alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Συμφωνω.Η φαντασιακή υπόσταση αποκτά οντότητα από την καθημερινή αυτο ανατροφοδότηση.
Αλλά αυτο τι σχεση εχει με μενα και την Ροζυ?
Συμφωνω.Η φαντασιακή υπόσταση αποκτά οντότητα από την καθημερινή αυτο ανατροφοδότηση.
Ετσι γουσταρουμε περισσοτερο...
Προφανώς όλα σχετίζονται με τα βιώματά μας αλλά ρε Άλεξ οι πραγματικές σχέσεις δε διαφημίζονται, πόσο μάλλον να γίνονται βορά στην αρένα του μπου.
Προφανώς τότε, και εφόσον όλο αυτό εκτυλίσσεται στον παρόντα ιστότοπο με απώτερο σκοπό να "γουστάρουν περισσότερο", η σχέση είναι μπουρδελική, και ουχί ουσιαστική ή πραγματική.
Τι ειναι η μπουρδελικη σχεση?Προφανώς τότε, και εφόσον όλο αυτό εκτυλίσσεται στον παρόντα ιστότοπο με απώτερο σκοπό να "γουστάρουν περισσότερο", η σχέση είναι μπουρδελική, και ουχί ουσιαστική ή πραγματική.
Τι ειναι η μπουρδελικη σχεση?
το ..ξερεις ότι είσαι ...θάνατος έ ?Τι ειναι η μπουρδελικη σχεση?
Ωραία μόλις ανακαλύψαμε την Αμερικη, σε ολες τις σχέσεις ολοι ικανοποιουμε τα διαφορα "θέλω" μας.Κλίνω στην απάντηση που έδωσε με βάση την ευρύτερη έννοια του όρου ο φίλτατος κ. Δευκαλιωνας, και απορρίπτω αυτήν που έδωσε ο ξινός κ. νηματοθέτης.
Ωραία μόλις ανακαλύψαμε την Αμερικη, σε ολες τις σχέσεις ολοι ικανοποιουμε τα διαφορα "θέλω" μας.
Δεν καταλαβαινω ομως γτ σας προκαλει τοσο μεγαλη εντυπωση, απο τη στιγμη που εχουμε προσωπικη σχεση και προφανως δεν ειχαμε κανενα λογο να το κρυψουμε εδω μεσα για να διαφυλαξουμε τα προσωπικα δεδομενα των νικς μας απλα λειτουργουμε φυσιολογικα, οπως θα συνεβαινε αν πιναμε καφε με φιλους π.χ.
Ασχετο, τι ειναι το ball busting???![]()
Δεν εχω κανενα απολυτως λογο να κρατησω κρυφη μια σχεση εδω μεσα, ποσω δε μαλλον μια σχεση που αναπτυχθηκε εδω κ οσον αφορα εμενα γενικα δεν μ αρεσει να κρυβομαι...Δηλαδή όταν πηγάινετε για καφέ με φίλους, εκτός από το τραπέζι που κάθεστε (μαζί με τους φίλους σας), πρέπει οπωσδήποτε να μάθει κι όλο το υπόλοιπο καφενείο ότι έχετε προσωπική σχέση για να μην το κρύψετε;
Αν το βρίκστε αυτό "φυσιλογική Λειτουργεία", πάω πάσο!!!
Προφανως για καποιους αποτελει πηγη ηδονης?? :-Μου σπασες τ' αρχίδια.
Προφανως για καποιους αποτελει πηγη ηδονης?? :-
Ουτε εγω γνωριζα, αλλα φροντιζουνν εδω μεσα να με κρατουν ενημερηΩς έκφραση το ξέρω, you are a ball buster, don't be a ball buster για παράδειγμα και ταυτίζεται με το δικό μας σπασαρχίδης / μη μου σπας τα αρχίδια.
Ως σεξουαλική πρακτική δεν γνωρίζω και για να είμαι ειλικρινής ούτε με ενδιαφέρει να μάθω.