iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Να διαμαρτυρηθείς εντόνως...Όχι ακόμη![]()
Να διαμαρτυρηθείς εντόνως...Όχι ακόμη![]()
Ετσι και αλλιως δεν θα καταλαβει τιποτα. Ασε που μετα θα σε προσκυναειΠαλιόπαιδα πατε να μου γαμησετε το κορίτσι
Ντροπή σας!!
Και στις κριτικές να γράφουμε ποσοστό συμμετοχής στην τιμή;Δεν έχω καταλάβει γιατί δε μας γράφει ο ΕΟΠΥΥ θεραπείες σε μασατζίδικο
![]()
![]()
![]()
Κάτι μέσα μου έλεγε να μην σε εμπιστευτώ >![]()
Παλιόπαιδα πατε να μου γαμησετε το κορίτσι
Ντροπή σας!!
Ετσι και αλλιως δεν θα καταλαβει τιποτα. Ασε που μετα θα σε προσκυναει![]()
Ο καλός καλό δεν βλέπει φίλε. Φευ...Μ έχεις παρεξηγήσει τύπε, δε λέω, μικρός ήμουν λίγο σκανταλιάρης αλλά τώρα διορθώθηκα.
Μια δοκιμή μόνο, να σε προλάβω μη φας κανένα ΙΚΕΑ. Θυσία για σένα και δεν το αναγνωρίζεις.
ειπες ενα ωραιο μπινελικι πριν αλλα δεν μπορω να το βρω...Κουκου
Εδώ τα λέγαμε και ξαφνικά χάθηκαν όλοι σαν να βρέθηκαν σε άλλη διάσταση ένα πράγμα... Συμβαίνει συχνά τώρα τελευταία αυτό το φαινόμενοτι κάνετε
εγω παρακολουθω αυτο με το αδειασμα προφυλακτικου στην μαπα...ειναι πιο λυρικοΕμένα με έχει κερδίσει το θρεντ με τον αντρικό κώλο, κάνει θραύση αυτήν την ώρα![]()
Αυτό το διάβασα κι εγώ. Μου άρεσε το σχόλιο που λέει και γιατί να μην το κάνουμε απευθείας; Χαχαχα...εγω παρακολουθω αυτο με το αδειασμα προφυλακτικου στην μαπα...ειναι πιο λυρικο
τα λέω ωραίαειπες ενα ωραιο μπινελικι πριν αλλα δεν μπορω να το βρω...
μερικές φορές αποκλείω κάποιους να μπουν θρεντΕδώ τα λέγαμε και ξαφνικά χάθηκαν όλοι σαν να βρέθηκαν σε άλλη διάσταση ένα πράγμα... Συμβαίνει συχνά τώρα τελευταία αυτό το φαινόμενο![]()
Το αλτσχαιμερ της ηλικιαςΕδώ τα λέγαμε και ξαφνικά χάθηκαν όλοι σαν να βρέθηκαν σε άλλη διάσταση ένα πράγμα... Συμβαίνει συχνά τώρα τελευταία αυτό το φαινόμενο![]()