IanAlderson
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2009
- Like
- 132
- Πόντοι
- 16
Σας ευχαριστώ, πως το εννοείτε όμως;Είστε πολύ δυνατός, κύριε! Καλημέρα σας!
Σας ευχαριστώ, πως το εννοείτε όμως;Είστε πολύ δυνατός, κύριε! Καλημέρα σας!
Γιορτάζει και η κυρία Πίτσα δηλαδή;
Γενικά, τίποτα συγκεκριμένο.Σας ευχαριστώ, πως το εννοείτε όμως;
Από το παρθενοπιΠίτσα! Ικανοποιήθηκες;Πίτσα από το ... ΠοταΠίτσα?
Το νικ 'το πουλί' θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο έξυπνα νικς του μπου. Νικ με παιδεία και επίπεδο.
Κατά συνέπεια μου είναι ακατανόητο γιατί συνεχίζει να αναλώνεται σε ανούσιες και ανιαρές αντιπαραθέσεις σε ουτιδανά νήματα. Νήματα έμπλεα πομφολύγων.
Παλαιότερα πίστευα ότι τρολλάρει. Πλέον δηλώνω τον βαθύτατο προβληματισμό μου.
Είναι ψυχοθεραπεία να βρίσκεις τρόπους να ξεχνάς καθημερινότητα, προβλήματα, άγχος και να ξεσπάς με τον τρόπο που προτιμάς για να αποβάλλεις την πίεση.
Καληmorning!
Από το παρθενοπιΠίτσα! Ικανοποιήθηκες;
Από το παρθενοπιΠίτσα! Ικανοποιήθηκες;
Δε βαριέσαι... Καλημέρα μπρο!Μόνο που η κυρία Πίτσα ήτο παρθενοπιΠίτσα πριν από δυο αιώνες. :S
Συμφωνώ απόλυτα. Θα συμφωνήσετε όμως και εσείς με το γεγονός ότι δεν μπορείς να ξεσπας με τρόπους αναξιοπρεπεις ή προσβλητικούς για άλλους. Το πουλί είναι μεν έξυπνο πλην όμως πιάστηκε από τη μύτη του ως όλα τα έξυπνα πουλιά!Είναι ψυχοθεραπεία να βρίσκεις τρόπους να ξεχνάς καθημερινότητα, προβλήματα, άγχος και να ξεσπάς με τον τρόπο που προτιμάς για να αποβάλλεις την πίεση.
Καληmorning!
Καλά τότε!τότε δε γιορτάζει... :S
οι 16 επισκέπτες δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν χειμωνιάτικο Σάββατο πρωί πρωί...
Τι καλύτερο από το να διαβάζουν το νήμα μας;οι 16 επισκέπτες δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν χειμωνιάτικο Σάββατο πρωί πρωί...
Εγώ αναρωτιέμαι τι καταλαβαίνουν από όσα διαβάζουν. Μάλλον ειναι6 φοιτητές του τμήματος ψυχιατρικής και μελετούν....οι 16 επισκέπτες δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν χειμωνιάτικο Σάββατο πρωί πρωί...
Καλημέρα αγαπητοί φίλοι!!! Είμεθα όλοι καλά;
Μα γιατί; Να εγγραφούν και να στείλουν πμΘήλεα είναι που ντρέπονται να πουν πόσο πολύ μας ορέγονται! :coolcondom: