spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 14.903
- Πόντοι
- 18.546
Ακριβως
Τι να κάνω
Έκλεισα ραντεβού ακρόασης με τους υπευθυνους του νηματος (ο νομος του Picker) για να δούμε εάν ταιριάζουν τα χνώτα μας :S :S :S
Ακριβως
Τι να κάνω
Έκλεισα ραντεβού ακρόασης με τους υπευθυνους του νηματος (ο νομος του Picker) για να δούμε εάν ταιριάζουν τα χνώτα μας :S :S :S
Ο ερωτας δεν σε ρωτάει πριν σε χτυπήσει
Ωραία κριτική αγαπητέ κ. Τζίμη μου! Μεταφέρει στον αναγνώστη την ευχάριστη διάθεση και το καλό κλίμα.
Οπότε, και χωρίς λεπτομερείς περιγραφές (ενοχοποιητικές... ) επιτυγχάνεται πλήρως ο σκοπός και μάλιστα
με τον καλύτερο τρόπο! Εύγε!
Όσο για αυτό που γράφετε πιο πάνω, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω...
ΥΓ. Στο πικερόνημα, θα σας συμβούλευα μόνο με τον Άγιο να κάνετε παρέα διότι είναι ο μόνος που αξίζει.
Ωραία κριτική αγαπητέ κ. Τζίμη μου! Μεταφέρει στον αναγνώστη την ευχάριστη διάθεση και το καλό κλίμα.
Οπότε, και χωρίς λεπτομερείς περιγραφές (ενοχοποιητικές... ) επιτυγχάνεται πλήρως ο σκοπός και μάλιστα
ζει ακομα!!!!!!!!!!!!????????????????
Το πάθημα του έγινε μάθημα
Καλημερα και καλη βδομαδα σε ολους τους φιλους και εχθρούς
πού εισουνα εσύ το πρωί να με βοηθήσεις να πετάξουμε τα σάπια κρέατα από το νήμα
νυχοκοπτακη! που σε συ βρε?!
Απέχω εις ενδειξη διαμαρτυριας
Ακονίζω τις "λεπιδες" μου
λεπιδες?!
Όσο για αυτό που γράφετε πιο πάνω, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω...
ΥΓ. Στο πικερόνημα, θα σας συμβούλευα μόνο με τον Άγιο να κάνετε παρέα διότι είναι ο μόνος που αξίζει.
Είναι τόσο ωραίο το συναίσθημα όταν περνάς τόσο όμορφα σε ένα ραντεβού που δεν θέλεις να πεις λεπτομέρειες σε κανέναν!
Θέλεις να το κρατήσεις μέσα σου!!!
Από συναδελφική ενημέρωση και μόνο εγραψα κριτική
Το δεύτερο πια ραντεβού είναι ολοκληρωτικά δικό μου!
ΥΓ: ευχαριστώ πολυ για την συμβουλή
Είναι τόσο ωραίο το συναίσθημα όταν περνάς τόσο όμορφα σε ένα ραντεβού που δεν θέλεις να πεις λεπτομέρειες σε κανέναν!
Θέλεις να το κρατήσεις μέσα σου!!!
Από συναδελφική ενημέρωση και μόνο εγραψα κριτική
Το δεύτερο πια ραντεβού είναι ολοκληρωτικά δικό μου!
ΥΓ: ευχαριστώ πολυ για την συμβουλή
Μπράβο και μπράβο καλέ μου φίλε
σωστός ο Τζίμης