κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.178
- Πόντοι
- 19.795
Και εγω δεν ξανακουρευομαι.![]()
![]()
![]()
Δεν είναι κακή ιδέα
Υ.Γ Εγώ σκέφτομαι να μην ξανά πηδήξω την κομμώτρια του... γίνομαι ρεζίλι...![]()
![]()
![]()
Δεν είναι κακή ιδέα
Υ.Γ Εγώ σκέφτομαι να μην ξανά πηδήξω την κομμώτρια του... γίνομαι ρεζίλι...![]()
Για πες και κάνα νούμερο για το τζόκερ πιο εύκολα θα το πιάσουμε παρά να μας κάτσει η δεσποινίςΑυτό για σένα Τομα έτσι ώστε μετά τονα περάσεις στο
![]()
Για πες και κάνα νούμερο για το τζόκερ πιο εύκολα θα το πιάσουμε παρά να μας κάτσει η δεσποινίς![]()
![]()
![]()
ούτε εμένα αλλά αναγκαστικάΔεν μου αρέσει ο τζόγος!![]()
ούτε εμένα αλλά αναγκαστικά
για να γαμήσεις (επιτέλους) χρειάζεται τύχη και προγνωστικά :S
θα τα διαβάσει το πρωί >Ασε τις βλακείες μωρε και μη φοβάσαι ο νηματοθετης κοιμάται τέτοια ώρα...
Πηδα άφοβα!!! Και ότι σου κάτσει καλοδεχούμενο![]()
Ετσι ειστε εσεις οι νεοι. Πηδατε αφοβα οτι σας κατσει. Ενω εμεις οι κωλογεροι που ειναι μετρημενα τα βολια μας...... :-Ασε τις βλακείες μωρε και μη φοβάσαι ο νηματοθετης κοιμάται τέτοια ώρα...
Πηδα άφοβα!!! Και ότι σου κάτσει καλοδεχούμενο![]()
Ετσι ειστε εσεις οι νεοι. Πηδατε αφοβα οτι σας κατσει. Ενω εμεις οι κωλογεροι που ειναι μετρημενα τα βολια μας...... :-
θα τα διαβάσει το πρωί >
τεσπα να κοιμάται ήσυχος, ηττήθηκα από την τεχνολογία :'(
Ετσι ειστε εσεις οι νεοι. Πηδατε αφοβα οτι σας κατσει. Ενω εμεις οι κωλογεροι που ειναι μετρημενα τα βολια μας...... :-
6000-7000 ελεγε ο πατερας μου. Καλως η κακως εχω ξοδεψει τα 4000 στη κωλογρια μου.Ετσι ειστε εσεις οι νεοι. Πηδατε αφοβα οτι σας κατσει. Ενω εμεις οι κωλογεροι που ειναι μετρημενα τα βολια μας...... :-
Ναι ρε φίλε, εκεί που βλέπεις μια και πάει να επιτευχθεί η ετήσια στύσηΣου την έφερα ο φοτοσοπιστας![]()
6000-7000 ελεγε ο πατερας μου. Καλως η κακως εχω ξοδεψει τα 4000 στη κωλογρια μου.
Ενω με ντουο τα καταφερνεις καλυτερα. Με τριο δε, γινεσαι τουρμποΝαι ρε φίλε, εκεί που βλέπεις μια και πάει να επιτευχθεί η ετήσια στύση
σου λέει άκυρο δεν είναι αυτή που είδες
Φευ και τρις φευ :S
Ναι ρε φίλε, εκεί που βλέπεις μια και πάει να επιτευχθεί η ετήσια στύση
σου λέει άκυρο δεν είναι αυτή που είδες
Φευ και τρις φευ :S
Με καταλαβαίνετεΕνω με ντουο τα καταφερνεις καλυτερα. Με τριο δε, γινεσαι τουρμπο![]()
Ενω με ντουο τα καταφερνεις καλυτερα. Με τριο δε, γινεσαι τουρμπο![]()
Για πες και κάνα νούμερο για το τζόκερ πιο εύκολα θα το πιάσουμε παρά να μας κάτσει η δεσποινίς![]()
![]()
![]()
Με καταλαβαίνετε
εκεί λες του πούστη μια από τις δυο θα μου αρέσει, η άλλη θα αγαντάρει μη μου πέσει![]()