Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.192
- Πόντοι
- 2.606
αν δεν υπάρχουν οι άλλοι θα είσαι ήρεμος ?
συγκεκριμένοι άλλοι, ναι.
έχω μάθει να κάνω διαγραφές για να καθαρίζω το τοπίο γύρω μου, λίγο δύσκολο αλλά το κάνω.
αν δεν υπάρχουν οι άλλοι θα είσαι ήρεμος ?
και δεν θα βρεθούν άλλοι που θα είναι πάλι αυτοί που θα βρωμιζουν το τοπίο ?συγκεκριμένοι άλλοι, ναι.
έχω μάθει να κάνω διαγραφές για να καθαρίζω το τοπίο γύρω μου, λίγο δύσκολο αλλά το κάνω.
σιγά μην έπεσες στα πόδια μου. Απλά ένα πουθτσον ήθελες να ρίξεις όπως συνήθωςΈλεος μαρή! Τόσα χρόνια έχουμε πέσει στα πόδια σου και εσύ δίνεις σημασία στους νέους;
ουτοπικο...σιγά μην έπεσες στα πόδια μου. Απλά ένα πουθτσον ήθελες να ρίξεις όπως συνήθως
Eraser για πες τι βλέπεις απόψε..
Εγώ δεν έπεσα στα πόδια σου;σιγά μην έπεσες στα πόδια μου. Απλά ένα πουθτσον ήθελες να ρίξεις όπως συνήθως
https://[URL unfurl="true"]www.ladylike.gr/articles/living/article4646709.ece/BINARY/w620/kafes_def.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ωω αγαπητέ πως μου είστε
και δεν θα βρεθούν άλλοι που θα είναι πάλι αυτοί που θα βρωμιζουν το τοπίο ?
ουδέποτε.Εγώ δεν έπεσα στα πόδια σου;
σιγά μην έπεσες στα πόδια μου. Απλά ένα πουθτσον ήθελες να ρίξεις όπως συνήθως
10 ψηφοφοροι ελπιζουν παντως ....
Και όμως, είναι μεγαθήριο.με το μεγαθήριο από το Λουξεμβούργο?
ελπίζω να αστειεύεσαι...
οπότε όταν πάντα υπάρχει κάτι που μπορεί να μας χαλάσει αυτό που μπορεί να αλλάξει είναι ο τρόπος που το βλέπουμε που του δίνουμε σημασία. Αν θέλουμε βέβαια να παψουμε να μην είμαστε καλά..πάντα (θα) υπάρχουν.
είναι δυνατόν να μου λέει ότι έπεσε στα πόδια μου ? Δηλαδή είμαστε σοβαροί ? Επειδή μου είπε θα σου φτιάξω ένα φαγι ?Εμ δεν είδες Έρη μου, τι μουλωχτή φάτσα έχει στο άβαταρ; :S
Ολόκληρο φύλλο με τα χέρια θα άνοιγα! :Sείναι δυνατόν να μου λέει ότι έπεσε στα πόδια μου ? Δηλαδή είμαστε σοβαροί ? Επειδή μου είπε θα σου φτιάξω ένα φαγι ?
επιβεβαιώνωΟλόκληρο φύλλο με τα χέρια θα άνοιγα! :S
μεγάλη θυσίαΟλόκληρο φύλλο με τα χέρια θα άνοιγα! :S