Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.169
- Πόντοι
- 2.606
Γιατί εμείς δεν σου κάνουμε;
είσαι άγιος?
Γιατί εμείς δεν σου κάνουμε;
Όχι αλλά μπορώ να την εξομολογήσω αν θέλει.είσαι άγιος?
τον θέλω να συζητήσουμε φιλοσοφικά. Εσύ έχεις όρεξη να μιληκουμε για τις ουτοπίες ?Γιατί εμείς δεν σου κάνουμε;
Πφφφφφφ...τον θέλω να συζητήσουμε φιλοσοφικά. Εσύ έχεις όρεξη να μιληκουμε για τις ουτοπίες ?
αυτα ειναι....τον θέλω να συζητήσουμε φιλοσοφικά. Εσύ έχεις όρεξη να μιληκουμε για τις ουτοπίες ?
ε κοίτα τώρα το ζεμπουδι θέλει να γίνει σαν τον άγιο ? Ε γίνεται ?τι κάνεις εσύ ερειζερακι
καλώς το τουρμπακιοαυτα ειναι....
ο καλά να περναμε δεν είναι σαλιαρι είναι μαναρι χαχαχαχαΜπήκε η Έρη στο νήμα και αμέσως οι σαλιάρηδες θυμήθηκαν να πούνε καλησπέρα.
ε κοίτα τώρα το ζεμπουδι θέλει να γίνει σαν τον άγιο ? Ε γίνεται ?τι κάνεις εσύ ερειζερακι
η ευτυχία μας εξαρτάται από τον τρόπο σκέψης μας κυρίως. Οπότε αν δεν είσαι ευτυχής αλλαξε την οπτική σου ή την ζωή σου. Χωρίς αλλαγή μένεις στα ίδια
προσπαθώ να είμαι καλά αλλά...
ουτοπικο...η ευτυχία μας εξαρτάται από τον τρόπο σκέψης μας κυρίως. Οπότε αν δεν είσαι ευτυχής αλλαξε την οπτική σου ή την ζωή σου. Χωρίς αλλαγή μένεις στα ίδια
Έλεος μαρή! Τόσα χρόνια έχουμε πέσει στα πόδια σου και εσύ δίνεις σημασία στους νέους;ο καλά να περναμε δεν είναι σαλιαρι είναι μαναρι χαχαχαχα
η ευτυχία μας εξαρτάται από τον τρόπο σκέψης μας κυρίως. Οπότε αν δεν είσαι ευτυχής αλλαξε την οπτική σου ή την ζωή σου. Χωρίς αλλαγή μένεις στα ίδια
όπως θα έλεγε και η παλιογρια παραμανα του μπλιτς φακ δε ρουλςουτοπικο...
αν δεν υπάρχουν οι άλλοι θα είσαι ήρεμος ?εξαρτάται και από άλλα...
μια χαρά ήρεμος είμαι από μόνος μου, άλλα με επηρεάζουν.
μάλλον πρέπει να βρω αυτό το νησί που λέγαμε κάποια στιγμή, μακριά από όλους.
αν και νομίζω πως το βρήκα...
σοφον το σαφεςόπως θα έλεγε και η παλιογρια παραμανα του μπλιτς φακ δε ρουλς