blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Ομιλώ όμως περί υπαρκτής αέναης οντότητος, μη αντιληπτής υπό του κοινού νου κλπ κλπ
Την οποίαν ορθώς χαρακτηρίσατε ως αστικόν μύθον!

Ομιλώ όμως περί υπαρκτής αέναης οντότητος, μη αντιληπτής υπό του κοινού νου κλπ κλπ
Κύριε, επιτέλους!!! Ομιλώ για εσάς!!! Σεις είσθε το τρίτο μέλος της Αγίας Τριάδας περί της οποία ομιλεί ο Κύριος Saint!Την οποίαν ορθώς χαρακτηρίσατε ως αστικόν μύθον!![]()
Κύριε, επιτέλους!!! Ομιλώ για εσάς!!! Σεις είσθε το τρίτο μέλος της Αγίας Τριάδας περί της οποία ομιλεί ο Κύριος Saint!
Για την πληρέστερη κατανόηση επίσης του κ. The Saint θα σας πρότεινα να αναγνώσετε δύο ιστορικές κριτικές του πλην όμως έχει επιλέξει προφίλ που αποκρύπτει τις κριτικές του.
Αν θέλει ο ίδιος, μπορεί να σας στείλει τα σχετικά links.
Η μία από αυτές αναφέρεται στο μνημόσυνο του φίλου του, Πελοπίδα, στην διάρκεια του οποίου ο κ. the Saint ερεθίσθηκε επί τη θέα της γηραιάς και μαυροντυμένης βαρυπενθούσας 80χρονης χήρας.
Η άλλη κριτική αναφέρεται στην είσοδό του σε στούντιο εις κατάστασιν πλήρους μέθης και στην αντιμετώπιση που έτυχε από εργαζομένη.
Φευ!
Είμαι σίγουρος ότι ο Κύριος Saint αρνήθηκε με επαρκή αιτιολογία το περιστατικό της κηδείας...Και εμπιστεύεσθε τα ευφυολογήματα ενός ανθρώπου ως ανωτέρω επαρκώς περιγραφέντος;;;
![]()
...
σας εκφραζω την ευγνωμοσυνη μου γιατι παρ οτι τελω υπο κατ οικον περιορισμο ..εσεις φροντιζετε για την ψυχαγωγια μου..
Εαν μαλιστα μου αποστειλετε και μια πιτσα κανονικη με λιωμενα κασερια και μια απο αυτες τις Βιλγαριας θα ημουν τρισευτυχισμενη
Είμαι σίγουρος ότι ο Κύριος Saint αρνήθηκε με επαρκή αιτιολογία το περιστατικό της κηδείας...
Μα η πίτσα είναι λαϊκό έδεσμα...
Αγαπητή κυρία, μη με κολάζετε, σας εκλιπαρώ! Η σκέψη και μόνο ότι βρίσκεσθε αποκλεισμένη εις ορεινόν χωριό της Χαλκιδικής με κάνει να μπω στο αυτοκίνητο και να εκκινήσω προς αναζήτησή σας!![]()
...
σας εκφραζω την ευγνωμοσυνη μου γιατι παρ οτι τελω υπο κατ οικον περιορισμο ..εσεις φροντιζετε για την ψυχαγωγια μου..
Εαν μαλιστα μου αποστειλετε και μια πιτσα κανονικη με λιωμενα κασερια και μια απο αυτες τις Βιλγαριας θα ημουν τρισευτυχισμενη
εχετε δικιο ...στειλτε μου οστρακα και αστακο τοτε...και βαλτε μου και τον σεφ μαζι
καλημερα σας....Αγαπητή κυρία, μη με κολάζετε, σας εκλιπαρώ! Η σκέψη και μόνο ότι βρίσκεσθε αποκλεισμένη εις ορεινόν χωριό της Χαλκιδικής με κάνει να μπω στο αυτοκίνητο και να εκκινήσω προς αναζήτησή σας!
και τι να κάνω ο δόλιος, έτσι προστάζει ο Βίλγαρος που κρύβω!καλημερα σας....
θα κανατε αυτη τη θυσια για μενα?
και τι να κάνω ο δόλιος, έτσι προστάζει ο Βίλγαρος που κρύβω!
Απαντάται και ως πίτσα από την Αλεξανδρίπολη!![]()
...
Τι σημαίνει <Βίλγαρος>;;;
Απαντάται και ως πίτσα από την Αλεξανδρίπολη!
ετσι μπραβο...παω να φαω μια τωρα γιατι πεινασα τοσες μερες στα βουνα..χαιρετω σας
Αρχικά να επισημάνω ότι ο συντάκτης του εν παραθέσει πονήματος ομιλεί περί διαφόρων φαρμακευτικών εκδόχων και φαρμάκων υποβοηθητικών της ανδρικής στύσεως (διεγερτικών ως τα αναφέρει). Μην σας δημιουργούν σύγχυση οι διάφορες ονομασίες που χρησιμοποιεί, Τάνια, Μπία και Ανίσα κλπ καθώς πρόκειται σαφώς περί των εμπορικών ονομασιών της δραστικής ουσίας του εν λόγω διεγερτικού σκευάσματος! Κατά δεύτερο λόγο ουδόλως η κριτική αυτή προσομοιάζει στα λεγόμενα και ιστορούμενα από εσάς! Τρίτον και σημαντικότερον δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι πρόκειται περί πονήματος του αγαπητού κύριου Saint!