Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (1 μέλη και 39 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Προς κ.Τζίμη! Γλώσσα λανθάνουσα τα αληθή λέγει... :woldman: :knuppel:

1. Όταν κάποιος αναφέρει "μπουκάραμε στα ενδότερα με τον μικρό jimmy"
  οφείλει να βάλει και ένα "τρόπος του λέγειν μπουκάραμε" διότι ως γνωστόν, για να μπουκάρει
  κάποιος πρέπει να έχει και το κατάλληλο "εκτόπισμα" εκτός από το σθένος. Αλλιώς, με ένα
  οκτάποντο, όπως διατείνεστε, δεν μπορούμε να μιλάμε για μπουκάρισμα αλλά για το ανεπαίσθητο
  αεράκι που φύσηξε. Περιττό να προσθέσω, ότι το μπουκάρω, έχει την ίδια ρίζα με το μπουκώνω
  και νοηματικά συνδεόνται με το φρακάρισμα, όταν δηλαδή κάποιο ογκώδες μέγεθος καταλαμβάνει
  μέχρις εσχάτων ένα χώρο. Άρα, εφόσον δεν συμπληρώνετε το "τρόπος του λέγειν" για να το εκλάβουμε
  ως αυτοσαρκασμό, οφείλουμε να το εκλάβουμε ως κυριολεξία, παρά την προσπάθειά σας να δημιουργήσετε
  εντυπώσεις με εκείνο το χαριτωμένο "τον μικρό jimmy".

2. Γράφετε "Στήθηκε ωραία σε οποία στάση και να δοκιμάσαμε..."
  Εξυπακούεται, ότι για να υπάρχει περιθώριο και γκάμα πολλών στάσεων, αυτό σημαίνει ότι
  δεν υπάρχουν περιορισμοί. Εφόσον δεν δηλώνονται επακριβώς οι στάσεις, μπορούμε κάλλιστα
  να σκεφτούμε ότι το 25ποντο ανακόντα, άνετα "πατώνει" υπό κάθε κλίση, γωνία, και αεροπλανικό.
  Είναι σαφές για τους αληθινούς μικροτσούτσουνους ότι ένα μικρούλι πουλάκι, έχει πολύ περιορισμένο κινητικό
  πεδίο και όχι άπλετη γκάμα εναλλαγών και άνεση στάσεων και κινήσεων.

3. Όταν γράφετε "Δεν κώλωσε πουθενά, δεν διαμαρτυρήθηκε σε καμμία στάση..." αυτό σημαίνει ότι αντιμετώπισε
  ηρωϊκά το ζόρι, και συνεπώς επέδειξε γενναιότητα στις κακουχίες. Κανονικά, όταν μπαινοβγαίνατε θα έπρεπε να κάνει
  μανικιούρ και να τραγουδάει "για μας κελαϊδούν τα πουλιά" όχι να δίνει αγώνα για να αντέξει, να "μην κωλώσει"
  και να "μην διαμαρτυρηθεί" για αυτά που της κάνατε. Η διαμαρτυρία είναι αντίδραση αγανάκτισης και αδυναμίας. Το
  αντίθετο φανερώνει γενναιότητα και τσαγανό απέναντι στις κακουχίες. Εδώ μιλάμε πλέον για κατόρθωμα της κοπέλας που    
  άντεξε από το βάσανο του "μικρού jimmy". Λοιπόν, τι λέτε;  :sunglasses:

Ο (μ)νηματοθέτης, παρακαλείται να λάβει υπόψη του τα στοιχεία και να κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες
προκειμένου να υπάρξουν περαιτέρω εξηγήσεις από τον κ. μπουκαδόρο... :s&m_2:  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
35.031
Πόντοι
28.246
Και του το πα του 25. Φυλαξου... Θα σε περασει απο ψιλη κρισαρα ο ποποφ (πγιοτητα). Δεν με ακουσε...  :uglystupid:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.935
Πόντοι
12.946
Και του το πα του 25. Φυλαξου... Θα σε περασει απο ψιλη κρισαρα ο ποποφ (πγιοτητα). Δεν με ακουσε...  :uglystupid:

Ε μα δε βαστιέται και αυτός,
δε του ξεφεύγει τίποτα μέχρι και τα μπαλέτα του Μπολσόι καταγάμησε :S
αλλά είναι καλό παιδί και θα κεράσει σουβλάκια  :grin:

Καλημέρα κιόλας  :hi:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Καλημέρα, επαίσχυντα λείψανα!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Προς κ.Τζίμη! Γλώσσα λανθάνουσα τα αληθή λέγει... :woldman: :knuppel:

1. Όταν κάποιος αναφέρει "μπουκάραμε στα ενδότερα με τον μικρό jimmy"
  οφείλει να βάλει και ένα "τρόπος του λέγειν μπουκάραμε" διότι ως γνωστόν, για να μπουκάρει
  κάποιος πρέπει να έχει και το κατάλληλο "εκτόπισμα" εκτός από το σθένος. Αλλιώς, με ένα
  οκτάποντο, όπως διατείνεστε, δεν μπορούμε να μιλάμε για μπουκάρισμα αλλά για το ανεπαίσθητο
  αεράκι που φύσηξε. Περιττό να προσθέσω, ότι το μπουκάρω, έχει την ίδια ρίζα με το μπουκώνω
  και νοηματικά συνδεόνται με το φρακάρισμα, όταν δηλαδή κάποιο ογκώδες μέγεθος καταλαμβάνει
  μέχρις εσχάτων ένα χώρο. Άρα, εφόσον δεν συμπληρώνετε το "τρόπος του λέγειν" για να το εκλάβουμε
  ως αυτοσαρκασμό, οφείλουμε να το εκλάβουμε ως κυριολεξία, παρά την προσπάθειά σας να δημιουργήσετε
  εντυπώσεις με εκείνο το χαριτωμένο "τον μικρό jimmy".

2. Γράφετε "Στήθηκε ωραία σε οποία στάση και να δοκιμάσαμε..."
  Εξυπακούεται, ότι για να υπάρχει περιθώριο και γκάμα πολλών στάσεων, αυτό σημαίνει ότι
  δεν υπάρχουν περιορισμοί. Εφόσον δεν δηλώνονται επακριβώς οι στάσεις, μπορούμε κάλλιστα
  να σκεφτούμε ότι το 25ποντο ανακόντα, άνετα "πατώνει" υπό κάθε κλίση, γωνία, και αεροπλανικό.
  Είναι σαφές για τους αληθινούς μικροτσούτσουνους ότι ένα μικρούλι πουλάκι, έχει πολύ περιορισμένο κινητικό
  πεδίο και όχι άπλετη γκάμα εναλλαγών και άνεση στάσεων και κινήσεων.

3. Όταν γράφετε "Δεν κώλωσε πουθενά, δεν διαμαρτυρήθηκε σε καμμία στάση..." αυτό σημαίνει ότι αντιμετώπισε
  ηρωϊκά το ζόρι, και συνεπώς επέδειξε γενναιότητα στις κακουχίες. Κανονικά, όταν μπαινοβγαίνατε θα έπρεπε να κάνει
  μανικιούρ και να τραγουδάει "για μας κελαϊδούν τα πουλιά" όχι να δίνει αγώνα για να αντέξει, να "μην κωλώσει"
  και να "μην διαμαρτυρηθεί" για αυτά που της κάνατε. Η διαμαρτυρία είναι αντίδραση αγανάκτισης και αδυναμίας. Το
  αντίθετο φανερώνει γενναιότητα και τσαγανό απέναντι στις κακουχίες. Εδώ μιλάμε πλέον για κατόρθωμα της κοπέλας που    
  άντεξε από το βάσανο του "μικρού jimmy". Λοιπόν, τι λέτε;  :sunglasses:

Ο (μ)νηματοθέτης, παρακαλείται να λάβει υπόψη του τα στοιχεία και να κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες
προκειμένου να υπάρξουν περαιτέρω εξηγήσεις από τον κ. μπουκαδόρο... :s&m_2:  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

[size=30pt]Δηλώ συγκεκινημένος![/size]
Το παλιό νήμα, ως ένα ζόμπι, εμφανίστηκε ξανά.
Ο Ανακριτής είναι εδώ και είναι μαζί μας. Η συνείδηση του νήματος ξύπνησε. Τρόμος σε όλους τους μακροτσούτσουνος.
Η ώρα της Τιμωρίας ήρθε. Τα καζάνια βράζουν. Οι γκιλοτίνες ακονίστηκαν.
Ο Ευνουχισμός είναι ο τρόμος και συνάμα η Ελπίδα του Νήματος.
Δικονομικά δεν προβλέπεται απολογία του ενόχου.
Ο κ. Jim[size=20pt]25[/size]jim τιμωρείται με 3μηνη εξορία στο νήμα του κ. Picker!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
ΑΝΤΙ ΚΡΙΤΙΚΗΣ (Αφιερωμενο στην Τ.)

