Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (1 μέλη και 46 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Το αγνό, αθώο, άδολο και απονήρευτο νικ που είναι;

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Καλημέρα σε όλους. Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες. Α και στην Ιωάννα  :2funny:

Με το λογιστή μου έχω καλή συνεργασία κι έτσι το τρίκυκλο πάει μόνο του  :orchestra:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.294
Πόντοι
22.785
.....

.. Καλημέρα και χρόνια πολλά λατρεμένοι μου κύριοι.. Είπαμε να δροσιστουμε ολίγον μέρα που είναι..

Συνημμένα

• IMG_20190106_193719.jpg
    IMG_20190106_193719.jpg
    122,8 KB · Εμφανίσεις: 15

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
15.298
Πόντοι
18.546
Καλημέρα στο νήμα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες  :hi:

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι! Ζηλεύω όποιον αποκλείστηκε στην ορεινή Χαλκιδική με την Κα Καυτή!

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
7.078
Πόντοι
5.696
Καλημέρα σε όλους...καυτούς και καυτές... :headbaning1: και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες... :headbaning1:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.294
Πόντοι
22.785
....

..... Λατρεμένοι μου κύριοι..
Να είστε εραστές της στιγμής & όχι του «πάντα». Γιατί το «πάντα» υπόσχεται, δεσμεύει, πιέζει.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
....

..... Λατρεμένοι μου κύριοι..
Να είστε εραστές της στιγμής & όχι του «πάντα». Γιατί το «πάντα» υπόσχεται, δεσμεύει, πιέζει.

Καλώς ή κακώς φίλτατε, οι περισσότεροι σε αυτό το νήμα (εξαιρείται ο κ. Τζίμης καθώς και ο αείμνηστος κ. Βλαντής)
στις σπάνιες φορές που επιτύχαμε στύση στο μικρό πουλάκι μας, η "διάρκεια" της απόλαυσης δεν υπερέβη
την μια στιγμή. Δηλαδή, μια που μπήκε (όπως-όπως), μία που έσταξε (ό,τι μπόρεσε) και μια που βγήκε... :-

Συνεπώς, είμεθα και κυριολεκτικά "εραστές της στιγμής", κάτι σαν τον στιγμιαίο καφέ φραπεδάκι, και σαν
την κόλλα στιγμής logo με τη σταγονίτσα... :helpplea:

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Καλώς ή κακώς φίλτατε, οι περισσότεροι σε αυτό το νήμα (εξαιρείται ο κ. Τζίμης καθώς και ο αείμνηστος κ. Βλαντής)
στις σπάνιες φορές που επιτύχαμε στύση στο μικρό πουλάκι μας, η "διάρκεια" της απόλαυσης δεν υπερέβη
την μια στιγμή. Δηλαδή, μια που μπήκε (όπως-όπως), μία που έσταξε (ό,τι μπόρεσε) και μια που βγήκε... :-

Συνεπώς, είμεθα και κυριολεκτικά "εραστές της στιγμής", κάτι σαν τον στιγμιαίο καφέ φραπεδάκι, και σαν
Επιτρέψατέ μου να σας θυμίσω και την περίπτωση του κυρίου Τρίβη!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316

:grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Α! Μάλιστα, ομιλείτε για Εκείνον λοιπόν...!

Κοιτάξτε, κύριε.
Τις προάλλες σας ωμίλησα περί του μυθικού νικ του νήματός μας και ήδη μακαριστού, Vlandis4.
Σήμερα έφθασε η ώρα να σας ομιλήσω περί του κ. The Saint. Και για να μην έχετε αμφιβολίες περί του αντικειμενικού της κρίσεως του νηματοθέτη, σας παραθέτω ανάρτησή μου, που έγινε σε παλαιότερο ανύποπτο χρόνο.
Πιστεύω ότι θα σας βοηθήσει επαρκώς προκειμένου να τον κατανοήσετε.

