brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.097
- Πόντοι
- 2.606
εμαθα κατι ασχημο ροζυ εχθες και δεν ειμαι και πολυ καλα :-Καβλώστον!!!![]()
εμαθα κατι ασχημο ροζυ εχθες και δεν ειμαι και πολυ καλα :-Καβλώστον!!!![]()
Ουτε εγω γνωριζα, αλλα φροντιζουνν εδω μεσα να με κρατουν ενημερη![]()
Τι εγινε χαρα μου??εμαθα κατι ασχημο ροζυ εχθες και δεν ειμαι και πολυ καλα :-
εμαθα οτι χαιρω της εκτιμησης του χασοδικη σουΤι εγινε χαρα μου??
Μάλλον ετσι φαινεται!!!!Σου ζήτησε κανείς να τον κλωτσήσεις στ' αρχίδια;![]()
Δεν εχω κανενα απολυτως λογο να κρατησω κρυφη μια σχεση εδω μεσα, ποσω δε μαλλον μια σχεση που αναπτυχθηκε εδω κ οσον αφορα εμενα γενικα δεν μ αρεσει να κρυβομαι...
Πλεον θα σας φαινοτανε δλδ φυσιολογικο να απευθυνομαι τυπικα στον Αλεξ?? Ο τρόπος επικοινωνιας μας εδω ειναι οπως και εξω κ αυτο ειναι απολυτως φυσικο.
Βεβαια ο καθενας εχει την οπτικη του, αν εσας σας ειναι πιο ευκολο να το ερμηνευσετε διαφορετικα ειναι δικο σας θεμα. Νομίζω οτι το εξαντλησαμε και δεν εχει ενδιαφερον για τους υπολοιπους κ απλα τους κουραζουμε.
Νομιζω οτι στο χει ξαναπει εδω κ πολυ καιρο ;)εμαθα οτι χαιρω της εκτιμησης του χασοδικη σου![]()
Μάλλον ετσι φαινεται!!!!
Εχω προφιλ αφεντρας κ δεν το χω καταλαβει?![]()
Ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου λένε.
Δεν πληροφορει εσας σκεφτειτε λιγο διαφορετικα...Όπως επίσης δεν υπάρχει και προφανής λόγος (πέραν του Αλεξικού: "για να γουστάρουμε περισσότερο" που ενέχει σαφέστατα φιλαυτία και επιδειξιομανία)να μας πληροφορείτε συνεχώς και αδιαλείπτως, σχετικά με το πόσο σπάνια, όμορφη, άδολη κλπ είναι η σχέση σας.
Τώρα όσον αφορά στον τρόπο επικοινωνίας σας που είναι ο ίδιος τόσο έδώ όσο και έξω, θα ήθελα να σας ρωτήσω, πώς θα χαρακτηρίζατε ενα ζευγάρι, που ενώ βρισκόταν εν μέσω φιλω και αγνώστων σε ένα εμπορικό κέντρο σε ωρα αιχμής, βροντοφώναζαν ο ένας στον άλλον:
-ΜΑΤΖΟΥΡΆΝΑ ΜΟΥ!!!
-ΒΑΣΙΛΙΚΕ ΜΟΥ!!!
-ΠΟΣΟ Σ΄ΑΓΑΠΩ ΡΟΔΑΚΙΝΑΚΙ ΜΟΥ;;;
-ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΤΣΟ ΜΟΥ!!!
-ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΩΡΟ ΘΕΟΎ ΑΓΑΠΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!
-ΚΙ ΕΣΥ ΕΊΣΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΠΑΙΔΙ ΔΥΟΣΜΕ ΜΟΥ!!!
-ΠΕΣ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΝΑΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!
-ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΑ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ ΜΟΥ!!!
κλπ.
Δεν πληροφορει εσας σκεφτειτε λιγο διαφορετικα...
Δεν με ενδιαφερει ο κοσμος, τον εχω χεσμενο, ειτε εδω, ειτε σε εμπορικο, ειτε στο διπλανο δωματιο....κ το ζευγαρι του παραδειγματος εγω το θεωρω ευτυχισμενο!!!
ti malaka eisaiεμαθα οτι χαιρω της εκτιμησης του χασοδικη σου![]()
Κωλόγερε, πριν από καμιά 15αριά χρόνια είχα πάει Τενερίφη. Η επιστροφή μου ήταν τόσο επεισοδιακή που ορκίστηκα να μην ξαναμπώ σε αεροπλάνο.Ελα μαζι μου Ταιλανδη
παει και κτελ νικολακι μην μασαςΚωλόγερε, πριν από καμιά 15αριά χρόνια είχα πάει Τενερίφη. Η επιστροφή μου ήταν τόσο επεισοδιακή που ορκίστηκα να μην ξαναμπώ σε αεροπλάνο.
Βέβαια έχω αναγκαστεί να το κάνω 1-2 φορές από τότε σε πτήσεις εσωτερικού 45-50λεπτών.
Να πάω Ταϊλάνδη 10 και βάλε ώρες ταξίδι ούτε και αν μου τάξουν να γαμήσω όλη την αφρόκρεμα της χώρας και να μου δώσουν και 1.000.000 δεν πάω,
χέστης είμαι![]()
![]()
![]()