brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.137
- Πόντοι
- 2.606
εγω πορεύομαι μόνος μου αυτοτελώς αυτα ειναι για σένα που εχεις εύθραυστα γόναταόπου εγώ
εγω πορεύομαι μόνος μου αυτοτελώς αυτα ειναι για σένα που εχεις εύθραυστα γόναταόπου εγώ
δεν θυμάμαι αλεξ η αλήθεια είναι ότι ήθελα την γνώμη του ΑγίουΔεν το ειδα.
Οταν προσφερθηκα να πω γνωμη, πεταχτηκε ο Μπλιζ και ειπε "ποιος σε ρωτησε εσενα" και αποσυρθηκα.
πες την τωρα εκλιπαρείΔεν το ειδα.
Οταν προσφερθηκα να πω γνωμη, πεταχτηκε ο Μπλιζ και ειπε "ποιος σε ρωτησε εσενα" και αποσυρθηκα.
την δάγκωσα με την πάρτη σουο μπραμπ παραληρεί σαν ερωτευμένος μην του δίνεις σημασία. Εσύ εξακολουθείς να είσαι μλκας αλλά εγώ που σας γράφω όλους ακούω κάθε άποψη. Δημοκρατία πώς να την αντέξουν τα φασιστακια
κανε λίγο τον πλούσιο να γελάμεεγω πορεύομαι μόνος μου αυτοτελώς αυτα ειναι για σένα που εχεις εύθραυστα γόνατα
κανε λίγο τον πλούσιο να γελάμε
επιλεκτικη μνήμη χαρακτηριστικό γνώρισμα ασθμενουσας επιχειρηματολογίας συνέχισε μας διασκεδάζειςδεν θυμάμαι αλεξ η αλήθεια είναι ότι ήθελα την γνώμη του Αγίου
αν σου ζητούσα λεφτά θα μου έδινες μπραμπ που είσαι φλουσιος ?επιλεκτικη μνήμη χαρακτηριστικό γνώρισμα ασθμενουσας επιχειρηματολογίας συνέχισε μας διασκεδάζεις![]()
έχασα το κελεπούρι μωρο μου κατι επρεπε να κάνω γι αυτοΝα έχουμε την ολομέλεια για τον κώδικα πολ δικ έχουμε και τις σκηνές ζήλιας του μπραμπ. Πόσο χαμηλά θα πέσεις ρε.Και μιλάς για ααξιοπρέπεια
το οτι ειμαι πλούσιος ειναι δικά σου αυθαίρετα συμπεράσματααν σου ζητούσα λεφτά θα μου έδινες μπραμπ που είσαι φλουσιος ?
πες μας λίγο για γνωμη αλεξ που ζήταγες να βάλω ξεροκαρπι και κανα καψουλι μισό λεπτό να σ απολαύσω ρε αποδελοιπο
εκεί που φτύνεις μετά γλείφεις ερι αχαχαχαέχασα το κελεπούρι μωρο μου κατι επρεπε να κάνω γι αυτο![]()
παρεπιμπτωντος εισαι εκτός θέματος τωρα ρίχνουμε μπινελικιαΠαρεμπιπτοντως, στο σαιτ της Βουλης ειναι το σχεδιο του νεου Κωδικα, σε δύο στηλες.
Πολύ βολικό.
Η μια στηλη εχει τον παλιο κωδικα, και η αλλη τον νεο, με τις προσθηκες/τροποποιησεις με bold.
Ολα τα λεφτα το νεο αρθρο 238 (περαν απο τις αλλαγες στην αναγκαστικη εκτελεση).
Ευτυχως η εφαρμογή ξεκιναει 1.1.2016 (δεν θα παρει αραγε καμια παρατασουλα?) και θα προλαβουμε να μελετησουμε τιποτα.
Εχασα κατι?Ο αλεξ απέφυγε τεχνιέντως να τοποθετηθεί για την σαύρα για να μην γίνει καραμουζα και βορά στους κλώνους και στα μέλη που παρακολουθούν καιρό το σάιτ![]()
πατα το κουμπί κάτω δεξιά να γλυτώσεις πριν ειναι αργά ...εκεί που φτύνεις μετά γλείφεις ερι αχαχαχα
Την δικη μου? Οχι, νομιζω τον Αγιο ειχε ρωτησει...τι ξύνεις και Συ το κεφάλι σου την γνωμη σου για εκείνη δεν σου ζήτησε ; Σε άνθρωπο που τον εχει χαρακτηρίσει σίχαμα και αλλα πολλά ...
λογίζεται ως συνάδελφος και η πρωτοκολλατζου σφραγιδοφορα ;Στο συγκεκριμενο νημα με τοσους δικηγορους εδω μεσα, ποτέ ενα νομικο ζητημα δεν ειναι εκτός θέματος.
Αγία Μαρκέλλα εκ Χίου.Σήμερα είναι κάποια γιορτή ?