NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
λίγο χώμα αρκείΜη ανησυχείτε για αυτό, έχω γνωστό θα βολευτούμε όλοι![]()
δεν θέλω μνήμα
λίγο χώμα αρκείΜη ανησυχείτε για αυτό, έχω γνωστό θα βολευτούμε όλοι![]()
Δε μου λες κατασκοπε
σε εφτυσε το μικρο η το σχολασες εσυ ?
γιατι βλεπω επιασες δουλεια ιεροεξεταστη παλι
λίγο χώμα αρκεί
δεν θέλω μνήμα
ΠφΒιάζεσαι γέροντα!
Ο κ. Άλντερσον απάντησε λάθος την πρώτη ερώτηση και σωστά την επόμενη. Άρα, ποσοστό 50% το οποίο δεν
είναι καθοριστικό. Βέβαια, τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής του είναι θετικά στο νήμα, όμως νομίζω ότι
πρέπει να τεθεί και ένα τρίτο καθοριστικό ερώτημα, καθώς διακρίνω στη στάση σας κάποια μεροληψία.
Αφενός λόγω ΜΠΑΟΚ, και αφετέρου ένεκα του γεγονότος ότι ο κ. Άλντερσον εξέφρασε θαυμασμό για
τα θηλυκά λείψανα που μας σερβίρετε. Για τον λόγο αυτό θα παρακαλούσα τον αγαπητό κατά τ΄ άλλα
φίλο μας να κάνει τον κόπο να απαντήσει και στην τρίτη καθοριστική ερώτηση:
Ποιό ήταν το σπανιότερο ίσως δώρο του φυσικού κόσμου, που προσφέρθηκε σε αρχαίο αυτοκράτορα.
Αν το γνωρίζετε, ασφαλώς θα ξέρετε να μας πείτε και το όνομα του αυτοκράτορα.![]()
![]()
φτου σκόρδα και κρεμμύδια
τι λες ρε? το μικρό του ποποφ δεν είναι ελλεεινίς
ευτυχώς![]()
Το 3 έχει ... Αλλά με τον καιρό και ο κ. popov[=πγιότητα!] θα ασπασθεί τα υψηλά αισθητικά κριτήρια του νηματοθέτη.![]()
Βιάζεσαι γέροντα!
Ο κ. Άλντερσον απάντησε λάθος την πρώτη ερώτηση και σωστά την επόμενη. Άρα, ποσοστό 50% το οποίο δεν
είναι καθοριστικό. Βέβαια, τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής του είναι θετικά στο νήμα, όμως νομίζω ότι
πρέπει να τεθεί και ένα τρίτο καθοριστικό ερώτημα, καθώς διακρίνω στη στάση σας κάποια μεροληψία.
Αφενός λόγω ΜΠΑΟΚ, και αφετέρου ένεκα του γεγονότος ότι ο κ. Άλντερσον εξέφρασε θαυμασμό για
τα θηλυκά λείψανα που μας σερβίρετε. Για τον λόγο αυτό θα παρακαλούσα τον αγαπητό κατά τ΄ άλλα
φίλο μας να κάνει τον κόπο να απαντήσει και στην τρίτη καθοριστική ερώτηση:
Ποιό ήταν το σπανιότερο ίσως δώρο του φυσικού κόσμου, που προσφέρθηκε σε αρχαίο αυτοκράτορα.
Αν το γνωρίζετε, ασφαλώς θα ξέρετε να μας πείτε και το όνομα του αυτοκράτορα.![]()
![]()
Το καθήκον, όμως, καθήκον
Για να μην έχει έπειτα να λέει και ο γνωστός μουρμούρης κ.(μ)νηματοθέτης, που άφηνε κάποιες αιχμούλες
περί του ατόμου μου...
Τα σέβη μου!![]()
Και που θα μοιρολογούν οι κομμώτριες των Αθηνών και περιχώρων?λίγο χώμα αρκεί
δεν θέλω μνήμα
ας με φάνε και τα σκυλιά αν ψοφήσωΛίγο χώμα δεν φτάνει. Θα το σκάψουν τα σκυλιά ...![]()
Και που θα μοιρολογούν οι κομμώτριες των Αθηνών και περιχώρων?![]()
θα στις αφήσω με διαθήκηΚαι που θα μοιρολογούν οι κομμώτριες των Αθηνών και περιχώρων?![]()
Δεν δύναμαι να τιμήσω τέτοιο πλήθος :Sθα στις αφήσω με διαθήκη![]()
Με το μικρό, αφού σας ενδιαφέρει, είχαμε ένα άκρως υπέροχο βράδυ καθώς και ένα ακόμα πιο υπέροχο πρωΐνό...
Το καθήκον, όμως, καθήκον και τα μέλια, μέλια, όπως σωστά παρατήρησε άλλοτε και ο κ. Νικοτρίβης.
Για να μην έχει έπειτα να λέει και ο γνωστός μουρμούρης κ.(μ)νηματοθέτης, που άφηνε κάποιες αιχμούλες
περί του ατόμου μου...
Τα σέβη μου!![]()
κάνουν καλή συζήτηση και καλό κούρεμαΔεν δύναμαι να τιμήσω τέτοιο πλήθος :S
Με τη Mia (1) που έμπλεξα και ακόμη δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου![]()
Εντάξει τότε ;)κάνουν καλή συζήτηση και καλό κούρεμα
κι εγώ αυτά κάνω με τα κορίτσια![]()
ναι ξέρω,πας να γαμησεις την περιπτερούΕντάξει τότε ;)
Υπάγω για κάτι δουλειές, θα επιστρέψω σύντομα.
Eνα απο τα κοπλιμεντα που λεω στα κοριτσια:Το ποιο σημαντικο ειναι το υπεροχο βραδυ και το υπεροχο πρωινο ολα τα αλλα ειναι απλως ..οδοντοκρεμες