κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.887
- Πόντοι
- 19.795
Χαιρετω τον μεγιστοτιτανοτεραστιοεικοσιεννιαποντο Τριβη.
Χαιρετω τον μεγιστοτιτανοτεραστιοεικοσιεννιαποντο Τριβη.
Λετε γι αυτο να μετακομισε στη Γη; Και τα αερια των γηινων θηλεων να του φαινονται σαν εσανς;Στον πλανήτη του βλέπετε, τα θήλεα έχουν τοξικά αέρια, εξ' ού και το καραφλό και διαβρωμένο από τα κλανίδια κρανίο του.
Το ιδιο και εγω. Και οχι μονο για χιουμοριστικουςΓια την ιστορία, ανήκω στους μισητούς 8 που έχουν ψηφίσει ένα, για χιουμοριστικούς λόγους βεβαίως βεβαίως.
Χαχαχαχα... Τι παίζει με την Έλενα; Πες τα όλα ;)Αυτή ρε μοιάζει με το άβαταρ μου
Λετε γι αυτο να μετακομισε στη Γη; Και τα αερια των γηινων θηλεων να του φαινονται σαν εσανς;
Αχχ ρε κωλογεράκο να είχα λίγη όρεξηΧαιρετω τον μεγιστοτιτανοτεραστιοεικοσιεννιαποντο Τριβη.
Όλα μες στη ζωή είναι αγαπητέ...το νημα που συμβαδιζει η κλανια με τον καζαντζακη...
Γι' αυτό είναι οι φίλοι αγαπητέ, για να σας φτιάξουν το κέφι!!!Αχχ ρε κωλογεράκο να είχα λίγη όρεξη
Και ποσα αλλα ευχαριστα, θα μπορουσαμε να κανουμεΝομίζω ότι θα πίναμε πολύ ευχάριστα τα κονιάκ μας, αν ήμεθα μερικά χρόνια νεότεροι.
Αι.......κουρεψου ρε Νικολα. 29 ποντους και μας κλαιγεσαιΑχχ ρε κωλογεράκο να είχα λίγη όρεξη
Ε μα ούτε καν 30 δεν είναι...Αι.......κουρεψου ρε Νικολα. 29 ποντους και μας κλαιγεσαι
Αν ξυρισει και τις τριχες;Ε μα ούτε καν 30 δεν είναι...
Ο ίδιος ποτέ... Γι' αυτές τις δουλειές υπάρχουν οι κομμώτριες ;)Αν ξυρισει και τις τριχες;
αυτο καλυτερο
εχω φτιαξει βαλιτσα ηδη θειο....με παπορι θα παμε?θείο πάμε αυστραλία για τον πρώτο αγώνα?
εχω φτιαξει βαλιτσα ηδη θειο....με παπορι θα παμε?
29 πόντους όταν τον είχεςΑν ξυρισει και τις τριχες;