eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ουφ!!! κουράστηκα γέρος άνθρωπος.
Ευχαριστώ για την παρακολούθηση.
το βιντεάκι όλα τα λεφτά!!!
καταπληκτικό μαγιό
επιτέλους η αλήθεια. Έχοντας φάει τις χυλοπίτες με την σέσουλα έφτασε μέχρι την κασι κασι που έχει καταλάβει την αγαμία που σε δέρνει και σε γράφει και αυτή αχαχαχαχαχαοχι απλά ειμαι απελπισμένος![]()
πρώτα να καγχασεις με το χάλι σου που μας εριξες την κλάψα τις προάλλες ερι μην ξανά παραθέσεις το νικ μου αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχαΚαγχαζω στην απέλπιδα προσπάθεια της να αναζητεί συμμαχίες σε νικ που η ίδια ειχε χλευάσει κατάντια ....
η αλήθεια είναι ότι το σκριπτα μανετ δεν ήξερα ότι το μαθαίνουν στο δημοτικόγιατι τα γράφω στο χιόνι η τα λεω απο πίσω της σε πιεμ ύπουλα ; Δεν μπορω να κλείνω ραντεβού μαζί της στο θρεντ για να της τα πω ας απαντήσει αν θέλει όποτε θέλει σκριπτα μανετ
πες μας λίγο για γνωμη αλεξ που ζήταγες να βάλω ξεροκαρπι και κανα καψουλι μισό λεπτό να σ απολαύσω ρε αποδελοιποπρώτα να καγχασεις με το χάλι σου που μας εριξες την κλάψα τις προάλλες ερι μην ξανά παραθέσεις το νικ μου αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα
να τρομάζεις γι αυτα που μάθα στο λύκειο σβολιη αλήθεια είναι ότι το σκριπτα μανετ δεν ήξερα ότι το μαθαίνουν στο δημοτικό
μαγαρίζεις το νικ μου ελεεινή γι αυτο άντε και γαμησου τωρα αν και δεν θυμάμαι να στο χα γράψει αλλα το ιδιο μου κανειπρώτα να καγχασεις με το χάλι σου που μας εριξες την κλάψα τις προάλλες ερι μην ξανά παραθέσεις το νικ μου αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα