rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Μηνύματα
- 9.533
- Κριτικές
- 32
- Like
- 21.724
- Πόντοι
- 12.946
Θα φάνε seagull soup (γλαρόσουπα) προβλέπω να μας θάψει όλους >έρε τι έχει να γίνει στην κηδεία σου
Θα φάνε seagull soup (γλαρόσουπα) προβλέπω να μας θάψει όλους >έρε τι έχει να γίνει στην κηδεία σου
Τι θα γίνει;;;
Έχω ορίσει να σας κεράσουν από μία ελίτσα σοκολοτάκι και ένα μπισκοτάκι, αγορασμένα από την λαϊκή κοντά στο νεκροταφείο. Και επίσης θα πιείτε και ένα κονιάκ, από νταμιτζάνα αγορασμένη από γύφτο στην Εθνική οδό.
Όλα τα έχω κανονίσει.
Θα φάνε seagull soup (γλαρόσουπα) προβλέπω να μας θάψει όλους >
Θα είναι και σ live streaming...????Τι θα γίνει;;;
Έχω ορίσει να σας κεράσουν από μία ελίτσα σοκολοτάκι και ένα μπισκοτάκι, αγορασμένα από την λαϊκή κοντά στο νεκροταφείο. Και επίσης θα πιείτε και ένα κονιάκ, από νταμιτζάνα αγορασμένη από γύφτο στην Εθνική οδό.
Όλα τα έχω κανονίσει.
Καλημέρα....Καλημέρα γέροντες
Θα είναι και σ live streaming...????
Καλά όλα αυτά ...το μωρό που το βάζουμε...?
Κόλλυβα Ολικής Αλέσεως (μη χαλάσουμε τη δίαιτα)
Μέθοδος Εκτέλεσης
Βάζουμε το σιτάρι σε ένα μπολ, το καλύπτουμε με κρύο νερό και το αφήνουμε για όλο το βράδυ.
Την επόμενη μέρα το στραγγίζουμε καλά, το βάζουμε σε μία κατσαρόλα και το καλύπτουμε με κρύο νερό.
Βράζουμε σε μέτρια φωτιά, για περίπου 30-40 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το σιτάρι.
Το αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίσει καλά για 40-50 λεπτά.
Απλώνουμε μία καθαρή μεγάλη πετσέτα στον πάγκο και απλώνουμε επάνω το σιτάρι. Το σκεπάζουμε με μια άλλη πετσέτα και το αφήνουμε να στεγνώσει πολύ καλά για 3 ώρες ώστε να στεγνώσει τελείως και να μην έχει καθόλου υγρασία.
Θα καβουρδίσουμε τους ξηρούς καρπούς ξεχωριστά.
Χοντροκόβουμε τα καρύδια και τα βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σε δύο ή τρεις δόσεις ανάλογα με το τηγάνι μας, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ανακατεύοντας με μια ξύλινη κουτάλα για 2-3 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά.
Χοντροκόβουμε τα αμύγδαλα και τα καβουρδίζουμε με τον ίδιο τρόπο. Τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Αλέθουμε το σουσάμι στο μπλέντερ και το καβουρδίζουμε όπως και τα προηγούμενα. Αφήνουμε να κρυώσει.
Τέλος, καβουρδίζουμε και το αλεύρι με προσοχή για 1-2 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια να μην καεί.
Κόβουμε το ρόδι στη μέση, αφαιρούμε την άσπρη μεμβράνη, βγάζουμε τους σπόρους και αφήνουμε σε ένα μπολάκι.
Μέσα σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα υλικά που καβουρδίσαμε, το ρόδι και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε πολύ καλά με μια ξύλινη κουτάλα και σερβίρουμε.
Ζωή σε λόγου σας
Τι να πω τωρα; Καλημερα, η, καληνυχτα;
ολονυχτια κανεις κωλογερε!
ζειτε σκατοπραματα! ?
Γεια σου astate
Ζουν όλοι οι πορνογεροι και ορισμένοι παρήγγειλαν νέα μασέλα
καλημερα,
οτι και να κανουν μονο για σουπα θα ειναι!!! :thebigfinger:
δεν αλλαζει κατι! ειδικα για τον θειο μου!
στα καλυτερα του κανενα γιαουρτι με παξιμαδι!!!
Με την τσιγκουνιά που τον δέρνει, σίγουρα το εν λόγω παξιμάδι θα προέρχεται από το σκατό του...