lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Δε μιλάς ωραία εσύΤην άλλη ψάχνουμε.
![Referee :referee: :referee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/referee.gif)
Δε μιλάς ωραία εσύΤην άλλη ψάχνουμε.
με δεκαρικο?οχι ρε δεν ηταν ετσι...
Δε μιλάς ωραία εσύ![]()
ρε θα έρθω και εγώ στη δίκη σου για υπεράσπιση με μεζούρα της ίντσας ;)Ερθομαι ευχαρίστως όμως είμαι κατηγορούμενος για ένα κακούργημα και ένα πλημμέλημα και δεν θα μετρήσει η μαρτυρία μου![]()
Τι είναι αυτό?Δεν έχω κεχαγιά στα αυτά μου τελευταία. :S :S :S :S
Τι είναι αυτό?![]()
pousairediometanakiamouvradiatikaΓεια σας παιδιά.
![]()
![]()
Πίνοντας τσάι?Δικά μου γράφω, είναι κάτι ωραία που λέω με τις φίλες μου.![]()
Πίνοντας τσάι?![]()
Λοιπόν Τρουμπάκη, ψήσου για το μαγκαζίνο. Με τι θες να ασχοληθείς φέτος? Σε αφήνω ελεύθερο :Sτο τειον ειναι αγλαισμα φευ![]()
![]()
![]()
Αυτά μόνο ο μπλιζ, εγώ πίνω φρεντεσπρέσο (από μικρός στο χωριό μου) με τις πραγματικές μου φίλες.
εσυ χανεσε και με αφηνεις μονο μου με ολους τους ντιντιδες εδω μεσα..Λοιπόν Τρουμπάκη, ψήσου για το μαγκαζίνο. Με τι θες να ασχοληθείς φέτος? Σε αφήνω ελεύθερο :S
Μην λες τέτοια γιατί θα μπεις στην κατηγορία των πρωινών ντιντίδων μόλις μπει ο γερο μπλεΑυτά μόνο ο μπλιζ, εγώ πίνω φρεντεσπρέσο (από μικρός στο χωριό μου) με τις πραγματικές μου φίλες.
Πήγες χθές;pousairediometanakiamouvradiatika![]()
Κάνεις παράθεση στον εαυτό σου?Κάποτε στο γουανταλαχάρα βέβαια, γιατί οι πραγματικές φίλες είναι φευ και ξεφευ :S :S :S :S :S
με τα εικαστικαΛοιπόν Τρουμπάκη, ψήσου για το μαγκαζίνο. Με τι θες να ασχοληθείς φέτος? Σε αφήνω ελεύθερο :S
Μην λες τέτοια γιατί θα μπεις στην κατηγορία των πρωινών ντιντίδων μόλις μπει ο γερο μπλε