Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Πάνω στα μουνια ήρθες σιθ
Σ’αγαπαει η πεθερά σου :S
Οι γριές οι κοτες έχουντο ζουμίτα φράγκα
Δεν άντεξα στον πειρασμό να μην το μοιραστώ.Δεν με λυπασαι ρε κωλο-παιδο; Ειπα να ξεκουραστω πρωτα 2 μερες
Καλα εκανες. Το θεμα ειναι οτι γυρισε η σελιδα και δεν προλαβα να τον παιξω.Δεν άντεξα στον πειρασμό να μην το μοιραστώ.
Όλοι θα ήμασταν ευτυχισμένοι στη θέση του. Εδώανεχόμαστεαπολαμβάνουμε τιςξεδοντιασμένες κωλόγριεςυπέροχες κυρίες που ανεβάζει ο νηματοθέτηςμήπως και μας γράψει κανένα ψιλό.
Όπου και να δώ η Ελλάδα με πληγώνειΠάνω στα μουνια ήρθες σιθ
Σ’αγαπαει η πεθερά σου :S
Καλα εκανες. Το θεμα ειναι οτι γυρισε η σελιδα και δεν προλαβα να τον παιξω.
Κακώς τον βρίζουμε τον πορνοθετη μας.... πολύ κακώς...
Ανεβάζοντας τα σάπια κρέατα μας επισημαίνει το ποσο πολύ πρέπει να ευχαριστιομαστε τα πιπίνια που μας στέλνει η μαμα Ρωσία... και οποια άλλη μαμά μας τα στέλνει...
πρεπει να απολαμβάνουμε στο μέγιστο τη νιότη τους και την ομορφιά τους πριν σαπίσουν και αυτά ....
και φυσικά πριν σαπίσουμε και εμείς
Το κακό είναι οτι εμείς έχουμε σαπίσει ήδη αλλά δεν το ξέρουμε.
Τα παντα ειναι υποκειμενικα Τζιμακο. Για τον νηματοθετη που ειναι 300 χρονων μια 60αρα φανταζει πιπινι.Κακώς τον βρίζουμε τον πορνοθετη μας.... πολύ κακώς...
Ανεβάζοντας τα σάπια κρέατα μας επισημαίνει το ποσο πολύ πρέπει να ευχαριστιομαστε τα πιπίνια που μας στέλνει η μαμα Ρωσία... και οποια άλλη μαμά μας τα στέλνει...
πρεπει να απολαμβάνουμε στο μέγιστο τη νιότη τους και την ομορφιά τους πριν σαπίσουν και αυτά ....
και φυσικά πριν σαπίσουμε και εμείς
Καλα εκανες. Το θεμα ειναι οτι γυρισε η σελιδα και δεν προλαβα να τον παιξω.
Το κωλαρακι το βλεπω λιγο δουλεμενο; η φταιει ο καταρακτης;Έχεις άλλη μια ευκαιρία
Τα παντα ειναι υποκειμενικα Τζιμακο. Για τον νηματοθετη που ειναι 300 χρονων μια 60αρα φανταζει πιπινι.
Και θα σου πω μια ιστορια που την θυμηθηκα με οταν ο Ροντριγκεζ εγραψε για το ντουο.
Οταν απολυθηκα απο φανταρος 3-4 μερες μετα, 23 χρονων εγω, ο κολλητος μου με πηγε σε ενα κλαμπακι για μοναχικους κυριους και κυριες, καπου στους Αμπελοκηπους.
Μαλακα, μου ειπε, εδω θα γαμησουμε σιγουρα, εχει γυναικες απο 30 εως 50 χρονων και οι αντρες που συχναζουν εδω, ειναι κατι ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ 40-45 χρονων.
Για την ιστορια να πω οτι ειχαμε γνωρισει δυο 50αρες, και πηγαμε στο σπιτι της μιας, ο κολλητος λακησε, και εμεινα μονος για να με παρουν παρτουζα οι 2 κωλογριες. :S
Τα παντα ειναι υποκειμενικα Τζιμακο. Για τον νηματοθετη που ειναι 300 χρονων μια 60αρα φανταζει πιπινι.
Και θα σου πω μια ιστορια που την θυμηθηκα με οταν ο Ροντριγκεζ εγραψε για το ντουο.
Οταν απολυθηκα απο φανταρος 3-4 μερες μετα, 23 χρονων εγω, ο κολλητος μου με πηγε σε ενα κλαμπακι για μοναχικους κυριους και κυριες, καπου στους Αμπελοκηπους.
Μαλακα, μου ειπε, εδω θα γαμησουμε σιγουρα, εχει γυναικες απο 30 εως 50 χρονων και οι αντρες που συχναζουν εδω, ειναι κατι ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ 40-45 χρονων.
Για την ιστορια να πω οτι ειχαμε γνωρισει δυο 50αρες, και πηγαμε στο σπιτι της μιας, ο κολλητος λακησε, και εμεινα μονος για να με παρουν παρτουζα οι 2 κωλογριες. :S
Είναι είναι!Το κωλαρακι το βλεπω λιγο δουλεμενο; η φταιει ο καταρακτης;