blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.229
- Πόντοι
- 26.096
Καλημέρα αγαπητοί φίλοι!!! Είμεθα όλοι καλά;
Καλημέρα!
It s been a while...
Είσθε καλά;
Καλημέρα αγαπητοί φίλοι!!! Είμεθα όλοι καλά;
Μια χαρά αγαπητέ, το αυτό επιθυμώ και δι' υμάς ;)Καλημέρα!
It s been a while...
Είσθε καλά;
Και τους επισκέπτεςτο παλεύουμε, ευτυχώς έχουμε το νήμα!
Μα γιατί; Να εγγραφούν και να στείλουν πμ
Προσφέρουμε κοινωνικό έργο!Εγώ αναρωτιέμαι τι καταλαβαίνουν από όσα διαβάζουν. Μάλλον ειναι6 φοιτητές του τμήματος ψυχιατρικής και μελετούν....
....
... Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι... Καλέ μου φίλε ΠΣΑΡΑ ρίξε το μωρό στο νερό...
Συμφωνώ απόλυτα. Θα συμφωνήσετε όμως και εσείς με το γεγονός ότι δεν μπορείς να ξεσπας με τρόπους αναξιοπρεπεις ή προσβλητικούς για άλλους. Το πουλί είναι μεν έξυπνο πλην όμως πιάστηκε από τη μύτη του ως όλα τα έξυπνα πουλιά!
Εγώ αναρωτιέμαι τι καταλαβαίνουν από όσα διαβάζουν. Μάλλον ειναι6 φοιτητές του τμήματος ψυχιατρικής και μελετούν....
Αγαπητέ κύριε προσπάθησα χθες να συναντήσω την φίλη σας την Μαρία πλην όμως κατέστη αδύνατο για λόγους της γυναικείας της φύσης! Επιφυλάσσομαι.Μια χαρά αγαπητέ, το αυτό επιθυμώ και δι' υμάς ;)
Αυτά είναι...20 και ανεβαίνουμε.
Καλημέρα αγαπητέ... Είμαι σίγουρος ότι θα βρείτε άλλη ευκαιρία... Ο επιμένων νικά ;)Αγαπητέ κύριε προσπάθησα χθες να συναντήσω την φίλη σας την Μαρία πλην όμως κατέστη αδύνατο για λόγους της γυναικείας της φύσης! Επιφυλάσσομαι.
Είθε!!!Άφετε τα θήλεα ελθείν προς ημάς!
...Ρε φιλε...σημερις ειναι χλωμο ...χαχχαχχαχα
Ο επιμένων χρειάζεται χρόνο και εμείς είμεθα με το ένα πόδι μέσα...Καλημέρα αγαπητέ... Είμαι σίγουρος ότι θα βρείτε άλλη ευκαιρία... Ο επιμένων νικά ;)
Οι άντρες είναι σαν την Χαλκιδική, έχουμε τρία πόδιαΟ επιμένων χρειάζεται χρόνο και εμείς είμεθα με το ένα πόδι μέσα...
Και θα επιμείνω όταν ο δρόμος με ξαναβγάλει στην πρωτεύουσα! Έχω διαβάσει τα καλύτερα για την συγκεκριμένη κυρία.Καλημέρα αγαπητέ... Είμαι σίγουρος ότι θα βρείτε άλλη ευκαιρία... Ο επιμένων νικά ;)