Πόλη: Αθήνα
Ημερομηνία: 14 Δεκεμβρίου 2014
Περιοχή: Ν. Κόσμος - Ν . Σμύρνη

Περπατούσα για να συναντήσω τον κ. NICK TRIVE προκειμένου να συζητήσουμε για τα φλέγοντα ζητήματα, που μας ταλανίζουν.
Στο δρόμο μου πέρασα μπροστά από μία εκκλησία [ του Αγίου Σώστη, εάν δεν σφάλλω ] και είδα μία αγγελία για μνημόσυνο. Ο μακαριστός ελέγετο Ευάγγελος ....., ετών 83, συνταξιούχος δημοδιδάσκαλος.
Την ώρα που το μάτι μου έπεφτε στην αγγελία, άκουσα δύο γηραιές κυρίες να συζητούν [ η μία εστηρίζετο σε Π λόγω προφανώς εγκεφαλικού επεισοδίου ]. Έλεγαν: Πάει και ο Βαγγέλας. Ήταν καλός άνθρωπος. Είναι και ο φουκαράς ο Άγιος εδώ. Ήταν ο τελευταίος καλός φίλος του.
Εννοείται ότι αμέσως συναγερμός ήχησε στ΄ αυτιά μου και ανεζήτησα να βρω τον άνθρωπο [ ; ], που οι κυρίες αποκαλούσαν < Άγιο >.
Δεν μου πήρε πολύ αφού άκουσα και κάποιον να τον φωνάζει και τότε τον είδα!!!
Δεν θα σας κουράσω με άλλα λόγια και προχωρώ στην περιγραφή του.
Πραγματικά υπερήλικας [ το νήμα τον θεωρεί 78 ετών, πλην όμως έδειχνε για 85 ετών τουλάχιστον ].
Ύψος 1,55 με 1,60 και κάτισχνος. Λιπόσαρκος.
Φορούσε ένα κοτλέ σακάκι, χρώματος σάπιου μήλου και ένα πράσινο βελούδινο παντελόνι [ κατάλοιπα μόδας περασμένων δεκαετιών ].
Φορά γυαλιά μυωπίας και οι φακοί τους προσομοιάζουν με πατομπούκαλα μπύρας και είναι χρώματος πρασίνου [ προφανώς αποτελούν δωρεάν παροχή του Ι.Κ.Α., δεκαετίας 1980 ]. Το αριστερό μάτι του πρέπει να είναι αλλοίθωρο αλλά δεν είμεθα βέβαιοι.
Φαλακρός. Και για να είμαι απόλυτα ακριβής υπήρχαν κάποιες αραιές τρίχες στη βάση της κεφαλής του, οι οποίες πρέπει να είναι από ετών ακούρευτες είτε λόγω οικονομικής ανέχειας είτε λόγω έλλειψης καλαισθησίας [ το πλέον πιθανό ].
Κρατούσε [ στο ένα χέρι ] δύο χιλιοχρησιμοποιημένες σακκούλες της αλυσσίδας υπεραγορών ΑΒ. Οι σακκούλες ήταν διογκωμένες από το βάρος και το περιεχόμενό τους. Γεμάτες με τυροπιτάκια, σοκολατάκια και άλλα ρυπαρά και λιπαρά κεράσματα, που αφθονούν σε μνημόσυνα.
Παρακάμψαμε την απορία μας αν άλλος καλεσμένος πρόλαβε να πάρει κεράσματα.
Στο άλλο χέρι κρατούσε ένα νεροπότηρο γεμάτο κονιάκ, το οποίο ήπιε εν ριπή οφθαλμού.
Στη μία τσέπη του σακκακιού του υπήρχε βιβλίο του Μ. Μπακούνιν με τον τίτλο < Κρατισμός και Αναρχία >.
Στην άλλη τσέπη υπήρχε συλλογικό έντυπο του Π.Α.Ο. με ακατανόμαστες ύβρεις κατά του Ο.Σ.Φ.Π.
Κοίταζε πονηρά τις γηραλέες κυρίες και μουρμούριζε πρόστυχα υπονοούμενα.
Κηλίδα στο παντελόνι του. Εικάζεται ότι είναι από ακράτεια ούρων. Μπορεί όμως να ήταν και από βρωμιά.
Επί της προσωπικής υγιεινής του έχουμε να πούμε τα εξής: Ο ίδιος έχει ομολογήσει, στο νήμα, ότι κάνει μπάνιο μία φορά το μήνα. Εικάζουμε ότι όταν τον είδαμε είχαν περάσει 29 ημέρες από το τελευταίο λουτρό του ... μπλιαχ!

Υ.Γ. Όποιος πει ότι δεν είναι έτσι ο Άγιος, θα πρέπει συγχρόνως να δώσει περιγραφή του ακριβή καθώς επίσης και τόπο, ημερομηνία κλπ, που τον είδε. ΣΠΕΚΟΥΛΑ δεν γίνεται δεκτή στο νήμα αυτό!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Για την πληρέστερη κατανόηση επίσης του κ. The Saint θα σας πρότεινα να αναγνώσετε δύο ιστορικές κριτικές του πλην όμως έχει επιλέξει προφίλ που αποκρύπτει τις κριτικές του.
Αν θέλει ο ίδιος, μπορεί να σας στείλει τα σχετικά links.
Η μία από αυτές αναφέρεται στο μνημόσυνο του φίλου του, Πελοπίδα, στην διάρκεια του οποίου ο κ. the Saint ερεθίσθηκε επί τη θέα της γηραιάς και μαυροντυμένης βαρυπενθούσας 80χρονης χήρας.
Η άλλη κριτική αναφέρεται στην είσοδό του σε στούντιο εις κατάστασιν πλήρους μέθης και στην αντιμετώπιση που έτυχε από εργαζομένη.
Φευ!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Διορθώνω ... η πρώτη κριτική ήταν στο γεύμα [ ψαρόσουπα ] αμέσως μετά την κηδεία του φίλου του, Πελοπίδα [ εάν ενθυμούμαι ορθώς το όνομα του θανόντος ].

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Κοιτάξτε, κύριε.
Τις προάλλες σας ωμίλησα περί του μυθικού νικ του νήματός μας και ήδη μακαριστού, Vlandis4.
Σήμερα έφθασε η ώρα να σας ομιλήσω περί του κ. The Saint. Και για να μην έχετε αμφιβολίες περί του αντικειμενικού της κρίσεως του νηματοθέτη, σας παραθέτω ανάρτησή μου, που έγινε σε παλαιότερο ανύποπτο χρόνο.
Πιστεύω ότι θα σας βοηθήσει επαρκώς προκειμένου να τον κατανοήσετε.
Σας ευχαριστώ θερμά για την ενημέρωση πλην όμως έχω την βεβαιότητα ότι ο κύριος Saint και εμπλέκεται, επ΄ουδενί, με τον αστικό μύθο που ακούει στο όνομα ΜΑΝΑΡΙ. Έτερος Καππαδόκης ηράσθει την εν λόγω κυρία!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Σας ευχαριστώ θερμά για την ενημέρωση πλην όμως έχω την βεβαιότητα ότι ο κύριος Saint και εμπλέκεται, επ΄ουδενί, με τον αστικό μύθο που ακούει στο όνομα ΜΑΝΑΡΙ. Έτερος Καππαδόκης ηράσθει την εν λόγω κυρία!

Ομιλείτε περί ανυπάρκτου θήλεος, κύριε.  :dunno:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom