rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.420
- Πόντοι
- 12.946
καλύτερα 7 δε χόρτασα με 6 :Sη 5 η 7 ροντ...τα ζυγα ειναι γρουσουζια
καλύτερα 7 δε χόρτασα με 6 :Sη 5 η 7 ροντ...τα ζυγα ειναι γρουσουζια
γινε και εσυ ανεψιος του μπλιζαραι...θα τσονταρει για παραπανω σουβλακιακαλύτερα 7 δε χόρτασα με 6 :S
γινε και εσυ ανεψιος του μπλιζαραι...θα τσονταρει για παραπανω σουβλακια
καλή ιδέα θα κάνω αίτηση
θα δίνει και κάνα φράγκο για να ρίξω κάνα
Καλημέρα σαςΚαλημέρα στο νήμα των αναμμένων φαναριών για το χατήρι του Λατίνου γυναικοκατακτητή!
Μετά από σκέψη, και αν δεν γίνει δεκτό το αίτημά μου στην μονομελή, σε κάθε αναφορά από εμένα στο όνομά σου, θα συνοδεύεται έτσι:Καλημέρα σας
Ε μη τα παραλέμε τώρα ένα γεροντάκι είναι και αυτός με τα γνωστά θέματα (χοληστερίνες, πιέσεις, αρθριτικά)
καλημερα σας μας..
Μετά από σκέψη, και αν δεν γίνει δεκτό το αίτημά μου στην μονομελή, σε κάθε αναφορά από εμένα στο όνομά σου, θα συνοδεύεται έτσι:
Να σε καλημερίσω λοιπόν! Καλημέρα κ. Ροντρίγκεζ
Από την μια δεν μας είναι ευχάριστο, και από την άλλη δεν γίνεται για λόγους αρχής, να μην υποκλιθούμε στο ταλέντο σας.Το νευριασμένο emo γιατί?
Μου την χαλάσατε την κατάσταση με τα διπλά πιτόγυρα στο Λιανοκλάδι,
αντί να γράψετε ανθοδέσμες και σαμπάνιες (veuve clicquot) γράψατε για τζατζίκια
Πάει τώρα :'(
Από την μια δεν μας είναι ευχάριστο, και από την άλλη δεν γίνεται για λόγους αρχής, να μην υποκλιθούμε στο ταλέντο σας.
Υποκλίνομαι στο θράσος σας! Γνωρίζετε, φαντάζομαι, ότι και αυτό θα μετρήσει εις βάρος σας στην τελική δίκη.Ευχαριστώ
δεν είναι έμφυτο ταλέντο αλλά αποτέλεσμα εργασίας και μελέτης.
κάτσε να έρθουν και οι άλλοι και θα αρχίσουμε τα σεμινάρια
Αυτός την έκανε την δουλειά του με άλλο τρόπο, τον οποίο πρέπει να εξιχνιάσουμε για να βγάλουμε και εμείς γκόμενα ...
Στην ανάγκη θα τον καλέσουμε να διδάξει στο νήμα ως επισκέπτης καθηγητής εύρεσης γκόμενας...!!!
Υποκλίνομαι στο θράσος σας! Γνωρίζετε, φαντάζομαι, ότι και αυτό θα μετρήσει εις βάρος σας στην τελική δίκη.
Το γεγονός ότι θα σας προσεγγίσουμε αναγκαστικά για να εκμαιεύσουμε πράγματα δεν ελαφρύνει την θέση σας.Δε φταίω εγώ you ask for it!
έχω κρατήσει αποδεικτικά στοιχεία για τη δίκη
Όχι και αναγκαστικά είμαι στη διάθεση σας όποτε θελήσετεΤο γεγονός ότι θα σας προσεγγίσουμε αναγκαστικά για να εκμαιεύσουμε πράγματα δεν ελαφρύνει την θέση σας.
Έλα ντε! Ο νηματοθέτης λογικά για να μην έχει μπει μέχρι τώρα...Όχι και αναγκαστικά είμαι στη διάθεση σας όποτε θελήσετε
δηλαδή τα θέλει και μένα ο κώλος μου.
7:10 πήγε, που είναι οι άλλοι
Ξερω γω;Μήπως του χάλασε πάλι το 56k dial up