Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Μια χαρά κι εγώ φίλε μου...
Πίστευε και μη ερεύνα
Αν δεν πέσει μελέτη πως θα μουνταρουμε στην αγορά
Υπάρχει και το ένστικτο φυσικά
Μια χαρά κι εγώ φίλε μου...
Πίστευε και μη ερεύνα
Γυμναστική; ;)Ρωτήστε τον νηματοθέτη τι έκανε πρωί πρωί....
Το λες και γυμναστική!Γυμναστική; ;)
Ρωτήστε τον νηματοθέτη τι έκανε πρωί πρωί....
Ε, όχι και καυλάκι!
Μην ξεχνάμε τις αποκαλύψεις του παρελθόντος και τις συνεχόμενες δίκες περί μεγέθους που εταλάνισαν το νήμα
χαρά στο κουράγιο του!Ο πορνοθετης πηδάει ανελλιπώς τις Κυριακές (με την αυγούλα) από αρχαιοτάτων χρόνων
Καλή η μελέτη αλλά είναι φορές που η απόφαση της τελευταίας στιγμής σε καθοδηγεί εξίσου σωστά...Αν δεν πέσει μελέτη πως θα μουνταρουμε στην αγορά
Υπάρχει και το ένστικτο φυσικά
Ε, ναι... Αφού και γυμνάζεσαι και γυμνός είσαι γιατί να μην το πεις;Το λες και γυμναστική!
Καλή η μελέτη αλλά είναι φορές που η απόφαση της τελευταίας στιγμής σε καθοδηγεί εξίσου σωστά...
Ε, όχι και καυλάκι!
Μην ξεχνάμε τις αποκαλύψεις του παρελθόντος και τις συνεχόμενες δίκες περί μεγέθους που εταλάνισαν το νήμα
Ο νηματοθέτης καθιέρωσε την Κυριακή για να μπορούμε να ξεκουραζόμαστε κι εμείς οι απλοί θνητοί!!!Ο πορνοθετης πηδάει ανελλιπώς τις Κυριακές (με την αυγούλα) από αρχαιοτάτων χρόνων
Καλέστε τον αγαπητό popov να εφημερεύει για παν ενδεχόμενο!!!Θα μας πετάξει πάλι 3 κριτικές και η Ιερά Εξέταση θα πιάσει δουλειά ...
Σωστά το πιάνεται για cardioΕ, ναι... Αφού και γυμνάζεσαι και γυμνός είσαι γιατί να μην το πεις;
Εντός εκτός κι επί τα αυτά...Ασύστολα ψεύδη αγαπητέ :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown:
Είμαι εντός του μέσου όρουΕλληνικουτου νήματος :S
χαρά στο κουράγιο του!
Θα μας πετάξει πάλι 3 κριτικές και η Ιερά Εξέταση θα πιάσει δουλειά ...
Αστεία αστεία υπάρχει καλύτερη γυμναστική;Σωστά το πιάνεται για cardio
Να βάλεις ενδεικτική ημερομηνία για να μπερδέψεις τις έρευνες ;)> > >
Θα είμαι προσεκτικός όταν θα έρθει η ώρα
Καλή η μελέτη αλλά είναι φορές που η απόφαση της τελευταίας στιγμής σε καθοδηγεί εξίσου σωστά...