NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
γιατί να τρέχεις πάνω ρε αφού αυτη στην Αθήνα βιζιτάρειΈχει και ωραία γκομενάκια ο Παοκ
τι κάθομαι ο μαλάκας Αθήνα![]()
![]()
![]()

γιατί να τρέχεις πάνω ρε αφού αυτη στην Αθήνα βιζιτάρειΈχει και ωραία γκομενάκια ο Παοκ
τι κάθομαι ο μαλάκας Αθήνα![]()
![]()
![]()
θα θελες![]()
![]()
Άλλωστε και η κα. Έριναλ ΠΑΟΚ είναι ...![]()
Βιάζεσαι γέροντα!
Ο κ. Άλντερσον απάντησε λάθος την πρώτη ερώτηση και σωστά την επόμενη. Άρα, ποσοστό 50% το οποίο δεν
είναι καθοριστικό. Βέβαια, τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής του είναι θετικά στο νήμα, όμως νομίζω ότι
πρέπει να τεθεί και ένα τρίτο καθοριστικό ερώτημα, καθώς διακρίνω στη στάση σας κάποια μεροληψία.
Αφενός λόγω ΜΠΑΟΚ, και αφετέρου ένεκα του γεγονότος ότι ο κ. Άλντερσον εξέφρασε θαυμασμό για
τα θηλυκά λείψανα που μας σερβίρετε. Για τον λόγο αυτό θα παρακαλούσα τον αγαπητό κατά τ΄ άλλα
φίλο μας να κάνει τον κόπο να απαντήσει και στην τρίτη καθοριστική ερώτηση:
Ποιό ήταν το σπανιότερο ίσως δώρο του φυσικού κόσμου, που προσφέρθηκε σε αρχαίο αυτοκράτορα.
Αν το γνωρίζετε, ασφαλώς θα ξέρετε να μας πείτε και το όνομα του αυτοκράτορα.![]()
![]()
Καλώς τον κύριο ΣπαθάτοΚαλα που σε πηγε στο Γιωργο ?
εκει πανε ολοι οι συνταξιουχοι
Τα καλα κοματια πανε στα απεναντι ...αντε ..εγω θα στα λεω ...αχρηστοι εισατε εντελως
τώρα ελευθερωθηκα από τους πελάτεςΠαει χαλασε και η πλατεια. Ολο κωλο-γεροι και κωλο-γριες.
με ψάχνουν αλλά έχω πυρετό :'(Είπαμε ...
Τα κομμωτήρια είναι το μέλλον. Αρκεί να μην τα έχει επισκεφθεί ο κ. NICK TRIVE πριν ...
με ψάχνουν αλλά έχω πυρετό :'(
ρε δεν πήγα είχα δουλειαΚαλα που σε πηγε στο Γιωργο ?
εκει πανε ολοι οι συνταξιουχοι
Τα καλα κοματια πανε στα απεναντι ...αντε ..εγω θα στα λεω ...αχρηστοι εισατε εντελως
Γεια σου καπετάνιε![]()
φτου σκόρδα και κρεμμύδιαΔε μου λες κατασκοπε
σε εφτυσε το μικρο η το σχολασες εσυ ?
γιατι βλεπω επιασες δουλεια ιεροεξεταστη παλι
ελπίζω, ή καλά ήΣε λίγες μέρες όμως θα είσθε καλά!![]()
φτου σκόρδα και κρεμμύδια
τι λες ρε? το μικρό του ποποφ δεν είναι ελλεεινίς
ευτυχώς![]()
ρε δεν πήγα είχα δουλεια![]()
ελπίζω, ή καλά ή![]()
Άλλοι τα πιάνουν τα πσάρια όμως :S
Μη ανησυχείτε για αυτό, έχω γνωστό θα βολευτούμε όλοιελπίζω, ή καλά ή![]()
αν δεν κάνω λάθος 2 έχει μπροστά άντε το πολύ 3
Και επίσης δεν είναι αγουρίδα ως τα εμετικά πιπίνια, όπισθεν των οποίων πλείστοι όσοι τρέχετε...
από εμένα δεν κινδυνεύεις
Παλι![]()
![]()
δουλεια ...κανε και λιγο κρατει ...
Γυρισε και ο αλλος ..δεν θα τολμαμε να βγουμε απ το σπιτι ...τοιχο τοιχο θα πηγαινουμε
αν δεν κάνω λάθος 2 έχει μπροστά άντε το πολύ 3
με τιποτα 6 και 7 σαν αυτές που ποστάρεις![]()