rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 19.850
- Πόντοι
- 12.946
Ο Jim25jim αλλά τον συμπαθώ, είναι καλό "παιδί"ποιος παππουλη. Ενημερώστε με παρακαλώ
Ο Jim25jim αλλά τον συμπαθώ, είναι καλό "παιδί"ποιος παππουλη. Ενημερώστε με παρακαλώ
εγώ ? Έχεις πάει με τον μισό πλανήτη και εμένα περιμένεις να σε αναστησω ? Τι ακούω Θεέ πρωί πρωί'ελα μωρή να μου ρίξεις βεντούζες, να με τρίψεις , να μου κάνεις μια πίπα στο φινάλε, κάτι να με αναστήσεις
συκοφαντίες, έχω πάει με 3-4 γυναίκες στην 85 χρονη ζωή μου, με πόσες να πάω δλδ? Με καμία?εγώ ? Έχεις πάει με τον μισό πλανήτη και εμένα περιμένεις να σε αναστησω ? Τι ακούω Θεέ πρωί πρωί
συκοφαντίες, έχω πάει με 3-4 γυναίκες στην 85 χρονη ζωή μου, με πόσες να πάω δλδ? Με καμία?
Εσύ είσαι το κάτι άλλο
Να σου στείλω μια....κάνει ωραίες βεντούζες...λαρυγγωτες...!!!είμαι ψιλοάρρωστος 10 μέρες τώρα αλλά δεν έβαλα κώλο κάτω
Χθες γήπεδο επιδεινώθηκε η κατάσταση, από τη μία η μηχανή από την άλλη ότι πρέπει ντε και καλά να παίξει ο μπουχαλάκης και ανακάτεψε την ομάδα ο άχρηστος, κοντέψαμε να δούμε τον Φορτούνη τερματοφύλακα
πολύ θέλει? :S
Καλημέρα.
Μην πτοείσθε αν σας αποκαλέσουν ξανά μαύρη γάτα ...
Ο 25ποντος είναι η μαύρη γάτα και αυτό είναι ένα από τα αποτελέσματα της ποινής του ...
Καλημέρα...Ποιος είναι ο γκαντεμης της Τριανδρίας...Γκουντ μορνινγκ
Ο Jim25jim αλλά τον συμπαθώ, είναι καλό "παιδί"
Καλώς τον μπουκαδόροΓκουντ μορνινγκ
Καλημέρα...Ποιος είναι ο γκαντεμης της Τριανδρίας...
Κάτι ψάχνεις εσύ....πρωινιατικα..Καλώς τον μπουκαδόρο
σε σκεφτόμουνα πρωινιάτικα
Την επόμενη θα έρθω εγώ που είμαι γουρλης....Αυτός που είχε καιρο να πάει στο γήπεδο
Αν και ο πραγματικός φταίχτης είναι το ...χιδι ο Μαρτινς
Την επόμενη θα έρθω εγώ που είμαι γουρλης....
Κάτι ψάχνεις εσύ....πρωινιατικα..
Δεν στέλνεις ένα ρωσιδι να αναστήσει τον Νικόλα...που έχει πεσμένο ηθικό...
Δεν σε φοβάμαι αντέχεις και σε 10 B...!!!
συμβουλές προς ναυτιλομένους, λείπει και ο V4
Δεν σε φοβάμαι αντέχεις και σε 10 B...!!!
ο ανηψιος του ποποφ τις εγραψεΙσχύει!!!
οι 50 κριτικές είναι συκοφαντία
σήμερα χτυπαέι αρνητικά νουμεραΝα σου στείλω μια....κάνει ωραίες βεντούζες...λαρυγγωτες...!!!
Καλημέρα...