troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.075
- Πόντοι
- 5.506
Πάρε μπαρ και κωλάδικα εσύ, να γράψω εγώ για διακοπές. Νου σου όμως. Θέλω πανελλαδικό ρεπορτάζ![]()
![Mrs 5grouphug :grouphug: :grouphug:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_5grouphug.gif)
![Mrs 5grouphug :grouphug: :grouphug:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_5grouphug.gif)
Πάρε μπαρ και κωλάδικα εσύ, να γράψω εγώ για διακοπές. Νου σου όμως. Θέλω πανελλαδικό ρεπορτάζ![]()
για τον κοσμο εχετε να πειτε τιποτα?
Κωλάδικα λες αυτά με τις γκόμενες πάνω στου στύλους;![]()
![]()
Nα έρθω μαζί για μια δεύτερη γνώμη;
μια βροχερη μας δευτερα με τον απολλωνα καλαμαριας...
Προθυμία φέτος για το μαγκαζίνο. Μέχρι κι ο Μπαρόκ θέλει ναπάρει μάτισυνδράμει![]()
μια βροχερη μας δευτερα με τον απολλωνα καλαμαριας...
Ποτέ δεν έδειξες τέτοιο ζήλο. Να τα λέμε κι αυτάΚάποτε τον είχες συνεργάτη στο μαγκαζίνο το μπαρόκ. :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
Ποτέ δεν έδειξες τέτοιο ζήλο. Να τα λέμε κι αυτά![]()
Δηλαδη ποσο μικροκαμωμενοι ειστε σε προσοντα;
Οσοι τον εχουμε λιγο μεγαλο τι;
Καλημέρα μικροτσούτσουνα παππούδια!
Εύγε στον κ. rodriguez για την παραδοχή του για τους 8 πόντους!!!
Είμεθα ειλικρινείς παντού παρά τα αντίθετα σχόλια του κ. NICK TRIVE...
Άλλωστε ας μην ξεχνάμε τι αναφώνησε η εργαζομένη όταν αντίκρυσε το εργαλείο του κ. NICK TRIVE, όπως ο ίδιος ομολογεί στην τελευταία κριτική του ...:
[size=20pt]ΟΥΑΟΥΥΥΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ[/size]