Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
![]()
![]()
Θα ντυθώ με σιδερένια στολή ιππότη![]()
Εχω να συμπληρώσω και το ερωτηματολόγιο του κ. Picker![]()

![]()
![]()
Θα ντυθώ με σιδερένια στολή ιππότη![]()
Εχω να συμπληρώσω και το ερωτηματολόγιο του κ. Picker![]()
Εκεί μέσα μαλώνουν για το ποιος είναι πιο πουστης![]()
![]()
![]()
Πρεπει να μπει ψηφοφορια η μεγαλυτερη πουσταρα που περασε απο το σαιτ λιλα..ποδολαγνος85....πικερ
Να μαζεψουμε υπογραφες να του μειωθει η ποινη. 1 μηνα στα παγκακια του Παοπαοκ και ενα μηνα στις γυναικες που περδονται![]()
Να μαζεψουμε υπογραφες να του μειωθει η ποινη. 1 μηνα στα παγκακια του Παοπαοκ και ενα μηνα στις γυναικες που περδονται![]()
Αλτ τι σει! Είσαι ο και λέγεσαι.τώρα πας για ύπνο ρε
Καλημέρα
καλημέρα ρε αγόρι (εγώ το καληνύχτα θα σας το πω σε κάνα 3ωρο ίσως λίγο παραπάνω)Αλτ τι σει! Είσαι ο και λέγεσαι.
Μέρα!
Σας παρακαλώ, κύριε, μπορεί να σας μίλησα απότομα αλλά δεν σας πρόσβαλλα. Άκου αγόρι.καλημέρα ρε αγόρι (εγώ το καληνύχτα θα σας το πω σε κάνα 3ωρο ίσως λίγο παραπάνω)
με συγχωρείτε πορνογερα μου δεν θα επαναληφθείΣας παρακαλώ, κύριε, μπορεί να σας μίλησα απότομα αλλά δεν σας πρόσβαλλα. Άκου αγόρι.
Το συνεχίζετε βλέπω. Δεν θα τα πάμε καλά! Εδώ μέσα μόνο εγώ δεν γαμάω! Ανίκανος βλέπεις...με συγχωρείτε πορνογερα μου δεν θα επαναληφθεί![]()
Καλημέρα κύριε πουτανοθέτη και αρχή της βίζιτας!Καλημέρα, παππούληδες!
θασαςκλεψωτην θεσηε έστω θα εχετε ανταγωνισμόΤο συνεχίζετε βλέπω. Δεν θα τα πάμε καλά! Εδώ μέσα μόνο εγώ δεν γαμάω! Ανίκανος βλέπεις...
καλημέραΚαλημέρα, παππούληδες!
Τώρα μιλάμε!θασαςκλεψωτην θεσηε έστω θα εχετε ανταγωνισμό![]()