Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Προφανώς όλα σχετίζονται με τα βιώματά μας αλλά ρε Άλεξ οι πραγματικές σχέσεις δε διαφημίζονται, πόσο μάλλον να γίνονται βορά στην αρένα του μπου.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467
Ετσι γουσταρουμε περισσοτερο...

Συγγνώμην, αλλά δεν αντιλαμβάνομαι...

Δηλαδή δεν σας αρκεί το δεδομένο του η σχέση σας να ικανοποιεί αποκλειστικά εσάς τους δυό, και ψάχνετε  την "ευχαρίστηση" στο να την προβάλλετε στούς άλλους;

Συγγνώμην... αλλά τελικά έχετε σχέση για εσάς και επειδή γουστάρετε εσείς,  ή έχετε σχέση για τους άλλους και επειδή γουστάρουν ή αποδικιμάζουν οι άλλοι;  

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467
Προφανώς όλα σχετίζονται με τα βιώματά μας αλλά ρε Άλεξ οι πραγματικές σχέσεις δε διαφημίζονται, πόσο μάλλον να γίνονται βορά στην αρένα του μπου.

Προφανώς τότε, και εφόσον όλο αυτό εκτυλίσσεται στον παρόντα ιστότοπο με απώτερο σκοπό να "γουστάρουν περισσότερο", η σχέση  είναι  μπουρδελική, και ουχί ουσιαστική ή πραγματική.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Τα ελεγε ο γερος νηματοθετης...
Μπουρδελικη σχεση ...
10 €...

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Προφανώς τότε, και εφόσον όλο αυτό εκτυλίσσεται στον παρόντα ιστότοπο με απώτερο σκοπό να "γουστάρουν περισσότερο", η σχέση  είναι  μπουρδελική, και ουχί ουσιαστική ή πραγματική.

Με όρους και προϋποθέσεις που ικανοποιούν, πιθανόν, για διαφορετικούς λόγους τα συμβαλλόμενα μέρη.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Τι ειναι η μπουρδελικη σχεση?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467
Τι ειναι η μπουρδελικη σχεση?

Κλίνω στην απάντηση που έδωσε με βάση την ευρύτερη έννοια του όρου ο φίλτατος κ. Δευκαλιωνας, και απορρίπτω αυτήν που έδωσε ο ξινός κ. νηματοθέτης.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Κλίνω στην απάντηση που έδωσε με βάση την ευρύτερη έννοια του όρου ο φίλτατος κ. Δευκαλιωνας, και απορρίπτω αυτήν που έδωσε ο ξινός κ. νηματοθέτης.
Ωραία μόλις ανακαλύψαμε την Αμερικη, σε ολες τις σχέσεις ολοι ικανοποιουμε τα διαφορα "θέλω" μας.

Δεν καταλαβαινω ομως γτ σας προκαλει τοσο μεγαλη εντυπωση, απο τη στιγμη που εχουμε προσωπικη σχεση και προφανως δεν ειχαμε κανενα λογο να το κρυψουμε εδω μεσα για να διαφυλαξουμε τα προσωπικα δεδομενα των νικς μας απλα λειτουργουμε φυσιολογικα, οπως θα συνεβαινε αν πιναμε καφε με φιλους π.χ.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467
Ωραία μόλις ανακαλύψαμε την Αμερικη, σε ολες τις σχέσεις ολοι ικανοποιουμε τα διαφορα "θέλω" μας.

Δεν καταλαβαινω ομως γτ σας προκαλει τοσο μεγαλη εντυπωση, απο τη στιγμη που εχουμε προσωπικη σχεση και προφανως δεν ειχαμε κανενα λογο να το κρυψουμε εδω μεσα για να διαφυλαξουμε τα προσωπικα δεδομενα των νικς μας απλα λειτουργουμε φυσιολογικα, οπως θα συνεβαινε αν πιναμε καφε με φιλους π.χ.

Δηλαδή όταν πηγάινετε για καφέ με φίλους, εκτός από το τραπέζι που κάθεστε (μαζί με τους φίλους σας), πρέπει οπωσδήποτε να μάθει κι όλο το υπόλοιπο καφενείο ότι έχετε προσωπική σχέση για να μην θεωρηθεί ότι την κρύβετε;

Αν το βρίσκετε αυτό "φυσιολογική Λειτουργεία", πάω πάσο!!!

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Δηλαδή όταν πηγάινετε για καφέ με φίλους, εκτός από το τραπέζι που κάθεστε (μαζί με τους φίλους σας), πρέπει οπωσδήποτε να μάθει κι όλο το υπόλοιπο καφενείο ότι έχετε προσωπική σχέση για να μην το κρύψετε;

Αν το βρίκστε αυτό "φυσιλογική Λειτουργεία", πάω πάσο!!!
Δεν εχω κανενα απολυτως λογο να κρατησω κρυφη μια σχεση εδω μεσα, ποσω δε μαλλον μια σχεση που αναπτυχθηκε εδω κ οσον αφορα εμενα γενικα δεν μ αρεσει να κρυβομαι...
Πλεον θα σας φαινοτανε δλδ φυσιολογικο να απευθυνομαι τυπικα στον Αλεξ?? Ο τρόπος επικοινωνιας μας εδω ειναι οπως και εξω κ αυτο ειναι απολυτως φυσικο.
Βεβαια ο καθενας εχει την οπτικη του, αν εσας σας ειναι πιο ευκολο να το ερμηνευσετε διαφορετικα ειναι δικο σας θεμα. Νομίζω οτι το εξαντλησαμε και δεν εχει ενδιαφερον για τους υπολοιπους κ απλα τους κουραζουμε.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.111
Πόντοι
2.606
ελα παιδια που ειχαμε μεινει?  :grin:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Προφανως για καποιους αποτελει πηγη ηδονης??  :-

Ως έκφραση το ξέρω, you are a ball buster, don't be a ball buster για παράδειγμα και ταυτίζεται με το δικό μας σπασαρχίδης / μη μου σπας τα αρχίδια.

Ως σεξουαλική πρακτική δεν γνωρίζω και για να είμαι ειλικρινής ούτε με ενδιαφέρει να μάθω.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Ως έκφραση το ξέρω, you are a ball buster, don't be a ball buster για παράδειγμα και ταυτίζεται με το δικό μας σπασαρχίδης / μη μου σπας τα αρχίδια.

Ως σεξουαλική πρακτική δεν γνωρίζω και για να είμαι ειλικρινής ούτε με ενδιαφέρει να μάθω.
Ουτε εγω γνωριζα, αλλα φροντιζουνν εδω μεσα να με κρατουν ενημερη  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom