Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Δηλαδη...εννοείτε να κωφευσει...την περίοδο που γίνονται τα μεγαλύτερα γιορτινά εγκλήματα...
Why not.....!?!?!
Δηλαδη...εννοείτε να κωφευσει...την περίοδο που γίνονται τα μεγαλύτερα γιορτινά εγκλήματα...
Ούτε στον εχθρό μου...
Είναι γιορτινές μέρες και θαύματα γίνονται ;)Λάθος, αυτές με έβαλαν κάτω :jelous:
από θαύμα έζησα
Λάθος, αυτές με έβαλαν κάτω :jelous:
από θαύμα έζησα
Αυτός τελικά θα περάσει τις γιορτές στο φιλόξενο νήμα του κ. podolagnos, αν συνεχίσει έτσι ...
Δεν μπορούσε και να τρέξει, ήταν εύκολο θύμα ;)Αυτές τις κακοτοπιές τιςκυνηγαμεαποφεύγουμε γέροντα!
Αυτές τις κακοτοπιές τιςκυνηγαμεαποφεύγουμε γέροντα!
Ακριβώς
Υπάγω τώρα, έχει καλό καιρό για καμιά βόλτα
Δηλαδή σας ζουληξαν σαν χταπόδι...Λάθος, αυτές με έβαλαν κάτω :jelous:
από θαύμα έζησα
Λίγη αδρεναλίνη δεν βλάπτει...Φρόνιμα και μην γκαζώνεις πολύ
Έχεις και μια ηλικία
Για βόλτα πάτε ή για να σας βάλουν πάλι κάτω;Ακριβώς
Υπάγω τώρα, έχει καλό καιρό για καμιά βόλτα
Να μας αφήσετε ήσυχους κύριε να περάσουμε την Κυριακή μας!!! Αμάν πια με τις ντροπες σας και τις πομπές σας!Μείνετε συντονισμένοι... Μιας και ο λόγος για ξανθιές, σε λίγο θα δώσω τροφή για σκέψη επί του θέματος ;)
Ποτέ αγαπητέ...Να μας αφήσετε ήσυχους κύριε να περάσουμε την Κυριακή μας!!! Αμάν πια με τις ντροπες σας και τις πομπές σας!
Κάπου πάει ο νους μου....Μείνετε συντονισμένοι... Μιας και ο λόγος για ξανθιές, σε λίγο θα δώσω τροφή για σκέψη επί του θέματος ;)
Σωστός!!!Λίγη αδρεναλίνη δεν βλάπτει...
Δεν ξέρω που πάει αλλά νομίζω ότι σωστά πάειΚάπου πάει ο νους μου....
Πάλι κάποιος θα πηδάει και θα μας το έχει σε live streaming! Άντε να ησυχάσεις μετά!Δεν ξέρω που πάει αλλά νομίζω ότι σωστά πάει