Κλεινω τα ματια μου, και βλεπω την μορφη σου. Το προσωπο της παιδικης αθωοτητας που
γνωρισα για πρωτη φορα, πριν απο 7 χρονια και που δεν μπορεσε ο χρονος ακομη να αλλιωσει.
Μυριζω το δερμα μου, και μυριζω το αρωμα σου. Εχει μπει βαθεια μες στο πετσι μου,
και ακομα και αν το γδαρω απο τις σαρκες μου, δεν προκειται να φυγει.
Δαγκωνω τα χειλη μου, και εχω στο στομα μου την γευση των χειλιων σου, την γευση
απο τον γλυκο χυμο της ηβης σου, τη γευση απο τα αυτια σου, που τοσο πολυ σε πειραζει
οταν στα γλυφω, και συναμα τοσο πολυ σε φτιαχνει, οπως και οταν σου δαγκωνω τον σβερκο,
την υψιστη στιγμη της ερωτικης κορυφωσης καθως σε παιρνω σαν το ζωο απο πισω.
Ακουω μουσικη, και θυμαμαι παντοτε εκεινο το απογευμα, που αποκαμωμενος απο την
ερωτικη πραξη, σχεδον ειχα αποκοιμηθει, οταν στο διπλανο δωματιο ακουστηκε μια
μελωδια και γυριζοντας το κεφαλι μου προς την πορτα, ησουν εσυ, ολογυμνη, ζωσμενη
με το ακορτντεον σου, Φελινικη οπτασια απο την πολη των γυναικων, να παιζεις τις
μελωδιες της πατριδας σου.
Σειρηνα εσυ, και εγω Οδυσσεας, που ξεχασε να δεθει στο καταρτι, και με αλυσοδεσες εσυ
με την μουσικη σου και την γυμνη ομορφια σου, για παντα στο κρεβατι σου. Δεν το ειχες
ξανακανει για κανεναν αλλο, γυμνη, μου ειχες πει. Ουτε για τον πρωην ανδρα σου.
Κλεινω την πορτα σου, πισω μου, και τα ποδια μου κουβαλανε ενα αδειο, γερικο κουφαρι.
Εχουν μεινει ολα πισω, το μυαλο,η καρδια, η ψυχη, τα συναισθηματα, ολα τα χεις
κρατησει εσυ, πισω απο αυτη την πορτα. Παρολα αυτα, σαυτο το γερικο κουφαρι εδωσες
νεα πνοη, ενεργεια, ζωη.
Ποσο τυχερος και ευλογημενος ειμαι που σε γνωρισα. Εστω και τοσο αργα.
Σ ευχαριστω καρδια μου.

Τώρα αυτό τι ήταν;;;
Αν το έγραφε ο κ. troubakhs μου, θα το κατανοούσα.
Αλλά σεις;;;
Σεις;;;
Που ελάχιστες γυναίκες έχουν εκφύγει της κλίνης σας;;;
Επιτρέψατέ μου, με όλο τον σεβασμό και εκτίμηση που τρέφω για το πρόσωπό σας, να εμέσω ...  :vomit: :vomit: :vomit:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.935
Πόντοι
12.946
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Όντως αγαπητέ  :)
ευτυχώς υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα εκτός από τα θήλεα.

Όπως η ανάγνωση έργων του Σαίξπηρ ή αρχαίων Ελληνικών τραγωδιών! Ή του Τσελεμεντέ όταν θέλουμε κάτι πιο ελαφρύ.  :dunno:
:grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
[size=50pt]ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ![/size]
%CE%A7%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%94%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A5.jpg

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316

[size=50pt]ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ![/size]
%CE%A7%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%94%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A5.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom