NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
μην το λες αυτόΗ προσωπική επαφή φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά....
Για παράδειγμα αν είχα τον κωλογερο τώρα μπροστά μου, τον σκότωνα

μην το λες αυτόΗ προσωπική επαφή φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά....
Μαλακα εγω στο ειπα: Μικρος ειχα πεσει στη μαρμιτα με τις μαλακιεςμην το λες αυτό
Για παράδειγμα αν είχα τον κωλογερο τώρα μπροστά μου, τον σκότωνα![]()
μην το λες αυτό
Παραστράτησε και τούτος!Αρια καλησπερα. Αν θες να πειραματιστεις, με εναν ηλικιωμενο γεναιοδωρο και καλοκαγαθο γερακο, ισως τον πιο ηλικιωμενο εδω μεσα, με στητικες δυσκολιες, προσφερομαι ως πειραματοζωο. Μπορεις να μου στειλεις πμ και να προγραμματισουμε κατι μετα ομως απο 15 ημερες, λογω ταξιδιωτικων υποχρεωσεων.
Τωρα θελω σκοτωμα που εγραψα στο νημα της Αριαςμην το λες αυτό
Ρε κανένας καλός μέσα σε αυτό το ρημάδι το νήμα. Κανένας καλός!Τωρα θελω σκοτωμα που εγραψα στο νημα της Αριας![]()
Τι λες παιδι μου; Ο Βελζεβουλης την εχει στησει 24ωρο εξω απο το σπιτι μου και περιμενει πως και πως την ωρα που θα με οδηγησει στο καζανι μουΡε κανένας καλός μέσα σε αυτό το ρημάδι το νήμα. Κανένας καλός!![]()
Τωρα θελω σκοτωμα που εγραψα στο νημα της Αριας![]()
Μην εχεις και παραπονο εσυ. Καβαλας μια απο τις πιο ομορφες γκομενες της Αθηνας![]()
![]()
Κι εγώ είχα γράψει αλλά δεν είμαστε όλοι επίπεδο wired :S
Είναι κούκλαΜην εχεις και παραπονο εσυ. Καβαλας μια απο τις πιο ομορφες γκομενες της Αθηνας![]()
Ύπαγε οπίσω μου σατανά!
Προφανώς δεν αναγνώσατε πλήρως την τριων λέξεων πρόταση μου. Ομιλώ περί του σατανά οχι κάποιας νεαράς!Γιατί "οπίσω" σας φίλτατε; Το "ελθέ με την όπισθεν" της νεαράς δεν σας κάνει;![]()
Προφανώς δεν αναγνώσατε πλήρως την τριων λέξεων πρόταση μου. Ομιλώ περί του σατανά οχι κάποιας νεαράς!