rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.936
- Πόντοι
- 12.946
Ο Jim25jim αλλά τον συμπαθώ, είναι καλό "παιδί"ποιος παππουλη. Ενημερώστε με παρακαλώ
Ο Jim25jim αλλά τον συμπαθώ, είναι καλό "παιδί"ποιος παππουλη. Ενημερώστε με παρακαλώ
εγώ ? Έχεις πάει με τον μισό πλανήτη και εμένα περιμένεις να σε αναστησω ? Τι ακούω Θεέ πρωί πρωί'ελα μωρή να μου ρίξεις βεντούζες, να με τρίψεις , να μου κάνεις μια πίπα στο φινάλε, κάτι να με αναστήσεις
συκοφαντίες, έχω πάει με 3-4 γυναίκες στην 85 χρονη ζωή μου, με πόσες να πάω δλδ? Με καμία?εγώ ? Έχεις πάει με τον μισό πλανήτη και εμένα περιμένεις να σε αναστησω ? Τι ακούω Θεέ πρωί πρωί
συκοφαντίες, έχω πάει με 3-4 γυναίκες στην 85 χρονη ζωή μου, με πόσες να πάω δλδ? Με καμία?
Εσύ είσαι το κάτι άλλο![]()
![]()
![]()
Να σου στείλω μια....κάνει ωραίες βεντούζες...λαρυγγωτες...!!!είμαι ψιλοάρρωστος 10 μέρες τώρα αλλά δεν έβαλα κώλο κάτω
Χθες γήπεδο επιδεινώθηκε η κατάσταση, από τη μία η μηχανή από την άλλη ότι πρέπει ντε και καλά να παίξει ο μπουχαλάκης και ανακάτεψε την ομάδα ο άχρηστος, κοντέψαμε να δούμε τον Φορτούνη τερματοφύλακα
πολύ θέλει? :S
Καλημέρα.
Μην πτοείσθε αν σας αποκαλέσουν ξανά μαύρη γάτα ...
Ο 25ποντος είναι η μαύρη γάτα και αυτό είναι ένα από τα αποτελέσματα της ποινής του ...
Καλημέρα...Ποιος είναι ο γκαντεμης της Τριανδρίας...Γκουντ μορνινγκ![]()
Καλώς τον μπουκαδόροΓκουντ μορνινγκ![]()
Καλημέρα...Ποιος είναι ο γκαντεμης της Τριανδρίας...![]()
Κάτι ψάχνεις εσύ....πρωινιατικα..Καλώς τον μπουκαδόρο
σε σκεφτόμουνα πρωινιάτικα
Την επόμενη θα έρθω εγώ που είμαι γουρλης....Αυτός που είχε καιρο να πάει στο γήπεδο
Αν και ο πραγματικός φταίχτης είναι το ...χιδι ο Μαρτινς
Κάτι ψάχνεις εσύ....πρωινιατικα..![]()
Δεν στέλνεις ένα ρωσιδι να αναστήσει τον Νικόλα...που έχει πεσμένο ηθικό...
Δεν σε φοβάμαι αντέχεις και σε 10 B...!!!
συμβουλές προς ναυτιλομένους, λείπει και ο V4![]()
![]()
![]()
Δεν σε φοβάμαι αντέχεις και σε 10 B...!!!
ο ανηψιος του ποποφ τις εγραψεΙσχύει!!!
οι 50 κριτικές είναι συκοφαντία![]()
σήμερα χτυπαέι αρνητικά νουμεραΝα σου στείλω μια....κάνει ωραίες βεντούζες...λαρυγγωτες...!!!
Καλημέρα...![]()