτσες. Όταν είναι να γαμησουν δεν ξεχνανε. Να μπουν εδώ ξεχνάνε
Να πληρώσω ή όχι; Χαχαχαχα...Απλως καμμια φορα, ειδικα στην Ταυλανδη, ξυπναω το πρωι και βρισκω καποια διπλα μου και αναρωτιεμαι; ΡΤωρα αυτην την πηδηξα το βραδι; η δεν την πηδηξα![]()
Απλως καμμια φορα, ειδικα στην Ταυλανδη, ξυπναω το πρωι και βρισκω καποια διπλα μου και αναρωτιεμαι; ΡΤωρα αυτην την πηδηξα το βραδι; η δεν την πηδηξα![]()
χαλο πουσι
καλη μου
Τι να σου πω φίλε. Υποθέτω θα μας το θυμίσει η ίδια η φύση...λες?![]()
![]()
και αν? :S :S :S :S
Κανω μια προσπαθειαΚαι για να είσαι σίγουρος την ξαναπηδας το πρωί![]()
Ορθά εμίλησες!!!Και για να είσαι σίγουρος την ξαναπηδας το πρωί![]()
γιατί τόσο πιωμενος είσαι κ δεν θυμάσαι ?Απλως καμμια φορα, ειδικα στην Ταυλανδη, ξυπναω το πρωι και βρισκω καποια διπλα μου και αναρωτιεμαι; ΡΤωρα αυτην την πηδηξα το βραδι; η δεν την πηδηξα![]()
Η προσπάθεια μετράει μας έλεγαν στο σχολείο ;)Κανω μια προσπαθεια![]()