κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.886
- Πόντοι
- 19.795
Και εγω δεν ξανακουρευομαι.
Δεν είναι κακή ιδέα
Υ.Γ Εγώ σκέφτομαι να μην ξανά πηδήξω την κομμώτρια του... γίνομαι ρεζίλι...
Δεν είναι κακή ιδέα
Υ.Γ Εγώ σκέφτομαι να μην ξανά πηδήξω την κομμώτρια του... γίνομαι ρεζίλι...
Για πες και κάνα νούμερο για το τζόκερ πιο εύκολα θα το πιάσουμε παρά να μας κάτσει η δεσποινίςΑυτό για σένα Τομα έτσι ώστε μετά το να περάσεις στο
Για πες και κάνα νούμερο για το τζόκερ πιο εύκολα θα το πιάσουμε παρά να μας κάτσει η δεσποινίς
ούτε εμένα αλλά αναγκαστικάΔεν μου αρέσει ο τζόγος!
ούτε εμένα αλλά αναγκαστικά
για να γαμήσεις (επιτέλους) χρειάζεται τύχη και προγνωστικά :S
θα τα διαβάσει το πρωί >Ασε τις βλακείες μωρε και μη φοβάσαι ο νηματοθετης κοιμάται τέτοια ώρα...
Πηδα άφοβα!!! Και ότι σου κάτσει καλοδεχούμενο
Ετσι ειστε εσεις οι νεοι. Πηδατε αφοβα οτι σας κατσει. Ενω εμεις οι κωλογεροι που ειναι μετρημενα τα βολια μας...... :-Ασε τις βλακείες μωρε και μη φοβάσαι ο νηματοθετης κοιμάται τέτοια ώρα...
Πηδα άφοβα!!! Και ότι σου κάτσει καλοδεχούμενο
Ετσι ειστε εσεις οι νεοι. Πηδατε αφοβα οτι σας κατσει. Ενω εμεις οι κωλογεροι που ειναι μετρημενα τα βολια μας...... :-
θα τα διαβάσει το πρωί >
τεσπα να κοιμάται ήσυχος, ηττήθηκα από την τεχνολογία :'(
Ετσι ειστε εσεις οι νεοι. Πηδατε αφοβα οτι σας κατσει. Ενω εμεις οι κωλογεροι που ειναι μετρημενα τα βολια μας...... :-
6000-7000 ελεγε ο πατερας μου. Καλως η κακως εχω ξοδεψει τα 4000 στη κωλογρια μου.Ετσι ειστε εσεις οι νεοι. Πηδατε αφοβα οτι σας κατσει. Ενω εμεις οι κωλογεροι που ειναι μετρημενα τα βολια μας...... :-
Ναι ρε φίλε, εκεί που βλέπεις μια και πάει να επιτευχθεί η ετήσια στύσηΣου την έφερα ο φοτοσοπιστας
6000-7000 ελεγε ο πατερας μου. Καλως η κακως εχω ξοδεψει τα 4000 στη κωλογρια μου.
Ενω με ντουο τα καταφερνεις καλυτερα. Με τριο δε, γινεσαι τουρμποΝαι ρε φίλε, εκεί που βλέπεις μια και πάει να επιτευχθεί η ετήσια στύση
σου λέει άκυρο δεν είναι αυτή που είδες
Φευ και τρις φευ :S
Ναι ρε φίλε, εκεί που βλέπεις μια και πάει να επιτευχθεί η ετήσια στύση
σου λέει άκυρο δεν είναι αυτή που είδες
Φευ και τρις φευ :S
Με καταλαβαίνετεΕνω με ντουο τα καταφερνεις καλυτερα. Με τριο δε, γινεσαι τουρμπο
Ενω με ντουο τα καταφερνεις καλυτερα. Με τριο δε, γινεσαι τουρμπο
Για πες και κάνα νούμερο για το τζόκερ πιο εύκολα θα το πιάσουμε παρά να μας κάτσει η δεσποινίς
Με καταλαβαίνετε
εκεί λες του πούστη μια από τις δυο θα μου αρέσει, η άλλη θα αγαντάρει μη μου πέσει