Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

Τι είδους ψηφοφορίες θέλετε να μπαίνουν στο Νήμα; (Έως 3 ψήφους ο κάθε ψηφοφόρος)

• Θα ρωτήσω την μαμά και θα σας πω.

• Για την Σωτηρία της Ψυχής Ημών.

• Πυρηνικής Φυσικής.

• Λογοτεχνικές - Φιλοσοφικές

• Σεξουαλικές.

• Δεν μας παρατάς στον πόνο μας και στην αγαμία μας ...

• Για την διάσωση των γρυλοβλαττοειδών εντόμων και της Ψαλίδας της Αγίας Ελένης.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Μολις γύρισα ,και οι πρώτες εντυπώσεις ειναι πολυ καλές.
Πρώτη επισκεψη σήμερα ,και μπορω να πω ότι αν και το αγνοουσα,οι κριτικές και τα σχόλια εδώ με παρακινησαν να περασω μια βόλτα ,ειδικά σήμερα που ειχα πολλές καύλες και ηθελα να ξεσκιστώ.Εφτασα γύρω στις 3,30 και η πρώτη δουλειά να εξευρενησω το χώρο και τα άτομα.Περίμενα περισσοτερο κόσμο,οι παπούδες κλασικά ,αλλα γενικα ηταν χαλαρά ,κανενας που να γίνεται ενοχλητικός.Σε μια βολτα επανω ,στο καναπε αριστερά ,καθόταν ενας τυπος με μουσια ,50αρης ,είχε κατεβασει τα παντελονια και την επαιζε,τον κοιταξα ,ωραια ψωλη ,ωραιο τριχωτό σώμα ,μου κάνει νόημα ,πλησιαζω και γονατιζω και αρχιζω να του παιρνω μια υγρή βαθειά πίπα.Τρελάθηκε.με εγδυσε και αρχισαμε τα παιχνιδια ,γλωσσοφιλα,χαδια ,επαιζε με τις ρογες μου,τον εγλυψα παντου,λαιμό,ρώγες,και ποδια ,απο τα δακτυλα ,μεχρι τα μπουτια,αρχιδια,και κωλοτρυπίδα.τρελαινομαι να γλυφω αντρικές τριχωτές κωλοτρυπιδες.ενδιάμεσα δυνατά deep throat,και ρουφηγμα τα αρχίδια.μου εδινε χαστουκια στα μαγουλα και πουτσοσκαμπιλα.ήταν πανω απο 40 λεπτα ,που τον ρουφουσα ,καποιοι μας κοιταζαν και τις επαιζαν ,αλλα εγω δεν μπορουσα να δω ,μια και ημουν στα 4,φορώντας μονο ενα jockstrap ,με το κωλο γυμνο.Σε λιγο πλησιαζει καποιος ,τον ειχε πεταξει εξω ,και μου χαιδευε τη κωλαρα.Αρχίζω να τον τσιμπουκωνω ,ενώ ο δικός μου ,ερχεται απο πισω μου ,φοραει προφυλακτικό και αρχιζει να με γαμαει.δεν αντεξε και πολυ και μου τα πεταξε στην πλάτη ,ενώ μετά απο 2 λεπτά με χυνει και ο αλλος στο στομα.Μετά ντυθηκαμε και αράξαμε στο καναπέ.καπνισαμε 3 τσιγαρα,κουβεντιαζοντας χαλαρά.Του λέω εγώ θέλω να ξεσκιστώ σημερα ,και δεν το ευχαριστήθηκα καλά ,και κατέβηκα στο υπογειο στις καμπίνες .ο κοσμος ειχε ανανεωθει.σε μια καμπινα ενας σαρανταρης εμφανισημος τον παιζει ενω βλεπει τσοντα ,με καλει ,γονατιζω και παλι και τον αρχιζω στο deep throat,για κανενα 10 λεπτο ,του ζηταω να με γαμήσει ,μου λεει τετοιο τσιμπουκι δεν το χανω ,θελω να στα δωσω στο στομα ,και μετα απο κανενα 5 λεπτο ,μου σφιγγει το κεφαλι και αδειαζει στο λαρυγγι μου.
καθησα μετα κανενα μισαωρο αλλα δεν βρηκα κατι ενδιαφερον και εφυγα.
Σίγουρα θα ξαναπαω και σύντομα.

???

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
απλα αντεγραψα μια κριτικη ενος συναγωνιστη που με εντυπωσιασε!!!!!!
μακαρι να υπηρχαν και γυναικες με τοση λυσσα ....................

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Εδώ ψάχνουμε να βρούμε απλά πρόθυμες, ποσό μάλλον λυσσασμένες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.054
Πόντοι
5.506
Είσθε όλοι ρωποπερπερήθρες.

Αυτό.

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
απλα αντεγραψα μια κριτικη ενος συναγωνιστη που με εντυπωσιασε!!!!!!
μακαρι να υπηρχαν και γυναικες με τοση λυσσα ....................

οταν ενας αντρας ξερει να φερεται κι ξερει να χρησιμοποιει τα δωρα που του εδωσε η φυση...μπορει να σου βγαλει οση λυσσα θες...αρκει να υπαρχει χημεια

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
οταν ενας αντρας ξερει να φερεται κι ξερει να χρησιμοποιει τα δωρα που του εδωσε η φυση...μπορει να σου βγαλει οση λυσσα θες...αρκει να υπαρχει χημεια
Αυτός είναι ο ορισμός του ετεροφωτισμού. Δεν μπορεί να είναι έτσι η γυναίκα, μου είναι δύσκολο να το παραδεχτώ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Τι δεν είναι η γυναίκα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.