κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.786
- Πόντοι
- 19.795
Και οχι μονο. Ισως να πληρωνα κι ολας.Για να δεις τη θετική πλευρά σκέψου οτι σήμερα θα ήσουν ευτυχής με κάτι τέτοιο.
Και οχι μονο. Ισως να πληρωνα κι ολας.Για να δεις τη θετική πλευρά σκέψου οτι σήμερα θα ήσουν ευτυχής με κάτι τέτοιο.
Το κωλαρακι το βλεπω λιγο δουλεμενο; η φταιει ο καταρακτης;
Το κωλαρακι το βλεπω λιγο δουλεμενο; η φταιει ο καταρακτης;
23 χρονων παιδι ημουνα. Μολις ειχα απολυθει απο φανταρος.
τις καταφέρατε όμως. εμένα συνέβη ακριβώς το αντίθετο με έβαλαν κάτω αυτές
Δε φταίει ο καταρράκτης, τα τρυπάνια που έχουν κάνει τις γεωτρήσεις φταίνε.
Το ματι ενος κωλο-γερου, ακομα και με καταρακτη, δεν λανθανει.Δε φταίει ο καταρράκτης, τα τρυπάνια που έχουν κάνει τις γεωτρήσεις φταίνε.
23 χρονων παιδι ημουνα. Μολις ειχα απολυθει απο φανταρος.
Καμμια επιπλεον πληροφορια παιζει; Ειναι σιτζι; σιτυτουρι; ευρισκεται Αθηνα; το δωρακι της ποσο ειναι;Είναι είναι!
Η σημερινή νεολαία δεν μπορεί να δώσει τέτοιες μάχες23 χρονων παιδι ημουνα. Μολις ειχα απολυθει απο φανταρος.
Καμμια επιπλεον πληροφορια παιζει; Ειναι σιτζι; σιτυτουρι; ευρισκεται Αθηνα; το δωρακι της ποσο ειναι;
Η σημερινή νεολαία δεν μπορεί να δώσει τέτοιες μάχες
Γιατί ρε συ, λίγο το 'χεις που ξαμολιούνται με τα κινητά στα πάρκα και μαζεύουν pokemon;;
Γιατί ρε συ, λίγο το 'χεις που ξαμολιούνται με τα κινητά στα πάρκα και μαζεύουν pokemon;;
Αν δεν υπαρξουν πληροφοριες που σου ζητησα, αυτο που μου ζητας στο πμ θα γινει το αντιθετοΕίναι είναι!
Πως είσαστε κύριε?
ε είπαμε 40 δεσποινίδες σε 38 μέρες δεν βγαίνουν εύκολα :S
40 θα ναι οι ώρες μουε είπαμε 40 δεσποινίδες σε 38 μέρες δεν βγαίνουν εύκολα :S
και εγώ μια από τα ίδια προσπαθώ να αναρρώσω για τον επαναληπτικό :coolcondom: